Skrypt aka HIDE via esp.pl

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2006-02-25 23:39:48

Kurcze, dla koderow...

Chce na blogu meic cos takiego jak hide'y na esp.pl

Na webreporterze jest tutek do tego ale za 9 zeta... Ma ktos moze jak zrobic cos takiego? To javascript

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-26 00:51:42

Gdzies mialem cos takiego i bylo to lepsze dla ciebie niz to z esp, bo nie wymagalo uzycia unikalnego id przy kazdym hide (bo tu tak jest, iirc?). Za pare dni bede w poznaniu to tego poszukam. Z pamieci za bardzo nie napisze, dosc dlugo sie sralem zeby to dzialalo pod wiekszoscia przegladarek.

Chociaz zaraz sprawdze, moze sklece cos takiego dzialajacego pod ie i ff. A jak id cie nie odstrasza to po prostu przeklej stad, albo ze stronki, z ktorej oni to przekleili :D

edit: okay, zrobilem tak ze dziala pod ff oraz ie 6.0. Innych nie chce mi sie testowac. Tamto co mialem bylo bardziej ekonomiczne objetosciowo i bardziej kompatybilne, ale nie wiem czy to w ogole znajde bo mialem pad hdd w miedzyczasie. Mozesz sie zglosic po kod na gg (jest chyba w profilu)
edit2: jesli ktos mi powie, jak tu wkleic kod html (moge uzywac tagow html? bb code? czegos innego?) to moge tu walnac jakis maly tutorialik...

__

Użytkownik
yareq

2006-02-26 02:00:01

1   [code]

[/code]
?

Co do tematu to tez kiedys potrzebowalem czegos takiego. Max kilka(nascie) minut szukania w Google z tego co pamietam.

EDIT:

Mozesz sie zglosic po kod na gg (jest chyba w profilu)

Nie dajcie sie zwiesc nabijaczom wyswietlen profilu ;D, nr GG jest widoczny pod komentarzami! ;).

__

Użytkownik
e2

2006-02-26 09:17:31

w komentarzu nie można używać znaczników html nawet w [code]

__

Użytkownik
dRaZe

2006-02-26 09:33:44

1   

2
3
4 a ja na to lol
5
6

EDIT:
rzeczywiście ;]

__

Użytkownik
yareq

2006-02-26 10:45:55

No to zal troszku.

__

Użytkownik
g3su

2006-02-26 11:28:44

"Nie dajcie sie zwiesc nabijaczom wyswietlen profilu ;D, nr GG jest widoczny pod komentarzami! ;)"

hehe, dobre :DD

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
forest

2006-02-26 23:24:24

zrob posta na forum, bo mysle ze duzo osob (lacznie ze mna) bylo by zainteresowanych :)

__

Użytkownik
mbronka

2006-02-27 02:30:16

wystarczy podejrzec zrodlo strony... kawalek kodu w javascripcie i potem odpowiednio dodane znaczniki w kodzie. W google radze szukac jako javascript flip

[url=http://publish.uwo.ca/~craven/523/523jscla.htm]link[/url]

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-27 03:52:43

Zrobilem, funkcja odwalajaca glowna robote to doslownie jedna linia kodu - choc "wersja eksportowa", bardziej zapewne kompatybilna i stabilna byla troche wieksza. Moglbym cos o tym tutaj napisac, ale - przynajmniej z konta zwyklego uzytkownika - nie jestem w stanie tutaj uzywac tagow w przykladowym kodzie.

Podejrzec zrodlo tej strony - no nie wiem, IMO to co jest tutaj, czy na esr, nie jest ani najkrotszym, ani najefektywniejszym, ani najprostszym w uzyciu rozwiazaniem (jednak, co najwazniejsze, dziala ;) i z punktu widzenia ostatecznego interfejsu strony jest proste w uzyciu).

__

Użytkownik
unit10

2006-02-27 11:39:24

dobrze godo! polać mu! ;-DD i jeszcze się upomina o status Admina! na kolana! pod biurko! chamie! ;-DDDD

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-27 13:21:33

Admina czego? :DDDD Chyba sobie zartujesz, mam lepsze rzeczy do roboty niz adminowanie tutaj.

Jakby ktos mial jakies pomysli jak sprawic, by te [code] tu dzialaly (widzialem, ze niektorzy uzywaja normalnych tagow html!), to w wolnym czasie cos tam moglbym o tym naskrobac.

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-27 13:52:52

Sh1eldeR bardzo mi pomogl z tym skryptem.

Efekty na http://jarasu.ownlog.com, tam jest pokazane jak dziala. Sam skrypt jest banalny w definicji, latwy do edycji po swojemu i krotki, przy czym stabilny i dziala pod IE, FF, Opera.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2086 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie