Kadra na Mundial - RP Piłki Nożnej ...

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Tooros

2006-05-16 18:38:58

chyba nie ogladalismy ligi angielskiej ...

edit: nie mowie o sezonie 2005/2006

__

Użytkownik
mariano

2006-05-16 18:51:39

Janas wszystkich wyjeb*l xDD Prawda jest taka, ze w naszej druzynie nie ma niesamowitych gwiazd. To ze nie ma Dudka to sie nie dziwie bo zagral ledwie kilka meczy, Frankowski sie zablokowal (zle zrobil zmieniajac hiszpanie na anglie?) Saganowski tez strzelal po trybunach ostanio ;p Janas odwaznie zrobil zestawiajac taki sklad chociaz co do mili i lewandowskiego mam watpliwosci. Rasiak jak wiadomo pupilek trenera, a moze jednak ma skilla? ;P Jak trafi hat-trika niemcom to wszystkim bedzie glupio. Mozna miec watpliwosci rowniez do Gorawskiego, Bosackiego, Dudki czy Brozka. Niemniej jednak licze na chlopakow, ze przynajmniej wyjda z grupy co wydaje sie teraz niemozliwe (?) Oby wynik byl lepszy niz ten z koreii i buty nie byly za szybkie ;- DD

__

Użytkownik
MaS

2006-05-16 19:05:45

No właśnie... Dodakowo Janas zrobił wszystkich w ch... zamiast powiedzieć piłkarzom wcześniej, że nie pojadą, bo coś tam... bo nie grasz w klubie gościu to nie jedziesz, masz zastępców i nie masz szans... a ten trzymał wszystkich w niepewności... nie chodzi o to, żeby wprowadzić jakiś skandal czy tam coś, tylko o to, że taki Dudek i Franek starali się i po prostu zostali wyruch... :E

__

VIP
kai

2006-05-16 19:14:26

Janas - prawie jak selekcjoner ;)

__

Użytkownik
KillaNick

2006-05-16 19:32:08

ROFL. Ciekawe co pokaże nasz gosu sqad z pro trenerem

na marginesie to jaki on ma ryj :F

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 20:15:45

fajnie, to ja bym bońka wystawił bo kilka lat temu grał w juventusie.

__

VIP
aphex

2006-05-16 20:16:36

no sklad sie nadaje, konkretny. dobrze ze pafi chociaz zurawaskiego bierze, skoro tak stawia na mlodziez mogl na mundial wziac swojego chrzesniaka, podobno chlopak ma talent

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 20:18:07

ta... wszyscy krytykujcie... po mundialu na pewno będzie 'brawo, wiedziałem, że pójdzie dobrze'

__

Użytkownik
vdl

2006-05-16 20:26:02

dokladnie. jak Polacy juz wszystkich pokonają i zdobędą 1 miejsce to tak będą gadali... :P

__

Użytkownik
grubka

2006-05-16 20:26:15

Pomyśl zanim cos napiszesz ...

Po za tym nie mam pojecia do kogo piszesz. Ja sie odnioslem do zdania, gdzie dowiedziałem się, że Dudek od 4 lat gra fatalnie, wiec polecam pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem.

__

Użytkownik
dave

2006-05-16 20:29:32

haha ale zabawny topic, nie wiedzialem ze tyle ludzi kibicuje polsce. I wy naprawde wierzycie ze Polska wyjdzie z grupy ? haha, so funny - jak dla mnie to sklad i tak za dobry bo po co w miare dobrzy zawodnicy maja sie kompromitowac, przeciez czy bylby taki sklad czy inny to i tak bedzie ten sam wynik - 3 mecze zagramy pewne, nic pozatym :D A im dziwniejszy sklad tym bedzie smieszniej, ja tam czekam na mundial zeby poogladac pilke nozna, a polska do calego teatru doda odpowiednia dawke dragi-komedii :>

__

Użytkownik
mariano

2006-05-16 20:34:31

Dragi-komedii

? Chyba Ci o doping kibicow chodzi ;P

__

VIP
t5-set

2006-05-16 20:38:26

Janas mowi tak: Dudek nie jedzie bo nie gral sporo czasu to nie jedzie

a ja mysle sobie tak: Mila, Kosowki, Rasiak przeciez oni tez siedza na lawi i nic nie graja, dobry Janas nie ma co

