'gr' owned ;)

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
dotagr

2005-12-12 22:41:52

temat sie nie wyczerpal bo tu czerpac nie bylo z czego natomiast smiac mozesz sie z jarasu wpadl na forum myslal ze jest fajny a tu niestety nie jest bo mialem racje muahah

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-12 22:53:25

Dobra, najpierw powiedz tym wszystkim osobom pokolei, ze to idioci wielki gr ;) Od zawsze cieszyles sie tu opinia pajaca, utwierdzasz mnie w tym przekonaniu ;) Ktore to Twoje konto, piate, dziesiate?

Dlaczego odwalam ten teatrzyk? Bo sie usmialem, bo bardzo lubisz jezdzic po innych serwisach jak po szmatkach patrzac dumnie na swojego orga ;) Dlaczego nie poprawilem tego bledu? Nie wiem, zapomnialem, zaraz to zrobie i poprawie o ile nie pojde spac. Mi sie szopka podobala i chcialem podzielic sie humorem z innymi, udalo mi sie, wiec czemu mam narzekac i zle sie czuc bo pojechal mnie zly gr? Ajc, nie widze sensu sie smutac.

Gdybys "Panie" nie pojezdzal tak po owned i moich ludziach to bym poprawil blad, sprawy nie bylo, ale musiales cos dopisac jak typowy palant, rzucic jakas uwage, prosze bardzo. Ograczniaj sie dalej do swojego orga i uwarzaj, ze wszsytko inne zaraz umrze ;) Szkoda, bo szanuje prace Lukina i redow z sekcji q4, nie powinienies sie mieszac w ich interesy bo to Ty zawsze odgrywasz pacana jadacego inne serwisy od podstaw a redakcja org.q4 byla przyjazna i nie bylo przejsc, i mam nadzieje, ze dalej nie bedzie ;)

Zwrociles blad, dzieki ;) dalem Ci plusa ;D Za te oszczerstwa chcialem dac minusa ale kot wyszukal prosty link, dzieki ktoremu dostales dwa kolejne plusy ;)

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-12-12 22:58:46

hehe :*****

__

Użytkownik
Lukin

2005-12-12 23:03:07

Ktoś poprawia komuś błąd ortograficzny, a Wy od razu wojnę między serwisami wywołujecie. Dzieci, jak już macie ochotę się w ten sposób pobawić to róbcie to na swoich stronach, a nie na esportach.pl gorzkie żale urządzacie.

__

Użytkownik
Tymek

2005-12-12 23:03:46

jak wpisuję w użytkownikach rerurion to mi go nie znajduje :-( dostał bana, czy może ma nowy el0 666 nick? :D

heh, kto by pomyślał, że tak za nim płakać będziemy :D

__

Użytkownik
Tymek

2005-12-12 23:06:45

to nie gorzkie żale, jarasu pokazuje nam cudowną ripostę kota :P

__

Użytkownik
Lukin

2005-12-13 12:50:55

To jest tak zwana riposta z dupy :P Gdyby za ten błąd gr obsmarował q4.owned.pl na łamach imro.pl to miałaby sens :P A przeniesienie dyskusji na eSports.pl jest naprawdę osłabiające (przecież ten "komiks" wcale nie jest śmieszny) - wygląda na próbę szukania poparcia u osób trzecich. Zresztą komentarze gr na q4.owned.pl też nie są górnych lotów - ale te są przynajmniej na q4.owned.pl, nie tutaj ("tutejsze" wypowiedzi autorstwa gr da się czytać :P).

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-13 13:03:52

Poczytaj wypowiedzi moje i jego tam wyzej, miesza q4.owned z gownem? No ok, szkoda , ze ma sie za takiego Pana, a tak na serio kazdy bierze go za pajaca ;)

__

Użytkownik
Oyabun

2005-12-13 13:24:48

'uwarzaj' ownz
Zaraz pewnie napiszesz, ze tak mialo byc. ;-]

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-13 13:26:40

Blad ;)

__

Użytkownik
guhard

2005-12-13 13:30:26

a jakby ktoś nie wierzył to
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=31350

Ludzie mówią "meczy" bo (mówiła mi kiedyś o tym polonistka) podobnie sie mówi "mieczy" i dlatego "som" takie pomylenia :P

__

Użytkownik
Lukin

2005-12-13 13:36:12

No ok. To jest sprawa między Wami i zdrowo by było, gdybyście roztrzygneli to między sobą zamiast poniewierać się publicznie ;)

__

PRO
Lucas

2005-12-13 13:56:54

Dokładnie.

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2402 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie