Zal w eSportach. :E
- 1
- 2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2006-02-10 01:49:58
Luzuj ;D To z rodzicami to podalem jako przyklad. Ale duzo dzieci grajacych dobrze w jakies gry jest po taka wlasnie kontrola rodzicow. A rodzicowi nieraz ciezko wytlumaczyc pewne rzeczy. W stylu : pojade tam i nie bede nic od nikogo bral itp. itd. A rodzic ale moga ci wcisnac na sile ojeju jeju panie czarodzieju. Nie chodzi mi konkretnie o te foty i ze czepiam sie konkretnej rzeczy. Chodzi mi o obraz jaki tworzy sie w umsyle osoby, ktora nie jest w temacie dragow i esportow, a chce wlasnie sie w niego wdrazyc. Mam nadzieje ze kumasz OCB
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 01:53:13
[-] :E
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 09:51:26
AAAA bo z rodzicami to zawsze tak __
|
VIP
|
2006-02-10 10:26:05
No ale dojdzie do czegoś, prawda ? ;asd __
|
Użytkownik
|
2006-02-10 10:53:47
zmienione.. masz racje, moj blad ze o takich rzeczach pisze. __
|
VIP
|
2006-02-10 12:34:17
Na twoim miejscu bym sie zapierd***, dlatego, ze ktos zrobi program o tym ze gaming jest zly albo o tym, ze na swiecie zyja narkomani. Doprawdy jesli twoim jedynym zmartwieniem jest to, ze Polacy (bo oczywiscie zaden Niemiec jeszcze nie zdolal na ta strone wejsc, a jest ich 80 milionow !!!@!#@!#!oneone!!!!!) na intergalaktycznej stronie esports.pl zobaczyli zdjecie na ktorym ktos wciagal "nie-wiadomo-co" i przez ten jakze potworny i wielce znaczacy fakt sponsorzy northconu zerwa z nimi kontrakt to ci wspolczuje. Masz bardzo nudne zycie jesli sie onanizujesz na widok bialego proszku. __
|
VIP
|
2006-02-10 13:13:30
Jezu, ale mi nie o to chodziło. Ten biały proszek pier*oli mnie tak samo jak Ciebie... tak samo jest z gamingiem, wcale nie zależy mi żeby to się rozrastało. Chodziło mi o to, że ludziom, którym zależy na tym, powinni iść w stronę trochę inną niż pokazywanie takich zdjęć, ale nie będę Ci tego tłumaczył bo powiesz, że mi na tym zależy i się tym przejmuje. :F
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 13:35:55
[+] Za inteligencje ;] __
|
VIP
|
2006-02-10 13:52:02
Z ta roznica, ze dzieci na karate nie biora prochow, a esportowcy i owszem. Po co wiec pokazywac cos czym nie jest ? Jesli sa ludzie, ktorzy nadal traktuja lany jako miejsce zeby sie nacpac czy nachlac to nie przysparzaja i tak juz nadwatlonej popularnosci "graczom". Jesli wyeliminuje sie zjawisko to tym samym zdjecia znikna.
__
|
VIP
|
2006-02-10 13:57:22
tak. esportowcy na imprezach typu MP/WCG/lany/turnieje przecież piją, palą i biorą. a jak dzieci z karate jak to nazwałeś pojadą na obóz albo coś takiego, i gdzieś opiekun pójdzie to wiadomo, że zaczyna się libacja.
__
|
VIP
|
2006-02-10 14:12:45
sorry, że Cię uraziłem.
Jesli wyeliminuje sie zjawisko to tym samym zdjecia znikna.
__
|
VIP
|
2006-02-10 16:30:50
Malo wiec wiesz o dzieciach z karate i ich obozach. To jest bardzo specyficzna grupa ludzi, ktorzy na takie rzeczy jak libacje sobie nie pozwalaja. Nie mowie tutaj, ze esportowcy i tylko esportowcy to narkomani. Nie, narkomania istnieje wszedzie, i rownie dobrze narkomanem moze byc strazak, policjant czy pan, ktory podklada glos pod tate muminka. Chce tylko pewnej grupie ludzi, ktora podnosi glos i bulwersuje sie zdjeciem uswiadomic, ze na programy o szkodliwosci spolecznej gier, internetu, telewizji, radia i ksiazek malo kto sie juz lapie. A jesli sie lapie to jest idiota i nie warto sie nim przejowac. Normalny czlowiek nic sobie z tego nie zrobi, acz wszystko jest dla ludzi jesli sie umie z tego korzystac prawda? Natomiast, jesli chodzi o libacje to sie na lanach zdarzaja, ale to juz chyba wynika z charakteru mlodziezy i polskiego spoleczenstwa lub inaczej nazywajac, "slowianskiego temperamentu". __
|
VIP
|
2006-02-10 17:00:53
Zlukaj to: http://esreality.com/?a=post&id=1006172 __
|
VIP
|
2006-02-10 17:14:50
To jest bardzo specyficzna grupa ludzi, ktorzy na takie rzeczy jak libacje sobie nie pozwalaja hmm... aqart sie składa, że byłem na obozie taekwon-do i grupce szkolenioej kyokushin. Wiem jak to działa. Nie pozwolą sobie, bo forma spadnie, gorzej się ćwiczy next dnia itp. Bo sztuka walki to także sztuka panowania nad sobą?
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 17:20:18
[+] za zwrocenie uwagi. :] __
|
Użytkownik
|
2006-02-10 17:24:41
[+] za spostrzegawczosc __
|
Użytkownik
|
2006-02-10 17:34:47
[+] za [+] __
|
Użytkownik
|
2006-02-10 17:39:23
ban za nadmierne plusowanie ;PPPPPPPPPP nie no żart
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 18:28:20
ukradli. ;P Poprostu jak zakladalem konto nick "dedek" byl zajety (nikt nie logowal sie od paru miechow, ale admini nie chcieli zmienic/usunac ) wiec dalem sobie "mr." pred nicka (jak to robilem czesto w roznych grach ^^). Wkoncu zobaczylem, ze dedek jest wolny, wiec "mr." poszlo w odstawke. ^^ __
|
VIP
|
2006-02-10 20:18:11
Akurat sie sklada, ze bylem wicewicemistrzem dolnegoslaska w wieku lat 15 w kjokuszin i troche lat poswiecilem na trening. Uwierz mi tez, ze nie bylem na jednym obozie .... __
|
VIP
|
2006-02-10 20:30:34
Wiesz, zawsze znajdzie sie grupka chetnych, ktora bedzie chciala sprobowac, ale akurat tutaj konsekwencje dla takiego czlowieka sa nieporownywalnie wieksze. Na lanach nie ma kolesi z 4 danem . Poza tym wpadka wiaze sie z prawdopodobnym wydaleniem z klubu i zawsze pozostaja wyrzuty sumienia, ze sie zlamalo bushido !!. Anyway wszystko zalezy od mentalnosci, a jesli ktos chce cwiczyc i cos osiagnac to po uzywki nie siega, zreszta jak juz wspomniales perspektywa treningu nastepnego dnia rano o 7 na kacu, to.... powiem tyle, ze to nie jest dobra perspektywa . Uzywki to margines marginesu. Przynajmniej tak bylo w moim otoczeniu. __
|
VIP
|
2006-02-10 22:15:55
hehe czasami na lan wpadnie ktoś dobry ;]
__
|
Użytkownik
|
2006-02-10 22:46:32
zal.ru ?
__