Kto zdobedzie mistrzostwo?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
mariano

2006-03-11 16:01:01

W tym roku sprawa [cup=1] mistrza Polski w pilce noznej moze rozstrzygnac sie dopiero pod koniec sezonu, co moze przysporzyc kibicom wiele emocji. Jako kibic Wisly licze ze Wisla zdobedzie tytul Mistrza po raz kolejny, jednakze sytuacja w klubie przez ostatnie 2 sezony jest bardzo napieta. Mozna, chociazby wspomniec sprawe Henryk Kasperczak, Liczki etc. Obecnym szkoleniowcem Wisly jest Dan Petrescu, jednakaze czy uda mu sie siegnac po mistrza Polski z Wisla? Mam nadziej ze tak! Patrzac na najgrozniejszego rywala w ostatnich latach, czyli Legie z nowym szkoleniowcem Dariuszem Wdowczykiem nie mozna przesadzic ostatecznego wyniku. Jednakze ostatnia porazka z Korona 0:3 pokazala ze Legia:
a) nie jest jeszcze w formie,
b) moze jednak nie jest najgrozniejszym rywalem? ;p

Czy Wisla bez duetu Zurawski-Frankowski wygra ten sezon pozostaje wielka niewiadoma. Czy Koronie, a moze Zaglebiu uda sie namieszac w czolowce? Tego chyba nikt nie wie. Sadze, ze runda wiosenna moze przyniesc wiele niespodziewanych rozwiazan i sprawa tytulu bedzie otwarta do ostaniej rundy.

__

Użytkownik
Akhor

2006-03-11 15:10:04

ekstraklasa sux

__

Użytkownik
Chester

2006-03-11 15:37:12

popieram

__

Użytkownik
Chester

2006-03-11 15:39:39

ciekaw jestem jedynie gry "brazylijskiej" pogoni szczecin :)

__

Użytkownik
RagnaRock

2006-03-11 15:44:57

Canarinios! Połowa Szczecina ma z nich beke.

__

Użytkownik
e2

2006-03-11 15:59:06

#1 -> true, sad... but true.

i moje zdanie... hmm oby nie Wisła bo się znowu w LM zbłażnią ;/

__

Użytkownik
n1

2006-03-11 16:26:51

Jasne, że Wisła wygra i ten sezon! ;d

[+] za obrazek :)

__

Użytkownik
saBek

2006-03-11 16:29:32

W Ekstraklasie gra mój klub. Klub z którym czuje się naprawdę związany i śmieszą mnie polacy ciśnieniujący się grą FC Barcelony i uważających się za ich fanów. Poziom w naszej lidze jest słabiutki, ale jest to nasza liga, a atmosfera na trybunach jest wyjątkowa.

Co do tematu z dwojga złego lepsza Legia Warszawa, ale ja częściej spoglądam w dolną część tabeli :/

__

Użytkownik
mariano

2006-03-11 16:33:37

Tez na to licze! ;D

__

Użytkownik
Chester

2006-03-11 16:41:35

mozliwe, aczkolwiek ciekawy fenomen niespotykany na skalę światową :)

__

Użytkownik
mariano

2006-03-11 17:02:14

A Petrescu to co? Rumunow chcial sprowadzic, ale sie nie udalo xD

__

VIP
Shiro_4

2006-03-11 17:09:34

Jest szansa, ze ekstraklasa SA zbankrutuje do konca sezonu i nie bedziemy musieli ogladac naszych "utalentowanych" pilkarzy w akcji :D. Tak na serio to wierze w zaglebie !!!

__

Użytkownik
unit10

2006-03-11 17:34:13

Hahaha atmosfera na trybunach?!

Korona-rasiści, Ruch,Gieksa, Arka i wiele innych klubów pseudokibole co potrafią ciulać nawet swoim pilkarzom. nie byłem na wszystkich stadionach i nie zamierzam, byłem nawet na Arce i pitałem gdzie pieprz rośnie bo jacyś inteligenci wszczęli bójke. Na wszystkich stadionach potrzebni śa policjanci a "kibice" sypią kurw**i na prawo i lewo, a najlepsi sa 14-16 latkowie z którymi czasem gadam o piłce i jak oni to mówia że nie nawidzą gieksy, zagłebia a na pytanie dlaczego, mówia bo tak.

Powiedz mi na którym stadionie jest taka świetna atmosfera chętnie się tam przejde ;x Byłem na meczu Francji na Stad de france i to jest prawdziwa atmosfera, identycznie na angielskich stadionach gdzie już nie ma płotkow niczego, kiedyś anglicy mieli to samo z chuliganami tylko Oni potrafili sobie poradzić, kluby i federacja wydały łacznie 1mld funtów na zabezpieczenia a u nas kluby wolą żeby kibole rżadzili w klubie-Lech Poznań...

__

Użytkownik
snieGu

2006-03-11 17:34:52

To jest nasza liga a ja kibicuje Barcelonie. I chuj Ci, za przeproszeniem, do tego? Wolny kraj. Barcelone oglądam odkąd miałem 6 lat i tak pozostanie.

__

Użytkownik
mariano

2006-03-11 17:55:49

Dlatego wole w TV ogladac mecz niz isc i dostac nozem w plecy po :|

__

Użytkownik
saBek

2006-03-11 18:26:05

Kibice Korony może nie są tolerancyjni, ale ja nie widze w tym nic złego. Jeżeli dzieciaki chodzą w koszulka z mordą Che lub z napisem CCCP to dlaczego oni nie mogą demonstrować swoich przekonań.

Napisałem, że atmosfera jest wyjątkowa, a nie świetna naucz się czytać ze zrozumieniem. Pewnie, że zdarzają się przykłady jakiś przygłupich gówniarzy, czy żuli na stadionie, ale to mały %.

I nie pierdol mi o tym jak na stadionie jest niebezpiecznie w prównianiu z innymi miejscami. Rozumiem, że na żadne imprezy nie chodzisz, wszystkie blokowiska omijasz szerokim łukiem, a po zmroku również siedzisz w domu ?

__

VIP
acci

2006-03-11 18:32:56

forza wisla ;- D

__

VIP
acci

2006-03-11 18:33:18

japa koniu

__

Użytkownik
e2

2006-03-11 18:38:57

z Krakowa jesteś? :D

__

VIP
acci

2006-03-11 18:45:28

blisko krk ; - D

__

Użytkownik
RagnaRock

2006-03-11 20:27:01

Wiesz bo noszenie koszulek Che albo CCCP jako demonstracja swoich przekonań a napie****anie kogoś na stadionie bo lubi inny klub to zdeka co innego.

A co do reszty tekstu to się z tobą zgadzam. Zawsze znajdą się pseudokibice ale jeżeli trafisz na prawdziwych kibiców to nie ma nic lepszego niż razem sobie pośpiewać =)

__

VIP
FervenT

2006-03-11 20:58:02

I tak to już nie ta sama polska liga co kiedyś...

__
^_*

VIP
Preak

2006-03-12 13:44:16

Rozrzutnik Klewki FTW !

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-03-12 14:06:54

eee w polskiej lidze nawet nie ma co ogladac chyba ze pseudointeligentnych kibicow napierniczajacych sie z ochrona :)

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2006-03-12 16:51:07

A ja wam powiem tak :D
Na mecze chodze od 1 roku zycia :D Przestalem jakies 2 lata temu ... i powiem wam ze liga kiedys byla 10x lepsza :D Atmosfera na meczach byla niesamowita :D pamietam ze na naszym stadionie ( KSZO Ostrowiec ) byl tylko jeden malutki sektor przeznaczony dla "kiboli" kszo i jeden sektor dla "kiboli" przyjezdnych, a cala reszta stadionu to byla mieszanka gosci i gospodarzy! i atmosfera byla nieziemska ;D ludzie sie cieszyli z dobrego widowiska a nie z palenia szalikow rywali jak to teraz bywa ^^ Tera na derbach swietokrzyskich ( KSZO vs Korona ) Jedna czesc stadionu krzyczy "Zolto-czerwona, kielecka k**wa Korona" a druga "Kszo, Kszo kur**sko" ...
Osobiscie uwazam ze jest tak dlatego ze na mecze chodzi juz praktycznie tylko bezmozga mlodziez ktora nienawidzi przeciwnego zespolu bez zadnego powodu :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2086 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie