freaky dream

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
freak

2006-01-25 12:04:53

Ostatnio coś dziwne sny się mnie trzymają. Weźmy na to dzisiejszy. Znajduje się na ulicy Grochowskiej (idealne odtworzenie obrazu!) na moim Zadupie City, dokładnie w miejscu gdzie naprzeciwko siebie stoją dwa przystanki autobusowe. Na przeciwległym siedzi pośród dwóch staruszek Marlin Manson (usłyszałem jego piosenkę wczoraj, przy jednej z wizyt w serwisie mojej sieci i pomyślałem sobie, ze fajną muze tu puszczają :]). Ledwo go dostrzegłem i zaczynam w niego ciskać kawałki mandarynki (6x) z jakimś wyrzutem i wściekłością w głosie, z pytaniem na ustach “Whyyy??... Whyyyyy??!?!.. Why when ever call words Bettlejuice, he never came to me?!" (nie wiem czemu “soczek z żuczka”, nie lubiłem jakoś tego filmu). Obudziłem się i jeszcze w półśnie zaczełem się zastanawiać dlaczego jego goryle nie zareagowali. Dziś wygrzebałem spod sterty cedeków jego dyskografię w mp3 (słuchałem ja ostatni raz może z pół roku temu, a za wielkiego fana mm to ja raczej nie uchodzę), nie omieszkałem zapuścić jej w winampie, lecz odpowiedzi nie znalazłem. W zeszłym odcinku “Sześć stóp pod ziemią" jeden z bohaterów (zdaje się, że ten gej-asfalt) powiedział, jakoby sny mają to do siebie, że postacie, które w nich spotykamy to alegorie do naszych znajomych. Bo ja wiem. Moja babcia nie przypomina mm ni huhu, a przewodniczy jakiemuśtam kółku różańcowemu ( i to chyba samego, wszechpotężnego radjarydzyka) :p Swojego alter ego też nie tak koniecznie widziałbym w postaci rzucającej cząsteczkami mandaryny (widziana na przemian z perspektywy drugiej- i trzeciosobowej). Chociaż może to poprostu moja uwypuklona wściekłość będąca odzwierciedleniem do mojego pokracznego życia, w którym z górnolotnych zadań jakie przed soba stawiam mało co mi się udaje? A może, wy poprostu też miewacie takie sny;)

nie edytować kurfa proszek

__

VIP
FervenT

2006-01-25 12:10:41

ja ostatnio też mam dziiwnee sny.
ostatnio miałem big orgie mojej obecnej i byłej klasy *_* w jakimś zadupiu, gdzie nagle zlecieli sie fotoreporterzy.

no ale miałem też dziwniejsze..

__
^_*

Użytkownik
*Jaras

2006-01-25 12:24:38

Ja nie wiem co ma na to wplyw. Pogoda czy co? Ale tak jak przez rok prawie wogole nie snilem, teraz co noc mi sie cos sni, dziwnego ale zwiazanego z rzeczywistoscia, prawdziwe osoby itp.

Ale to na bank spowodowane moimi problemami bo wlasnie w snach jest odwzorowanie tego.

__

Użytkownik
e2

2006-01-25 12:33:31

ja nie opowiadam swoich snów bo to masakra ;D ale pochwalę Wam się - wybiłem sobie dzisiaj palec w trakcie snu :D

__

Były Redaktor
so0fka

2006-01-25 12:34:10

ja kiedyś słyszałem, że sny to mieszanina naszych wszystkich przeżyc z ostatnich dni, które utkwiły nam w pamięci. tak jakby każda cząteczka z takiego przezycia trafia do snu i one się mieszają, tworzac jakies zupełnie porąbane połączenia.

i słyszałem też, że człowiek śni każdej nocy, ale większości snów nie pamięta po zbudzeniu się, więc wydaje mu się, że śnił całą noc czarną pustkę lub w ogóle nie śnił.

i btw, każdy, ale to absolutnie każdy ma czasem porąbane sny, gwarantuję ;) nawet ja :D

__

Były Redaktor
so0fka

2006-01-25 12:34:37

lol o nic więcej nie pytam :D

__

VIP
`iKs`

2006-01-25 12:42:14

To Ty przez sen potrafisz :o

__

VIP
`iKs`

2006-01-25 12:44:56

ja tez ostatnio mam jakies poryte sny : /

__

Użytkownik
e2

2006-01-25 13:09:40

spałem sam :P

__

VIP
-=eXe=-

2006-01-25 13:12:45

to co ty prubowałeś z tym palcem zrobić

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
Chester

2006-01-25 13:18:53

to przez zamieszanie w sejmie

__

Użytkownik
freak

2006-01-25 13:19:58

jea, możliwe :D

__

VIP
FervenT

2006-01-25 13:28:10

haha nieźle ;]

__
^_*

VIP
FervenT

2006-01-25 13:28:39

jest nawet coś takiego jak senni czy cóś:D

__
^_*

VIP
blacktyger

2006-01-25 15:04:06

i pomyśleć że trwają od 3 do 11 sekund ..

__

Użytkownik
Tymek

2006-01-25 15:11:29

ja rzadko pamietam co mi się śniło ;D

__

VIP
forest

2006-01-25 15:33:28

ok, a jaka to jest perspektywa drugo- lub trzecioosobowa??!! xDDDD

__

Użytkownik
freak

2006-01-26 12:36:42

Kto mi temat zamknął. Przyznać się!

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-01-26 18:27:55

Widze ze tendencja do zrytych snow ostatnio jest dobra.. przedwczoraj w jedna noc mialem dwa tak chore sny ze sie cieszylem ze sie obudzilem :P A zdarzylo wam sie kiedys niczym w filmie obudzic w srodku nocy tak zeby az sie z lozka podniesc zlany zimnym potem ? :P Mi raz :P niezla jazda :D

__

Użytkownik
PiWo5z

2006-01-26 18:37:06

Jak kiedys jezdzilem na desce mialem sny ze jezdze na desce :DDDD i tak w kolko :)
bylem jedna z lepszych dziwek na osiedlu w jazdzie na desce :)
potem stalo sie to za bardzo popularne i przestalem jezdzic :P

__

Użytkownik
PiWo5z

2006-01-26 18:38:19

ta jeszcze mi pot po dupie splywal :ddd gacie cale mokre i cala koldra :)

__

Użytkownik
*Jaras

2006-01-26 18:55:35

Ja mialem jazde jak mi sie snilo, ze wstalem... I znowu mi sie snilo, ze wstalem... Taka petla dobre cztery razy... Rano mialem tak poryty beret, ze ledwo wiedzialem gdzie jestem.

Najlepsze w snach jest to, ze nawet jesli pokazuja cos zupelnie nowego, myslisz jakby "cholera, ja o tym wiem, wszystko pasuje" a tak naprawde dowiaduje sie nowych rzeczy... To tak jakbym np. w snie dopiero kogos poznal, ale wiem, ze znam te osobe cale zycie... Ale wszystkie wspomnienia i jej "znanie" materializuje sie w te pare sekund.

__

Użytkownik
FrD

2006-01-27 08:22:03

chuckowi norrisowi nie snia sie sny, to sny snia chucka norrisa

__

VIP
minineo

2006-01-27 17:13:00

[url=http://www.gw.7d.pl/article.php?article=dzial.php&id=5]polecam poczytać[/url]

sny to ciekawa rzecz :-) również miewam poryte sny ;-)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-01-27 17:21:12

wlasnie kiedys mialem cos takiego ze... dziala sie jakas sytuacja i nagle przypomnialo mi sie ze mi sie to snio i wiedzialem co sie stanie za chwilke bodajze dwie, trzy sekundy. Zawsze wydawalo mi sie to dziwne, bo czasem sie zgadzalo to co przewidzialem a czasem nie. poryta bania ;DDD

__

Użytkownik
grubka

2006-01-27 17:57:32

ja wlasnie czytalem ze 15 minut :>, skoro sny sa mieszanina wiadomosci z ostatnich dni to caly dzien trzeba myslec zeby zmierzyc czas snu, i wtedy na samym poczatku wlaczysz sobie stoper a na koncu snu zobaczysz jego czas :D

__

Użytkownik
apiSS

2006-01-27 18:53:12

Jeśli chodzi o sny to chętnie wytłumaczę ich znaczenie.
Z moich interpretacji snów korzystali "znani i nieznani" tego świata.

FARAON: Miałem dziwne sny i opowiedziałem je apiSS'owi - powiedział, że umrę...i tak się stało. apiSS zna się na rzeczy.

Wyślij sms'a pod numer 666 o treści: WPISZ COKOLWIEK a otrzymasz ode mnie pakiet: interpretacje twojego snu + rewelacyjna grę java POLICZ OWCE.

NAPOLEON BONAPARTE: apiSS ostrzegał mnie bym unikał bitwy pod Waterloo...

Pomyśl o swojej przyszłości, znajdź wytłumaczenie twoich dziwnych snów.

Wyślij sms'a pod numer 666 o treści: WPISZ COKOLWIEK a otrzymasz ode mnie pakiet: interpretacje twojego snu + rewelacyjna grę java POLICZ OWCE.

----------------------------------------
Koszt wysłania sms'a: 25 zł (+VAT)
----------------------------------------

:D

__

Użytkownik
g3su

2006-01-27 19:00:29

heheheehe :D

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
rostek

2006-01-27 19:03:15

mi sie ostatnio snilo ze wszedlem do baru mlecznego i zamowilem zurek, ktory kosztowal 4 zl. siegam do kieszeni po drobne a tam makaron-swiderki i zaczalem placic makarone,. jeden swider=20 gr ;ooooo

__

VIP
minineo

2006-01-27 19:09:59

to się nazywa DEJAVU ale jest to tylko złudzenie, że ci się to śniło :-)

DEJAVU można wyjaśnić na chłopski rozum, że w pewnym momencie lewe oko widzi wcześniej, a prawe później dlatego ci się wydaje, że już to widziałeś ;-)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-01-27 20:12:36

hahahaha dobre dobre

__

VIP
cwir3k`

2006-01-27 21:52:22

kazdy ma poryte sny... z kumplem zauwazylismy, ze ejsli pijemy mleko przed snem to mamy pojebane sny na maxa i w dodatk uwszystko pameitamy :D to jest dopiero own3d... a mleko z miodem + snem to jak niezle bakanie ;-D ja ostatnio podobno wrzeszczalem w nocy, pozniej (of coz pilem mleko) bekotalem cos szybko o mikroekonomii podczas snu itp.

a i tak najbardziej popieprzone sny sa takie, ktore ukazuja normalne zycie... np. sni ci sie ze byles w szkole, gadales z kims, kogos spotkales itp. itd. wstajesz i myslisz ze jes np. wtorek, a to dopiero poniedzialek - takie realia :)

ja mialem keidys jakies takie odwrotne dejavu :P snil mi sie slub kuzyna (tylko jeszcze wtedy o tym nie wiedzialem, takie uryki jak np. dom jego narzeczonej itp.), tylko ze tego slubu jeszcze nie bylo... a na slubie wszystko bylo tak jak w moim snie .. to jest faza dopiero :)

a powracajac do poje**** snow, musialbym sobie cos przypomniec chociaz ostatnio u mnie trudno o takie bo jakos sobie poukladalem zycie ... jak bylo w rozsypce to normalnie caly dzien spedzalem na interpretacji snow...

PIJCIE MLEKO! :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4139 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie