Wrażenia po maturze?

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
vader

2006-05-11 17:12:11

< cmok > kochamy takich
Robiles rozszerzona?

__

VIP
ognos

2006-05-11 17:14:33

AGH wydzial informatyki? ;]

__

Użytkownik
w1n

2006-05-11 17:15:14

gÓpku nie martw się, ja właśnie patrze w klucz i tak: zadanie z działką całe w pupe!, źle proporcje ułożyłem do boków kuwa i mi wyszło 24400 zł jakoś tak:E, i z tymi rurami czy kanałami nie zdążyłem dokończyć, brakło mi czasu. Ogólnie rzecz biorąc będzie coś powyżej 70%

Rozszerzona na jakieś 30% może coś wyżej. Zrobiłem indukcje, wykres w ostatnim, logarytm, wykładniczą, ale z błędem i w reszcie coś starałem się narysować obliczyć, tak, żeby, chociaż 1 pkt wpadł.

Podsumowując pisemne, musze powiedzieć, że nie jestem zadowolony bo na polskim bład rzeczowy, na angliku na roz nie zaznaczyłem tematu i proste błędy w słowach.
Matematyka na próbnej miałem 30%/0% także jakiś awans jest, co nie zmienia faktu, że na AE będe miał cieżko na dzienne się dostać.

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-05-11 17:34:22

No ja po tej matmie nie postudiuje raczej sobie na agiehu.... na polibudzie tez chyba nie... no coz zawsze mozna leciec do irlandii na rok...

__

VIP
overeq

2006-05-11 17:35:14

matma bardzo trudna, w cholere mnozenia a dodawania jeszcze wiecej

__

VIP
forest

2006-05-11 17:35:38

ah podstawa byla latwa, wiec nie ma na co narzekac ;) a rozszerzona... jak dla mnie ostra masakra i nie licze tutaj na wiecej niz 60%. trzeba przyznac, ze byly zadania, ktore sie robilo w miare latwo i mozna bylo na nich podciagnac ogolna punktacje, ale niektore to trudno bylo ruszyc...

__

VIP
vader

2006-05-11 17:46:26

98/75 sie boisz ze sie nie dostaniesz na AGH ?

SMIECH na sali :D

__

VIP
rostek

2006-05-11 18:42:59

uwazam dokladnie tak samo =]

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-05-11 18:48:40

ciekawe czy gdybys byl w moim wieku i teraz to pisal tez bys tak mowil :) nie mowie ze byla trudna bo nie byla(podstawowa) ale smieszna jest ta Twoja wypowiedz :)

__

VIP
postal1

2006-05-11 23:33:08

a jakie mieliscie zadania na tej rozszerzonej ? tak dokladniej ktos mi moze przedstawic ? bo ja pisałem starą matme i akurat dostalismy łatwe

__

VIP
vader

2006-05-11 23:37:50

www.cke.edu.pl

__

Użytkownik
samol

2006-05-11 23:44:12

A ja jestem na siebie tak wku**** za matme ze az szkoda gadac.....

Podstaw jakies 85% i roszerzenie 70% ....

Zrobilem bledy typu:
3^(1/2)=9

ZAmaist dodac 8% dachowek dodalem 4% ;o

3n+n=3n ....

Obliczylem zle pochodna w zadaniu z tym ostroslupem..... Poprostu dóóół... Błędy były spowodowane moją nie uwagą, a nie nie wiedzą ;o

Jedynie nie wiedziałem jak obliczyć cos kąta w zad z trapezem....

__

Użytkownik
Denver

2006-05-11 23:55:49

To podobnie jak u mniem, samol ;) W sumie tylko ten cosinus był dość dziwny, a reszta - gdyby nie głupie błędy rachunkowe - poszłaby mi raczej bezboleśnie...

__

VIP
postal1

2006-05-12 00:08:28

Serwer przeciążony, przepraszamy
Spróbuj ponownie za kilka minut

__

Użytkownik
bgs8

2006-05-12 00:10:07

bledy sie kazdemu zdarzaja =], chociaz czytajac komentarze na onecie, to 'elyta' nam rosnie^^. kazdy po 90 procent, zarowno z pod jak i z roz. geniusze sami =P. a gdzie ta cala reszta, ktora ledwo co zdaje badz sciaga? tez maja po 90%? wkurza mnie taka gadanina i anonimowosc na onecie. na espie wiem z kim rozmawiam i jest od razu atmosferka mila =]. az chce sie pisac posty i uczestniczyc na forum.

ja licze na max 80 z pod. i 36 z roz.

na pod. jedno zadanie rozwiazywalem dobrze poczym je skreslilem i liczylem dalej zle =\. chodzi mi o ostroslup prawidlowy czworokatny.

na rozszerzeniu podobnie. ostatnie zadanie, jak rowniez to za 3pkt mialem dobrze, ale wydawalo mi sie za latwe i skreslilem^^. i tak poszlo z 5-7pkt =P.

jestem zadowolony i bede szczesliwy jesli dostane sie na ATR Bydgoszcz na telekomunikacje badz na europeistyke na UMK, badz tez na jakies zarzadzanie z wykladowym angielskim blisko Bydgoszczy.

A Wy gdzie planujecie studia? moze sie spotkamy? =D

(c) z onet.pl:

rocznik 1986- wpisujcie sie!!!! 11.05.2006 17:40
My to dopiero mielismy kongo na maturze!!! ~bajabongo

ciekawe okreslenie =P

__

VIP
postal1

2006-05-12 00:19:25

ja mialem zadanie typu :
1) ostrosłupa prawidłowy czworokątny, wysokość ściany bocznej jest równa "h", naprzeciwlegle krawędzi są do siebie prostopadłe. Oblicz wysokość i objętość tego ostrosłupa.
2) okrąg jest opisany na trapezie równoramiennym, środek okręgu należy do dłuższej podstawy, długość promienia wynosi 10cm, dłuższej podstawy 20cm a krótszej 12cm. Oblicz pole trapezu, długość przekątnej i dlugości ramion.
3) nie pamiętam wzoru równania ale było średnio skomplikowane, mniej więcej takie (2+m)x2 + (3-11m)x - 9-m=2 raczej nie takie ale powiedzmy. Dane równanie ma 2 różne pierwiastki z czego połowa jednego jest równa odwrotności drugiego. Oblicz wartość parametru m spełniającego te warunki.
4) jest sześcioznakowy ciąg geometryczny, 3 znak ciągu jest większy od pierwszego o 36. suma ciągu wynosi 180. Oblicz wartość wszystkich znaków ciągu.
5) tu było prawdopodobieństwo ale nie pamiętam bo nie próbowałem nawet. Coś tam o losach na loterii :)

__

VIP
forest

2006-05-12 01:23:32

ja wyniki podobnie, z tym ze z rozszerzonej troche wiecej, a z podstawy troche mniej :]

czekam na fizyke

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-05-12 14:08:42

Heh jednak ustny polski to jest smiech na sali :P Chyba nawet nie potrzebna jest prezentacja tylko trzeba sie orientowac w temacie i mozna zdac spokojnie :) wkoncu upragnione wakacje :D

__

VIP
spec_u

2006-05-12 14:35:47

właśnie chwalić sie ile mieliście z oral... znaczy ustnego ;- D Ja miałem 16/20 ale polonistka mi po 16 minutach kazała skończyć bo powiedziła, ze czas przekroczyłem ;ASDF & WTF ?
Btw troche dziwna sytuacja ( bo miało być podobno +/- ~ 5 min...) bo już prawie skończyłem a tym samym mi poleciały z 1-2 punkty za konspekt pracy bo zakończenia mi powiedzieć nie pozwoliła ;ASDF

__
ema

VIP
forest

2006-05-12 14:37:22

18

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-05-12 15:06:46

Ja na oralu walnalem najlepszy freestyle w zyciu :DDD z czesci prezentacji ktora sobie wczesniej przygotowalem wykorzystalem raptem pare zdan a reszte improwizowalem bo przynajmniej wiedzialem ocb w temacie :P ale i tak zacinalem sie co chwila i w ogole plynnosci w mojej prezentacji nie bylo :DDD po samej prezentacji myslalem ze nie zdam potem pytania.. potem wchodze a tu 17 punktow :P wiec jest git tym bardziej ze nie zalezalo mi na tym :)

__

VIP
vader

2006-05-12 16:42:05

Prezentacja z polaka 16/20 bez wiekszych przygotowan (przeczytalem tekst prezentacji z 3 razy, a 2 razy powiedzialem sobie calosc w glowie i tyle :))

__

Użytkownik
bgs8

2006-05-12 18:31:23

kumpel nie majac calej pracy improwizowal =]. na egzamin wszedl swiezo po fajce, zmeczony, bo musial byc wczesniej niz planowo i biegl do szkoly. usiadl w lawce przed komisja bo byl zmeczony =P. nom i 20pkt.

ja w weekend koncze prace i nara=P.

romantyczna i nieszczesliwa milosc w zyciu tworcow i w ich kreacjach literackich na wybranych przykladach roznych epok.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4889 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie