HumanUPGRADE :O

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
FrD

2006-03-04 11:52:35

mam nadzieje ze nie siedziales do 2:00 na forum czekajac na moja odpowiedz forumowiczu :>
smieszy mnie jak bardzo sie podniecasz zarowno glupotami na tej stronie jak i unosisz nad moja wypowiedza, standardowa odpowiedz would be "intelektualisty internetwego", "imo" fajna emotikonke wymysliles ":S", wyluzuj, powinienes chyba juz rozumiec...

__

Użytkownik
yareq

2006-03-04 12:36:47

Nie przeceniaj sie. Mam duzo lepsze rzeczy do roboty niz czekanie na twoje wypowiedzi. W Internecie nie trudno natrafic na przejawy ludzkiej glupoty, gdybym mial czekac na kazdy kolejny naprawde chyba bym nie mial czasu na inne rzeczy.

Daleki jestem od podniecania sie ta strona, wyrazam swoja opinie.

Ale widze ze nie mamy o czym rozmawiac bo nadal chrzanisz nie na temat. EOT z mojej strony bo to do niczego nie prowadzi.

__

Użytkownik
bytek

2006-03-04 13:12:45

no co ty nie chcialbys lechtaczki na rece ? :D

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-04 13:41:00

nigdy w życiu...

__

Użytkownik
FrD

2006-03-04 16:13:50

moja druga odpowiedz to byl koniec rozmowy

__

Użytkownik
*Jaras

2006-03-04 16:38:47

Cepie... Nie wiem, bronie yar'a, bo on ma racje a Ty brniesz w swoja glupote.

eee.. jeśli widok łechtaczki tak cię odrzuca to żal mi twojej kobiety ;> no cóż ale teraz przynajmniej jesteś uświadomiony i wiesz co cie czeka...

Ok, podrzuce Ci laske z penisem na czole, idac Twoim tokiem myslenia nie bedzie Ci to przeszkadzac. Chcesz sie z nia spotkac i isc na miasto?

__

Użytkownik
chopin

2006-03-04 16:52:01

interesujace, masz dostęp do takich lasek? : D bo wiesz musze sie pokazac na miescie yay ^^

__

Użytkownik
*Jaras

2006-03-04 16:59:41

No to do FrD, on ma kupe takich znajomosci. Wiesz, akceptacja nie przychodzi sama ;)

__

VIP
Sh1eldeR

2006-03-05 04:58:48

Dude, a chcialbys miec dziewczyne z odbytem na czole? Przeciez seks analny moze dac tyle radosci obu stronom, a nic co ludzkie nie jest nam obce!

__

VIP
Sh1eldeR

2006-03-05 05:03:02

No pewnie, czemu jej nie miec na rece? Glupia matka natura, na rece przeciez wygladalaby znacznie bardziej lansersko, no i moznaby sobie zafundowac autoseks oralny! A ze przy kazdym wzieciu do reki jakichs twardych i suchych przedmiotow odczuwaloby sie cholerny bol, albo upaskudzalo wszystko podejrzana ciecza? To tam juz nic - brawa panowie (photoshopowi) genetycy! \o/

__

VIP
Sh1eldeR

2006-03-05 05:10:13

Wielkosc jest normalna - tak wynika z opisu. Tylko zewnetrzna czesc, hmm, wyszlifowali, srednica pozostaje taka sama. Po prostu taka budowe ma ta modelka.

Zreszta wielkosc to mozna jeszcze ztweakowac domowymi sposobami, wiec nie musisz zbierac kasy na operacje dla twojej dziewczyny 8D

__

Użytkownik
Fisha

2006-03-05 10:46:33

Fake. :o!. Niektóre śmieszne, niektóre żałosne, ale zawsze to tylko fake. :o!.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1223 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie