Real 1:1 Barca ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
adi

2006-04-02 08:59:30

Czy nie uważacie ,że sędzia był śmieszny w tym swoim gwizdaniu. Może mi się wydawało ale jakiś pierwszy z brzegu 16latek ,który się zna na tym by lepiej po sędziował niz Medina Cantalejo.

Napiszcie mi tu co sądzicie o tym burak i całym meczu. dziekuje ;)).

Ps. Real miał farta a Braca pecha ! Hala Madrid. !!

__

Użytkownik
adi

2006-04-02 09:01:08

Carlos powah ! Cicinho ! tyż :))

__

Użytkownik
unit10

2006-04-02 09:40:21

Barca-skuteczność 00000000000000% ogladałem na c+ sport...kibicujesz realowi a piszesz że barca miała pecha?.. Ja tam bardziej się przejmuje "wielką" formą kochanego Juve..;/

__

Użytkownik
bekoo

2006-04-02 10:37:19

eee tam ja czekam na mundial wtedy piłkarze dają z siebie wszystko xD

__

VIP
Van Helsing

2006-04-02 10:48:17

Juve dostał po rajstopach i dobrze mu za to jestem za Arsenalem : P

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
adi

2006-04-02 11:50:46

wiadomo ze Polska wygra ;DDD

__

Użytkownik
AjS

2006-04-02 12:02:08

ja tam czekam na mundial bo moze znowu bedzie mi dane posluchac "przepieknej" analizy i komentowania meczu przez znanego wszystkim - jacka gmocha xDD

__

Użytkownik
adi

2006-04-02 12:04:22

Gmoch jest fajny ;] 'Żurawski wiedział ,że nie dobiegnie do piłki więc pomogł sobie ręka' :s

__

VIP
acci

2006-04-02 12:09:27

oszukali mnie

__

Użytkownik
Sajrus

2006-04-02 12:13:19

Sędzia był mocny. Karny raczej spekulacyjny, wyrzucenie Carlosa kontrowersyjne, no i te żółte kartki wyciągane praktycznie co 3 minuty - nie mam pytań. Barca miała w całym meczu dużą przewagę spowodowaną tym, że Real grał w 10. W sumie dobre spotkanie ze wskazaniem na gospodarzy.

__

Użytkownik
AjS

2006-04-02 12:24:58

taaa :))
jak dla mnie klasyk to "Takim strzałem to może gołębie strącać!" xDD jak uslyszalem to na meczu na ME w portugalii to spadlem na dywan :D

__

Użytkownik
g3su

2006-04-02 12:40:59

Gmoch rzadzi ;D pamietam ten tekst z golebiami, dobre :DD

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
k3moT

2006-04-02 12:49:59

Raczej Barca 1:1 Real

Ktoś spodziewał się (pewnego) zwycięstwa Barcy? Bo ja nie.
Mają dużą przewagę nad Realem, który to walczy o II miejsce i każdy punkt jest dla nich ważny. Poza tym w środę mecz rewanżowy LM - Barcelona vs Benfica. Tutaj można śmiało postawić na '1'.

__

Użytkownik
adi

2006-04-02 12:55:08

Ogolnie mowiąc Gmoch musi nową szczenke kupic zeby wyrazniej mowił :D

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2006-04-02 13:00:18

Barca jest dobra, lecz Benfici nie można lekceważyć ;] mądrze grają i jakieś tam szanse mają

__

Użytkownik
Linkin

2006-04-02 14:32:15

dokładnie.. teraz coraz wiecej takich niespodzianek jest.. kto sie spodziewał finalu Porto - Monaco? nikt ;) a jednak taki był, rok temu tez przeciez finał był niespodzanka mozna powiedziec, bo Liverpool na tle takich zespołów jak Barca czy Chelsea prezentował sie marnie..

__

Użytkownik
SKY`General

2006-04-02 14:35:31

Nie bedzie zadnej niespodzianki. Bedzie 2:1 lub 3:1 dla Barcelony.

Co do Liverpoolu: jako firma, marka prezentowali sie slabo (nikt na nich nie stawial), ale grali b. dobrze (vide cwiercfinal z Juve, mecz z Chealsea, final). W tym sezonie? Jako marka poszli lekko w gore, ale grali koszmarnie slabo.

Analogicznie: Benfica jest srednia marka, ale nie gra na tyle dobrze jak wtedy Liverpool (gdzie te strzelone gole? bo to ze nie stracili teraz i wczesniej to po prostu mega fart jak w pol finale Liverpool - Chelsea).

__

Użytkownik
SKY`General

2006-04-02 14:40:32

Juve swoj ostatni mecz CL zagra juz w przyszlym tygodniu. Sa po prostu bez formy i zaden powrot Nedveda i Del Piero im nie pomoze.

Nie ludzcie sie - powtorki np. Juve - Real M. nie bedzie, dlatego, ze wtedy na wyjezdzie bronili sie niezle, gola strzelili, a teraz? 2 pilkarzy Arsenalu jedna klepa ogrywalo 3-4 pilkarzy Juve. Teraz bedzie podobnie. Jak Juventus nie strzeli bramki w pierwszych 20 minutach to poplyneli definitywnie. Potem zaczna sie denerwowac i Arsenal cos strzeli i do widzienia.

__

Użytkownik
SKY`General

2006-04-02 14:42:27

Tak, tylko jak ktos nie kupi dekodera to wszystkich meczow nie zobaczy...

Troche to sucks. Moze byc inaczej jakby ten dekoder na WM 2006 rozdawali w jakiejs rozsadnej cenie, a watpie aby tak bylo...

__

Użytkownik
Linkin

2006-04-02 14:42:47

Monaco tez początkowo nie grało jakos niesamowicie.. fartem przechodzili z rundy na runde, az doszli do finału. Do Porto i Monaco mozna dolaczyc takze Deportivo, k2re jako małoznany klub powiozło Milan..

teraz niby tez Barcelona miała zmiazdzyc Real.. a juz po tym jak Carlos wyleciał z boiska to mogłoby sie wydawac to pewne, bo przeciez Barca bardzo dobrze umie wykorzystywac takie sytuacje, bo graja bardzo ofensywnie.. ba i co..

poza tym zawsze mecz dla Benfiki moze wygrac Valdez swoją super paradą :P

__

Użytkownik
Tymek

2006-04-02 14:53:05

a tam, stanie się cud, 2-0 i dogrywka ;D

^^ naiwny ;-(

__

VIP
Grmx

2006-04-02 14:57:15

banda polskich decydentow

__

Użytkownik
unit10

2006-04-02 16:30:11

Juve swoj ostatni mecz CL zagra juz w przyszlym tygodniu. Sa po prostu bez formy i zaden powrot Nedveda i Del Piero im nie pomoze.

Hmm jestem za Juve od...9 lat? i ci powiem że takiej dominacji w Serie A nie mieli dawno, to nie jest brak formy tylko nierozwazna polityka transferowa. Kupili Vieire jako defensywnego pomocnika i ?? no właśnie nic..powinna byc równowaga, czyli kupić kogoś do ofensywy kogoś kto by pociągnął piłakarzy Juve w trudnych momentach, kogoś nienagannego technicznie, np Kaka czy Xavi to śa tacy zawodnicy..to się dało zobaczyć gołym okiem..nikt nie umial przetrzymac piłki bo Emerson to również defensywny pomocnik i z techniką u niego na bakier ;( Kiedys takim piłkarzem był Platini, póniej Del Piero ale on ma już swoje lata poza tym Cappelo w niego nie wierzy(ch*j mu w d**e za to). Np jak juve idzie to idzie na maxa i potrafią wygrac z byle kim ale jak nie idzie to jest katastrofa jak w Londynie... ;(

Juve najładniejszą piłke grało za czasów Lippiego i finału z Milanem..finał sam w sobie był nudny ale to jaki ofensywny futbol wtedy pokazali było piękne..potem włosi to przenieśli na Euro 2004 ale i tak dupa ;(

Nie ludzcie sie - powtorki np. Juve - Real M. nie bedzie, dlatego, ze wtedy na wyjezdzie bronili sie niezle, gola strzelili, a teraz? 2 pilkarzy Arsenalu jedna klepa ogrywalo 3-4 pilkarzy Juve. Teraz bedzie podobnie. Jak Juventus nie strzeli bramki w pierwszych 20 minutach to poplyneli definitywnie. Potem zaczna sie denerwowac i Arsenal cos strzeli i do widzienia.

Ja zawsze wierze w juve ale potrafie ich osądzić..tak masz racje z taką grą nie mają czego szukać w CL..może i jest to spadek formy..bo od 3 meczy nie zdobyli gola , jedynie remisie z Lecce..Arsenal grał bez stersu, ładnie dla oka i mają piłkarzy technicznie bardzo dobrych..w Juve nie ma takiej osoby..Jeśli Moggi nie odmłodzi składu i nie kupić jakiegoś środkowego pomocnika to następna CL skończy się podobnie..o ile nie szybciej ;( Jednak do końca można wierzyć..że kibice ich poniosą..(te 20tyś..)..

ave bianconeri ! ;- ))

__

Użytkownik
SKY`General

2006-04-02 19:05:11

Hehe Problem w tym, ze Real grajac w dych bronil sie jeszcze bardziej niz by to robili grajac w "11". Stawiali glownie na kontre. To jest fakt. A ze ostatnio Katalonczycy maja rozlegulowane celowniki to nie ma sie co dziwic, ze jak ktos broni sie wieksza liczba i jedzie z kontry, ze nie moge sie przebic.

Porto i Monao to nie byly farty. Porto wczesniej mialo UEFA i ladnie ciachali. Defensywa nie do przejscia i konterki etc. Monaco tez mialo ladne akcje (vide znowu kto ucierpial efektownie? Real of course:)

Benfica w tej chwili nie gra na takim poziomie i "haju" jak Porto czy Monaco.

__

Użytkownik
Linkin

2006-04-02 19:56:32

ciekawe.. tylko ze wtedy nikt nie mówił tak o Monaco czy Porto, ze graja tak niesamowicie, maja UEFE czy super obrone.. byli stawianie z reguły na przegranej pozycji.. tak jak teraz Benfika. Oczywiscie, jako wierny fan Barcy chciałbym bardzo, zeby wygrali, ale juz pare razy sie wkurzałem w ten sposób, niby pewny win a tu nagle cos pęka i do tyłu mecz.. ile razy tak bywało. A liga portugalska gra na coraz lepszym poziomie, w tej chwili co juz nawet 3 kluby które walczą na swiatowym poziomie, wiec nie zdziwiłbym sie gdyby stawili silny opór Barcelonie..

__

Użytkownik
saBek

2006-04-02 19:59:47

Sędziowanie w Hiszpani niestety tak wygląda - jak w koszykówce, każdy kontakt to jest auuuua! i żółta kartka, czyli chujnia z grzybnią, dlatego mecz Barca-Real to jedyne mecze w PD jakie oglądam. Sam mecz...w Realu potrzebna jest czystka. Carlos powinien za ten mecz zostać wypieprzony z klubu, jest to zawodnik słaby - od 1,5 roku nie prezentuje sobą nic prócz tego, że ma siłe w nodze i nieraz coś tam strzeli po rykoszecie. Do tego jest poprostu głupi, a na boisku nie raz myślenie się przydaje. Zidane też powinni się pozbyć. W tym sezonie gówna gra i zajmuje swym nazwiskiem jedynie miejsce pozostałym. Co do Barcelony... Eto'o (następny niezwykle tępy zawodnik, ale tu się nie ma co dziwić - afrykańczyk) po powrocie z Pucharu afryki gra strasznie nieskutecznie, a Ronaldinho wczoraj zagrał fatalnie i chyba sprowadził na ziemie fanów Barcelony, którzy porównywali go już do Pele, lub do samego Maradony (!!!).

Co do plusów Raul Bravo, Casillas, Deco, Van Bommel.

__

Użytkownik
SKY`General

2006-04-02 21:31:39

Nie wiem na jakim kanale ogladales meczd, jak i jakie gazety, portale etc czytales, ze piszesz nikt nie mówił tak o Monaco czy Porto, ze graja tak niesamowicie, maja UEFE czy super obrone.

Wlasnie mowili. Monaco: "czarny kon'" (m.in. 8:3 z Deportivo), a Porto mialo juz renome (PUEFA) i kazdy podkreslal, ze maja cool obrone, bo prawie bramek nie tracili.

W tym wypadku jednak zadnej niespodzianki nie bedzie - waznym elementem jest tez porownanie w jakiej formie byli rywale powyzszych druzyn, a wiemy, ze Barcelona gra znacznie lepiej niz wtedy np. Real Madryt.

__

Użytkownik
Linkin

2006-04-03 07:28:04

Barca pokazała forme własnie z meczem przeciwko Realowi teraz :P nie wierze w to ze oszczedzali siły, to dla nich mysle najwazniejszy mecz w lidze i chca go wygrac za wszelka cene.. a co do Monaco i Porto, to czy tak czy siak stawiano ich na przegranej pozycji w walce własnie z takimi druzynami jak Real..

__

Użytkownik
pawelloo

2006-04-03 14:43:41

i tak powiem!

__

Użytkownik
Chester

2006-04-03 15:12:55

INTERNAZIONALE F.C!!!!!

__

Użytkownik
p3ndrak

2006-04-04 21:53:34

visca el barca !!! a pozatym i tak Arsenal Górą ;] !!

__

Użytkownik
pepz

2006-04-04 22:03:13

Jak dla Ciebie Eto'o, najlepszy strzelec PD to tępy zawodnik to proponuję zająć się inną dziedziną sportu ;o. Najlepiej szachami, bo tam tępych raczej nie znajdziesz

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2006-04-05 17:46:12

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

__

Użytkownik
saBek

2006-04-05 20:00:22

Co ma inteligencja do zdolności gry w piłke nożną?

__

Użytkownik
icee

2006-04-05 20:15:36

a co ma inteligencja do bycia afrykańczykiem?

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5428 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie