VIP
|
witam
jestem tegorocznym maturzysta i na ustny polak mam temat zwiazany z jezykiem internautow. poszukuje osoby ktora mogla by pomoc/zrobic (kod) do ankiety ktora miala by sie ukazac na lamach tp.pl. ja niestety kompletnie sie na tym nie znam i od 2tyg. szukam osoby ktoa moglaby mi pomoc bez zadnych skutkow, dlatego pisze tutaj.
dokladnie chodzi mi o ankiete w ktorej bedzie mozna udzielac 1 odpowiedzi (koleczka) i opcjonalnie paru (kwadraciki - dobrze by bylo gdyby bylo [lol] ale nie musi). interesowala by mnie taka forma w ktorej zaraz po oddaniu glosu na tej samej, badz innej stronie odrazu widac by bylo wyniki (ilosc oraz procent na dana odpowiedz) odpowiedzi wysylane e-mailem odpadaja. Ankieta mialaby opierac sie o skrypt CGI
prosze tylko powazne propozycje. jesli mozesz mi pomoc lub wiesz kto moze, prosze o napisanie tego w komentarzu wraz z dokladnym kontaktem (gg, irc - czaty nie wchodza w gre )
jedyne co moge zaoferowac za udzielona mi pomoc to ogromna wdziecznosc + podziekowania w tekscie zalaczonym do ankiety.
__
|
VIP
|
na ustny polak mam temat zwiazany z jezykiem internautow
daj coś więcej :>
__ ^_*
|
VIP
|
"Zanalizuj język internautów. Przedstaw zagadnienie na podstawie zebranego przez siebie materiału faktograficznego."
__
|
VIP
|
odswierzam temat... ale jak narazie za bardzo nikt sie nie garnie do pomocy :|
__
|