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2006-05-16 20:42:54

Szwecja - Drewnilson Rosja - Drewniczyn Hiszpania - Drewientes Meksyk - Drewnialez Chorwacja - Drewnicz Bułgaria - Drewnov Czechy - Drewko Azerbejdżan - Drewnoładze Gruzja - Drevieneszwili Łotwa - Drewnolus Francja - Drewouin Szkocja - MacDrewno Grecja - Drewnopulos Holandia - Van der Drwaal Włochy - Drewnini Nigeria - Quoda-Quoda Brazylia- Drewninho, Rasialdinho, Rasialdo, Drewnaldinho, Drwalninho Dania - Drzewsen Anglia - Woodman Finlandia - Drewnianen Korea - Kiy-Pal Drong Niemcy - Drewnenbauer Afganistan - Mohamad Drewnul Paragwaj - Boazerio Portugalia - Jao Drewniao Białoruś - Drewienko Rumunia - Drewnescu Austria - Drewenberger Urugwaj - de los Drewnos Turcja - Drewnürk Kolumbia - Drewinguez Kamerun - Drewno'o Litwa - Drewniauskas, Drevinćilius, Drevnilius Arabia Saudyjska - Al-Drewneri Norwegia - Drągjaer Serbia i Czarnogóra - Drewnović Boliwia - Drewnillo Węgry - Farönk Armenia - Drewnijan Słowenia - Dźevnović Irlandia - O'Drewnor Chiny - Drewno Tne-tung Sri Lanka - Drewnasiri Stayaka Jordania - Drewnullah Izrael - Drewienblaum USA - Mc'Drewniak Bush Grenlandia - Drewnoqoq Kazachastan - Drewnałdajev Indie - Sri Drewbaba Czeczenia - Drewnałbajev

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-05-16 20:43:42

gdzies w glebi mojej glowki platal sie maly promyk nadzieji, ze polska wyjdzie z grupy... k*rwa przeliczylem sie:D

__

Użytkownik
shimzee

2006-05-16 20:59:14

Gmoch powiedział że taki skład może pomóc :)

__

Użytkownik
dave

2006-05-16 21:08:55

hehe niech bedzie

tragi-komedii

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-16 21:50:11

A mi tylko szkoda franka ze go nie powolal ;- / imo powinien wywalic Mile i Jelenia cofnac do pomocy. Wtedy byloby miejsce dla frania i nikt by nie plakal.
Skzoda mi goscia. Ma 30 lat i raczej nie mlodnieje wraz z uplywem czasu wiec te mistrzostwa bylyby jego ostatnimi. Na poprzednie tez nie dostal powolania mimo tego, ze byl w wysokiej formie. Wiadomo, ze nie wiedzie mu sie w anglii, ale powiedzcie mi czy Rasiakowi wiedzie sie lepiej ? Nie . W eliminacjach rasiak zaliczyl 800minut bez gola przy 7 bramkach franka, ktory gral mniej.
Mam nadzieje ze ten sklad mnei mile zaskoczy. GL

ps. skad wzial tego brozka ?

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 21:57:36

dobry występ = wyjście z grupy (swoiste minimum :->)

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 21:59:32

Po za tym nie mam pojecia do kogo piszesz.

no właśnie, dlatego spójrz jeszcze raz na nagłówek komentarza :O (btw. pwn -> ironia)

__

Użytkownik
grubka

2006-05-16 22:09:27

Twoja niby ironia w komentarzu 45 sugeruje, że ja gdzies napisalem ze Dudek powinien jechac na mistrzostwa...

dla mnie eot bo ta dyskusja nie idzie w sensowna strone :)

btw
#40 pisałem ja z konta brata, bo zapomnialem sie wylogowac...

__

Użytkownik
bgs8

2006-05-16 22:11:19

ja mam mieszane uczucia co do skladu naszej reprezentacji.

po pierwsze jest to reprezentacja polski, wiec zdanie kibicow powinno byc chyba w jakis sposob brane pod uwage, chociaz z drugiej strony trener kadry wie najlepiej kogo powolac (^^).

nie pamietam czy Janas uzyl stwierdzenia, ze powola(l) pilkarzy, ktorzy aktualnie graja w klubach. skoro tak, to dlaczego jedzie mila (on nawet na lawke rezerwowych sie nie miesci), gorawski (do wczoraj nie wiedzialem gdzie i czy w ogole gra^^). a także dlaczego jada zawodnicy pokroju dudki (do niego akurat jestem neutralnie nastawiony, bo nie widzialem jak gra), ktory rozegral ledwie kilka spotkan w reprezentacji czy tez giza, o ktorym rowniez malo slyszalem. jednak gdyby janas mial powolac tylko tych co graja regularnie w klubach, to moze byc z 15 pojechalo na mistrzostwa^^.

najbardziej dziwi mnie brak frankowskiego. janas nigdy go nie lubil, a teraz jak na dloni mial powod, by go nie powolywac na mundial, skoro franek nie strzela bramek.

rasiaka pamietam dobrze z wystepow w grodzisku i za tamten okres go cenie. teraz nie przepadam za nim, ale chcialbym by zaprezentowal sie jak najlepiej w Niemczech skoro juz tam jedzie. fakt, ze bramki w reprezentacji strzelal raczej amatorom, ale niech sie pokaze w koncu.

ja bym powolal zdebela i zurawia, ale wiem, ze pierwszy odmowil udzialu w meczach kadry a z drugim janas w ogole nie rozmawial. szkoda, bo sa to dwaj dobrzy pilkarze, sprawdzajacy sie na boiskach niemieckich.

jedynie co mnie martwi, to postawa trenera w stosunku do osob, ktorych nie powolal. slusznie jurek dudek ma pretensje do janasa, ze z telewizji dowiedzial sie o tym, ze nie jedzie na mundial. trener powinien do czolowych pilkarzy z eliminacji (klos, franek, dudek) zadzwonic przed ogloszeniem decyzji i z nimi porozmawiac. jak powiedzial dzisiaj podczas konferencji dla onet.pl, na pewno do jurka zadzwoni i z nim porozmawia. szkoda, ze po fakcie^^, a frankowski mu jeszcze pokaze, ze popelnil blad nie zabierajac go do Niemiec.

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 23:14:25

zgadza się - nie napisałeś, że powinien jechać, więc nie ma się o co kłucić ;-)

__

Użytkownik
xewan

2006-05-17 00:07:50

Kiy-Pal Drong
euuhueuheuhueuhueuhueuhuhe xD
[+]

__

VIP
grubyBubu

2006-05-17 01:26:01

Własnie tym sie cechuje bramkarz swiatowej klasy ze "szmaty" to puszcza '1 na 100' spotkan. Niestety u Dudka to ma miejsce o wiele czesciej...
Ale tak czy siak dziwi mnie brak powolania dla Niego.
A to ze nie zobacze Franka ma MŚ to juz dla mnie jest szok...
Pozdro

__

VIP
t5-set

2006-05-17 02:37:21

buahaha :D:D

__

VIP
t5-set

2006-05-17 02:39:33

dla mnie Klos dobrze ze nie jedzie...
Stawiam na to ze nasi strzela brame, ale nie w ta co trzeba :D

__

Użytkownik
Chester

2006-05-17 10:37:19

akurat ze franka nie wzial to dobrze, chlopak naprawde nic soba ostatnio nie prezentuje, poszedl za kasa i ma...
Dudek to samo, jak ktos kto nie gral praktycznie od pol roku ma bronic bramki reprezentacji, ktora mierzy na wyjscie z grupy?! tutaj tez janas zrobil dobrze, fabianski, boruc czy kuszczak sa obecnie w znacznie lepszej formie od jerzego
u janasa nie podoba mi sie jedno, skoro nie wzial franka, dudka (bo nic nie graja) to to samo powinien uczynic w stosunku do kosowskiego, ktory tez nic nie gra. Rasiak... wszyscy go jada, ale mi sie zdaje ze mimo wszystko chlopak znow zlapal forme i moze cos pokazac. Mila - nie wiem, nie widzialem jak gra ostatnio wiec nie bede komentowal.
Imo sklad reprezentacji jest jednym z najsilniejszych dla nas w tej chwili, bardzo licze na zurawskiego i szymkowiaka. go go go!

__

Użytkownik
grubka

2006-05-17 11:09:35

No moze trochę przesadziłem z tym bramkarzem światowej klasy od 4 lat, ale był taki sezon, że był najlepszym bramkarzem ligi angielskiej(w tej chwili juz nie pamietam ktory). Ale "od 4 lat gra fatalnie" ? :|

__

Użytkownik
Jochan

2006-05-17 13:03:47

Nasi beda [url=http://www.youtube.com/watch?v=vaFm47lsL2g]tak[/url] grac ;]

__

Użytkownik
g3su

2006-05-17 13:26:29

xDDD

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
grubyBubu

2006-05-17 14:59:21

Nie napisalem nigdzie ze od 4 lat gra fatalnie. Poprostu nie jest bramkarzem klasy swiatowej a do tego puszcza za duzo szmat.
:)

__

Użytkownik
enj0y

2006-05-17 16:21:02

[url=http://kominek.blox.pl/2006/05/KADRA-POLSKI-NA-MISTRZOSTWA-SWIATA-W-NIEMCZECH.html]kominek tez cos wyskrobał na blogu :)[/url]

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-17 16:23:39

na jakiej podstawie twierwdzisz ze zlapal forme ? Dwie bramki strzelone wyspom owczym ? Na tyle meczy w reprezentacji to nawet rasiak musial keidys strzelic ! A co do Kosowskiego to sie nei moge zgodzic. Kondycyjnie i wytrzymalosciowo bije wszystkich zawodnikow naszej reprezentacji. Wprawdzie technike ma prosta jak cep ale udao mu sie zagrac taka pilke ze nawet rasiak nei mogl tego zjebac : -P A w czym rasiak albo brozek jest lepszy saganowskiego ?

__

Użytkownik
grubka

2006-05-17 17:36:05

Ja nie twierdze, że gdzies tak napisałes... po prostu staram się w dalszym ciągu polemizować z sab_ag :)

__

Użytkownik
Chester

2006-05-17 18:09:41

poza reprezentacja interesuje sie tez angielskim futbolem i wiem, ze odkad rasiak przeszedl do southampton radzi sobie calkiem niezle, na tej podtsawie to stwierdzam ;-). IMHO zasluguje on na gre w reprezentacji bardziej niz frankowski.

__

Użytkownik
mariano

2006-05-17 18:14:36

Miales chamie Zloty Rog,
ostal Ci sie jeno buk (c) Onet.pl

;- DD

__

Użytkownik
w1n

2006-05-17 19:04:36

hahahah :DDDDDDDDDDd
zaraz sobie w opisie na gg zrobie:P

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8274 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie