Kto sie boi chuliganow?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
mariano

2006-03-31 18:18:01

Przed zblizajacymi sie Mistrzostwami Swiata w Niemczech duzo mowi sie o huliganach z Polski. Osobiscie nie wiem czy moze byc to wielki problem, jednakze w innych krajach, a w szczegolnosci w Niemczech, bardzo sie obawiaja Polskich huliganow. Na potwierdzenie tego załączam artykul opublikowany przez BBC. Btw. ktos wybiera sie do Niemiec na World Cup?

[url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/world_cup_2006/4860986.stm]Polish Hooligans[/url]

[url=http://sport.onet.pl/1298628,wiadomosci.html]Polacy i Anglicy[/url]

BONUS:

Program przygotowany przez reportera BBC na temat chuliganow w Polsce.
[url=http://downloads.bbc.co.uk/rmhttp/downloadtrial/fivelive/sportonfivespecialreport/sportonfivespecialreport_20060331-1900_40_st.mp3]BBC - World Cup: The hooligan threat[/url]

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-31 18:43:47

no nie wiem, [url=http://www.esido.net/fotki/kibice.jpg]kibice się cieszą[/url]

__

Użytkownik
mariano

2006-03-31 18:47:53

Policja raczej nie ;p

__

VIP
bizzare

2006-03-31 19:11:40

Uważam, że huliganów prawie wogóle nie będzie na mistrzostwach. Wystarczy sprawdzić ile Polska dostała biletów na mecze i jak zostały one zagospodarowane ;)
No chyba, że huliganie pojadą tylko bić się pod stadionami, bo na stadion nie wejdą.

__

VIP
Preak

2006-03-31 19:18:19

zalANczas artykÓl, a to ciekawe ;D

__

Użytkownik
ScorPion`

2006-03-31 20:37:12

bozee, ludzie sie jaraja tym transparentem, a powiedz mi ktos czy w zyciu slyszal o tej druzynie ? jakis rapid , ani 1., ani 2. nawet chyba nie regionalna, wiec pewnie jakies okregowe gowno :x z reszta irytuje mnie adres na focie .AT ? :>

__

Użytkownik
*Jaras

2006-04-01 09:32:43

I tak najlepsi, PZH itp. nie jada bo nie maja pieniedzy na wyjazd. Oni jakby zrobili wjazd z 3miastem to by bylo pozamiatane, a nie tam Cracovia :D

__

VIP
cwir3k`

2006-04-01 11:47:47

Fajne teksty, niezle sie uśmialem. Gdyby nie ta nagonka mediów niemieckich nasza kibolernia nie ruszyłaby pewnie z takim impetem do Niemiec, ale teraz, gdy ją pokazują w takim świetle nie bedą chcieli zawieść władz niemieckich i policji, teraz to już kwestia honoru. Wytoczą więc największe działa i będzie co ogładać w TV, ciekawe czy będzie to przypominać walkę uliczna we Francji (obecnie), która mi osobiście i tak zaczyna przypominać walki z 13 dzielnicy.

__

Użytkownik
pavo

2006-04-01 12:28:54

polecam wszystkim film "Hooligans and Thugs Footballs most violent fans" :D

__

Użytkownik
mariano

2006-04-01 14:14:47

Ja nie znać jezyk Polski, i nie móc używać Polskich znaków diakrytycznych, ja przepraszać i błędy naprawić ;) btw. tak to już jest jak się pisze fonetycznie ;p

__

Użytkownik
Ottar

2006-04-01 18:04:51

A ja Ci polecam, byś trafił po ciemku na kilku takich kibiców, wówczas się uśmiejesz, rozrerwiesz, poschylasz po mydło. Taką trzodę trzeba - pała, gaz, pała, gaz, pała, a jak się ockną na ojomie, to powtarzać od początku. Tak jak to zrobili w Anglii za Margaret Thatcher.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-04-01 18:14:06

Ja bym tam kastrował. Chociaż twoja propozycja też jest dobra.

__

VIP
Nor

2006-04-01 20:45:23

Moze i tak ale zobacz ze na trybunach jest wiecej ludzi niz u nas na meczach 1 ligi

__

Użytkownik
unit10

2006-04-01 21:43:35

to nie jest w Niemczech...to jest na stadionie Rapidu Wiedeń na Ernesta Hapela i odnosił si e do natępnych mistrzosw Europy w Austrii ;)

__

Użytkownik
unit10

2006-04-01 21:47:06

Tylko nie wspomnisz że w Angli zainwestowali w ochorne na stadionach i same stadiony w ciągu 2-5 lat...1MLD funtów..a tego nie stać nasz kochany PZPN

__

Użytkownik
unit10

2006-04-01 21:50:47

HAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

Radpi Wiedeń- kilkunastokrotny uczestnik Ligi Mistrzów,finalista Pucharu Zdobywców Pucharów - (2x) - 1984/85, 1995/9, pierwsza piątka a nawet trójka w Austrii...więc zamilcz pseudokibicu !

edit: acha i było to na stadionie ernesta hapela(ok 40tys.), narodowym stadionie rep. Austrii, takiego o którym marzą Polacy

__

Użytkownik
mbronka

2006-04-03 08:46:37

bo to nie ma stac PZPN, tylko nasz rzad. Do momentu jak za to nie wezmie sie rzad, nie ma szans na bezpieczenstwo na stadionach, wogole na stadiony o_O itd. PZPN to zbieranina smiesznych ludzi, ktorzy tylko poklepuja sie po plecach i patrza jakby tu nabic kabze swojemu klubowi. zalosne, szkoda ze ucichla sprawa mlodego dziurowicza, tak jak to sam zreszta przepowiedzial...

a w anglii wlasnie caly rzad wzial sie za to, monitoring, zmieny przepisow, aby mozna bylo szybciej i bolesniej karac chuliganow. a u nas, jak ktos da w dupe policji, albo innym kibicom, to jets to traktowane jako wykroczenie - tak samo jak zakłócanie porzadku(!), a nie przestepstwo! to tak jakby koles sie upił na wiejskim festynie i spiewał do ksieżyca... zal.pl

__

Użytkownik
bekoo

2006-04-03 09:31:34

Zwykli kibole , ci którzy robią największą borute to wstyd i dyshonor dla polski,
potem się dziwią jak wpadnie taka grupka dresów do Berlina że kręcą reklamy z nimi
PZPN nie powinno puszczać ich na mundial , hańba dla polski tacy kibice .
Zero kultury , zero obycia w innym kraju. Cofamy się do średniowiecza panowie z takimi kibicami. Coś nie tak z tą polską młodzieżą xD

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5035 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie