Football sKiLL

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
mariano

2006-03-07 23:27:57

Pewnie wszyscy juz widzieli te filmiki, ktore zapodam niemniej jednak tez bym chcial miec takiego skilla jak Ci panowie ;p dlatego wole grac w siatkowke bo przynajmniej cos wiecej umiem :D

[url=http://www.maxior.pl/?p=index&id=8232&20]no1[/url]
[url=http://www.maxior.pl/?p=index&id=9575&20]no2[/url]
[url=http://www.maxior.pl/?p=index&id=9141&20]no3[/url]

btw ciekawe ile trzeba trenowac zeby osiagnac taki poziom, a moze to kwestia talentu? xD

BONUS: Kto lubi rzuty wolne?

[url=http://www.miniclip.com/freekickchallenge.htm]free kicks[/url]

__

VIP
vader

2006-03-07 22:23:46

Dobrzy sa, trzeba przyznac :D

Ale tacy jak oni, trenuja cale zycie - od malego, dzien w dzien na jakis boiskach od rana do nocy, trcohe trudno sie dziwic. Talent swoja droga, bez tego ani rusz ale imo sport to jednak w 90% trening.

__

Użytkownik
mariano

2006-03-07 22:30:02

Trenujac cale zycie i tak bym nie osiagnal takiego poziomu xD wiec wole ogladac mecze =] albo grac w CMa

__

Użytkownik
bgs8

2006-03-08 00:54:16

Tknelo Cie po dzisiejszym meczu, zeby taki topic zalozyc, co? =]
niesamowicie ronaldinho panuje nad pilka. szkoda, ze messi musial zejsc, bo bylibysmy swiadkami kilku przepieknych zagran miedzy ta dwojka w dalszej czesci meczu.

filmiki sa niezle, aczkolwiek rozdzielczosc =p, czasami trudno cos dostrzec.

moj znajomy potrafi czesc zagran wykonywanych przez tego brazylijczyka i irytuje mnie to z jaka latwoscia potrafi mi zrobic ole =P. wprawdzie daleko mu do ronaldinho, ale zwody ma niezle.

__

VIP
blacktyger

2006-03-08 07:07:14

No wczorajsze podania ronaldinho w polu przeciwnika ownowaly .. imo z ksiezyca.

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-03-08 07:44:02

Taa, nieziemski Ronaldinho osmieszal obroncow Chelsea. :[

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-08 07:56:41

bez dwoch zdan Ronaldinho jest niesamowity. Lepszego piłkarza w historii futbolu nie bylo i dlugo lepszego nie bedzie.

__

VIP
spec_u

2006-03-08 08:41:32

Nie ma co Ronaldinho i te jego "kocie ruchy" own3d, ale Zidane też ma niezłe akcje.
Btw no2 średni, w końcu robienie trików na "sucho" bez przeciwnika a na meczu z milionowa publicznością to jest "troszke" różnica : )

__
ema

VIP
3Months?ping500

2006-03-08 10:29:37

wielu z nich nie jest pilkarzami poprostu dobrze sie bawia z pilka.

__

Użytkownik
Jochan

2006-03-08 10:49:49

Chlopak ma ginge :D
http://www.nikefootball.com/ tam jak zaladuje sie joga bonito w archiwum otowrzcie kampanie nike - "ginga dusza brazylijskiego futbolu" i zobacznie co to ginga i jak dzieciaki graja w brazyli ;]

__

Użytkownik
mariano

2006-03-08 11:03:57

Na 'sucho' czy nie ja i tak bym tego samego nie zrobil ;p

__

Użytkownik
n1

2006-03-08 21:42:37

Ronaldinho cziter!!!!11 :O ;d

"ciekawe ile trzeba trenowac zeby osiagnac taki poziom, a moze to kwestia talentu?"
Nie, nie trzeba mieć talentu! Trzeba tylko trenować całe życie i jeszcze pół następnego! o; ;d

btw koledzy z pod bloku lepiej wymiatają ;p

__

Użytkownik
mariano

2006-03-08 22:04:28

Kolejny sfrustrowany kibic Chelsea ;< Ronaldinho jest najlepszy i taka jest prawda. Jak nie mozesz sie z tym pogdzic to trudno ;p

__

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-03-08 22:13:58

Mam 5 kg takiego skilla na strychu.. chce ktos kupic? ;)

__

Użytkownik
unit10

2006-03-08 22:39:18

roni ma koński uśmiech !

powiedz mi ile jesteś kibicem piłki nożnej? bo chyba nie wiesz kto to Marradonna, Pele , Platini, Van Basten, Deyna, Zidane, itp itd etc...to byli piłkarze z klasą.

Może wielu się ze mna nie zgodzi ale jako że grałem sporo w piłke w klubie to powiem że roni jest geniuszem nie da sie ukryć ale do biegania to on stworzony nie jest, podnieść drużyny nie potrafi jeszcze, może to z wieku wynika( nie mówie o ważnych bramkach), tak jak to robili CI WIELCY FUTBOLU. Może jest zwolniny z zadań defensywnych ale wg mnie lepszym piłkarzem np. z brazyli jest Kaka(nie lubie Milanu, kibic Juve) który pracuje cały mecz ;x

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-09 00:08:07

Pilka interesuje sie odkad o niej uslyszalem...

Oczywiscie podane przez ciebie sławy, budzą respekt. Ale nie mozna sie zgodzic ze roni nie potrafi podniesc druzyny! Jego niesamowite zwody, fenomenalne bramki, niesamowite panowanie nad pilka, to wszystko podnosi druzyne. Roni nie jest napastnikiem i trudno go porownywac do legendarnych napadziorow. Jednak z tego co widzialem to zaden pilkarz tak fenomenalnie nie panowal nad pilka. Kiedys pilka byla inna wiec trudno porownywac go do graczy z tamtej "epoki".

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-09 00:11:58

kaka jest obecnie najlepszy pomocnikiem na świecie, zdecydowanie (ale ti i tak tylko dla tego, że zidane jest dziadkiem xD)

apropo zidane'a wiecie czmu ostatnio tak strzela i w ogóle el0 gra? to ma byc jego ostatni sezon, wrócił do reprezentacji i chiałby wygrać z francją mś, a żeby mu się to udało zatrudnił kilku prywatnych terenrów :D

__

Użytkownik
unit10

2006-03-09 00:41:16

co nie zmienia faktu że Juve>all ;asd , chociaż jak naprawdę czasem patrze jak grają to mi sie płakać chce(z werderem), mam nadzieje że lucek odmłodzi tam nieco skład i bedziemy szaleć na biskach. Najładniejszy futbol od 10 lat mojego kibicowania Juventusowi grali za czasów finałów z realem i niedawno z Milanem... ofensywny futbol a nie cattenacio czy jak to sie tam zwie ;))

__

Użytkownik
mbronka

2006-03-09 12:01:37

tez tak umiem.

__

Użytkownik
SKY`General

2006-03-09 19:52:16

Koles po prostu mysli jak gra. Paru tak jeszcze tylko potrafi. Talent i trening to nie wszystko, ale za nim do niego pilka doleci on juz wie jak bedzie chcial zagrac i nawet jak stara sie tam ktos do niego dobiec, albo juz przy nim jest, to nie boi sie danego zagrania zrealizowac.

Zidane? Tez tak gral, moze mniej widowiskowych zagran, ale wiedzial gdzie podac (juz z wyprzedzeniem). Gral, bo kazdy widzi, ze to juz nie ten Zidane i to nie ta Francja. Francja bez Zidane w pilke grac nie potrafi (pare lat temu bylo zdeczka lepiej), wiec jak polaczymy ta Francje z tym Zidanem to zadnego MŚ nie bedzie.

Problem w tym, ze ostatnio to nie bardzo obrony tytulow wychodza, do tego w Europie (taka teze stawiam:) wiec raczej Brazylia odpada, Niemiaszki takze... Raczej nie Polska, bez przesady:)

__

Użytkownik
n1

2006-03-09 21:16:59

To była sarkazm ;F Nie zaprzeczam, że Ronaldinho jest bardzo dobrym piłkarzem. Ale najlepszy? Nie sądze. Nie zapominaj o wiele innych którzy grali i grają nadal.
I nie jestem kibicem Chelsea (tym bardziej sfrustrowanym:P), taka jest prawda. Jak nie mozesz sie z tym pogdzic to trudno ;p;p;p

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-03-09 22:49:29

E no przesadzasz :) Ronaldinho fantastycznie gra to prawda ale przesadzasz :) jeszcze duzo musi zrobic zeby otrzymac takie miano :) Nie jestem jakims super fanem pilki noznej ale imo Zidane czy nawet Ronaldo ktorego nie lubie w latach swojej swietnosci byli rownie dobrzy i pilka rownie fenomenalnie im sie nogi trzymala szczegolnie lubilem ogladac Zizu w akcji :)

__

Użytkownik
mariano

2006-03-10 17:59:24

Nie bede plakac, bo nie jestes kibicem Chelsea =[ Ronaldinho jest najlepszy w tym momencie jakby nie bylo ;p oprocz niego lubie takze innych pilkarzy czyli Henry'ego :D Niemniej jednak to Barcelona grala lepiej i zasluzenie gra dalej :D

__

VIP
bizzare

2006-03-10 18:32:37

Żeby robić takie rzeczy jak np. Ronaldinho trening nie wystarczy, potrzebna jest jeszcze miłość do tego co się robi ;-)

__

Użytkownik
mariano

2006-03-10 18:44:17

Kocham pilke ale i tak tego bym nie zrobil ;p btw nie mam do pilki talentu i jestem za stary zeby sie nauczyc czegos nowego ;]

__

VIP
bizzare

2006-03-10 18:47:32

Wie ktoś co to za nuta w 1 filmiku ? :-)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2086 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie