Stróże prawa ;- D

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
DudE

2006-05-08 12:01:39

zgadzam sie z przedmowca, wszyscy pierdzielicie ze policja to tamto. Ale popracowali byscie jako kraweznik to inaczje byscie mowili. Generalnie sam mam duze zastrzezenia do glin ale jestes zwykla pala idziesz na odprawe przed sluzba i twoj przelozony mowi: "panowie trzepiemy wszystko co sie rusza, chce miec wyniki!!!" (autentyk moj stary byl pala) i co ma biedak robic? dopierdala kolesiom z winem w parku, pijaczkowi. dzieciakom bez swiatla przy rowerze. bo jak nie przyniesie stosiku wpieprzonych mandatow to sie go straszy postepowaniami dyscyplinarnymi itp. Kuzwa to jest masakra, do tego sprzet ktory maja, dotacje itp. w mojej miejscowosci to nawet dlugopisy sami musieli kupoac bo nikt im nie dal.

__

Użytkownik
sl!m

2006-05-08 12:42:55

Nom w rodzinie tez mam kilku policjantów to wiem :P i jest tak właśnie jest że maja normę mandatów wyrobić czyli w tygodniu tyle ma być i nie wiem za co ale musza wyrobić to i nie kiedy za bele co cię ukrają.

__

Użytkownik
lasica

2006-05-08 20:50:31

gdyby nie policja to dawno już byście nie żyli, taka prawda.

__

Użytkownik
sl!m

2006-05-09 10:30:33

Aleś teraz dowalił xd

__

Użytkownik
DudE

2006-05-09 12:37:41

kolege ponioslo lekko:D , ale prawda jest taka ze z policja jak z kobieta, z nia zle, bez niej jeszcze gorzej!

__

Użytkownik
Stork

2006-05-09 15:54:10

spadywały :D:D:D:D
spadały =p imo

__

Użytkownik
inactiv3

2006-05-10 13:34:58

mielec roku 2005 !! zabity motocyklista .... zero winnych , a ewidentna wina funkcjonariuszy prawa !! Nie zapominajmy !!

__

Użytkownik
Teoś

2006-05-10 14:46:38

wow, sory za błąd nawet sie nie skapłem jak to pisałem ;-)))).

__

Użytkownik
tofu

2006-05-10 22:34:29

nie znam sie na policji ale musze przyznac ze od swieta zdazaja sie normalne psy,ale naprawde zadko. Na moje wsi to generalnie policja wali w ha po dlugosci... Mamy taka smieszna dance bude i jakos nigdy sobie nie moge przypomniec zeby patrolowali ta ulice kiedy mlodziez sie bawi. pomijam juz fakt ze 5-ciu kopie jednego :] zato odkrylem ze pelno jest ''ich'' tam gdzie generalnie nie sa potrzebni tzn kiedy pijemy pivo i spokojnie dyskutujemy :D

__

Użytkownik
deadkennedy

2006-05-12 08:05:27

nie rozumiem ludzi ktorzy psiocza na policje, pare razy mialem kontakt po pijaku z wladza - spokojnie kulturalnie zostalem odwieziony na izbe wytrzezwien, zadnej niepotrzebnej przemocy czy chamstwa. a ze realnych wynikow nie maja i tylko zra paczki - to inna sprawa

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4889 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie