koszulki esp.pl

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
bgs8

2006-03-08 00:16:55

witam

kiedys byly do kupienia koszulki i bluzy sygnowane przez esp.pl. wszystko znajdowalo sie na stronie butik.pl. ostatnio zagladajac na esp szukalem linka do sklepu i ku mojemu zdziwieniu nie znalazlem go. natrafilem za to na adres [url=http://www.spreadshirt.net]spreadshirt.net[/url] gdzie teraz swoja siedzibe ma sklep esp, a raczej powinien miec, bo wchodzac na strone widnieje taki komunikat:

Dziękujemy za wizytę!
Ten Spreadshop nie jest jeszcze aktywny. Odwiedź nas później lub zwróć się do prowadzącego sklep z prośbą o uaktywnienie.

szkoda, ze sklep jest nieaktywny, bo nadchodzi wiosna i w swojej kolekcji chcialbym miec kolejna koszulke z logiem esp. obecna sluzy mi ponad rok o ile sie nie myle i jestem z niej w pelni zadowolony.

zwracam sie z prosba do Wladz esp.pl, aby napisali czy planuja otwarcie sklepu i jesli tak, to kiedy najszybciej mozna sie tego spodziewac.

a Wy mozecie sie pochwalic czy posiadacie koszulki esp.pl oraz zachecam do podawania adresow stron firm, sklepow, gdzie mozna zamowic koszulki z wlasnym nadrukiem.

serdecznie dziekuje i pozdrawiam.

__

PRO
Lucas

2006-03-08 08:36:30

btuki pl nie raczyl nas nawet poinformowac, ze zmienili adres.

Koszulki slabo szly.

__

Użytkownik
yeltzyn

2006-03-08 08:48:16

Najlepsiejsze jest to, ze teraz koszulki są jeszcze droższe [chodzi mi o ceny spshirt].

__
więcej sprzętu niż talentu

VIP
spec_u

2006-03-08 08:55:46

spreadshirt.net - co to za niemiecki syf ? ;- D WTF ?

__
ema

Użytkownik
e2

2006-03-08 09:35:11

a ja mam :DDDDDDDD

__

VIP
zoom

2006-03-08 09:47:30

moja pies zjadl ;-/ musze sobie kupic nowa na lato bo dupy na te t-shirty lecialy :-P

__
Play more promode.

Użytkownik
Nighter

2006-03-08 11:09:35

nie musi to być koniecznie spreadshirt.. jest dużo innych film, koszulkowo.com bodajże np. (nie orientuje sie dokladnie jakie ceny)
ale kupiłbym takową koszulke z mie... zaraz! gdzie sprzedają koszulki piłkarskie? xD Zrobie sobie koszulke eSports Team xD

__

VIP
grzEs

2006-03-08 11:42:32

ta, najbardziej na ta "jestem progejmerem" czy jakoś tak :D

__

Użytkownik
bgs8

2006-03-08 12:26:40

dupy leca na t-shirty esp, racja =D.

szkoda, ze slabo schodzily koszulki =/, teraz bede musial poszukac jakichs innych atrakcyjnych ofert.

sprawdze na pewno koszulkowo.com
moze allegro? nie wiem.

jesli chodzi o pilkarskie koszulki, to polecam firme gmg, ewentualnie mozna w gosporcie zobaczyc, ja wlasnie stamtad mam spodenki i koszulke. ogolnie taki komplet to nie powinien 50zl przekroczyc. w gmg za jedna duza litere placi sie 1,5zl, mala 1zl. cyfry rowniez w podobnej cenie. pewnie jest wiecej podobnych sklepow, ale ja znam tylko te =/.

__

Użytkownik
e2

2006-03-08 12:51:50

tą, którą ja mam :PP

__

Użytkownik
nuras_en

2006-03-08 19:56:22

CHętnie bym kupił jakiś t-shirt :)

__

Użytkownik
n1

2006-03-08 21:24:04

może tam było "jestem proGEJem" albo "kocham kaczki & rydzyka" i dlatego sie nie sprzedawały? ;d

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2086 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie