Prussian Blue - rasistowskie gwiazdki :/

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Lukin

2005-12-01 23:34:03

Oglądając reklamę proszku E jestem bardziej skłonny go kupić. To chyba oczywiste.

Co do uogólniania: w ankietach Polacy są tolerancyjni, ale w życiu... Cóż, nie chciałbym nikogo urazić generalizując, więc ujmę to "delikatnie": nie jest z tym najlepiej. Żydzi, muzułumanie i homoseksualiści nie mają w Polsce łatwego życia.

__

Użytkownik
Lukin

2005-12-01 23:34:52

Raczej nie "z powodu małych gówniar", tylko przy okazji :D

__

Użytkownik
zenon

2005-12-02 07:18:01

Zawsze wszystko jest przy okazji :D

__

Użytkownik
14/88

2005-12-05 19:33:50

pierdolisz glupoty jak potluczony owinni te wszystkie mniejszosci narodowe do komor powpierdalac i zagazowac, bo rasizm nie wywodzi sie od bialych tylko od pierdolonych smoluchow co przyjezdzaja z innych krajow biora za to zasilek, ucza sie na najlepszych uniwersytetach kiedy biali nie maja pracy, a gdy sie zapyta kto placi za ich nauke nazywaja nas rasistami!!!!!!!!!!!!!!! bylem w LONDYNIE i wiem jak tam jest ile jest zabojst przez czarnuchow jednogo bylem swaidkiem gdy szedl sobie mlody chlopak obcieta na krotko w haringtonce a ierdolonych czarnuch strzelil mu w tyl glowy!!! WHITE POWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__

VIP
mavv

2005-12-05 19:47:42

wszytko ok, ale wytlumacz mi jak mozesz -dlaczego w Stanach lepiej sie zyje, kazdy ma prace i sa bardziej szczesliwi od nas, skoro sa glupsi? Czy glupota sprawia ze czlowiek ma prace?

Btw. nie czepiam sie Twojego posta, bo sie z Toba zgadzam, ty podales fakty, i to jest bardzo przekonywujace, ale ja poprostu tego nie rozumiem, ze skoro tak zle z nimi to czemu maja lepiej niz my?

__

VIP
mavv

2005-12-05 19:59:26

Najbardziej mnie wkurza w czarnych ten ich bestialski sposob reagowania na niektore wyrazy:D

Niech bialy powie na czarnego " nigga:d" -wiesz co bedzie? bedziesz z 32493948932 wbitymi nozami w szpitalu, a niech to powie czarny do czarnego -wtedy jest wszytko cool, to tak samo jak ty bys powiedzial do swojego kumpla -witaj brachu:>

Druga teza czarnych: biali nie potrafia skakac:D -jak ktos gra w kosza z bialymi na boisku czarnych, to jest juz szczyt glupoty, za to mozna stracic swojego najlepszego kumpla.

A po za tym ta sa mili goscie:D Nie mamnic do nich, sam chcialbym zyc w Stanach, ale jednak nie ma co ukrywac ze zeby tam dorbze zyc, trzeba byc czarnym;)

]pozdrawiam:>

__

VIP
mavv

2005-12-05 20:03:32

oni to wogole sa wyjebani w kosmos:D Tam kazdy ma prace. Slyszales o takim zawodzie w Japoni jak "przepychacz"? :DDD Powaga, taki przepychacz zarabia wiecej niz nie jeden Polak na wysokim stanowisku. A zadaniem takiego przepychacza jest stanie w metrze w bialych rekawiczkach, w garniturku. Codzienie o 7 rano przejezdza w Tokyo ponad 1 milion ludzi metrem, taki koles ma za zadanie wpychac ich do wagoniku swoimi bialymi rekawiczkami i poczekac az zamkna sie dzwi:D

__

Użytkownik
amenva

2005-12-05 20:09:57

widzisz, w polsce takie urzadzenia jak 'przepychacz' nie sa potrzebne, bowiem tu kazdy pcha sie na chama jak tylko umie :P

__

VIP
mavv

2005-12-05 20:13:03

jakie urzadzenie?:DDDDD ja mowilem o zawodzie czlowika:) No ale chodzi o to ze dla mnie Japonia to raj, co prawda te trzesienia ziemi oraz jakies wulkaniczne podloza sa wada tego wszytkiego, mimo tego chciialbym tam mieszkac / urodzic sie . moze dlatego ze kocham ich obyczaje, anime, mangi i inne rzeczy:>

__

Użytkownik
amenva

2005-12-05 20:27:44

wiem ze nie urzadzenie, jajka sobie robie :)
btw japonia roxor, ale nie tokyo tylko inne, okoliczne miasta :]
moj starszy bedzie do japonii lecial niedlugo, farciarz zasrany, zazdroszcze mu po maxie.
i to na wiosne, ku*wa ! :D

__

VIP
mavv

2005-12-05 21:10:47

:))) przebierz sie za starszego, bejsbolem w leb, aby ogluszyc i lecisz:))))))))))

__

Użytkownik
amenva

2005-12-05 22:04:58

pewnie, jeszcze tylko dane zmienic osobowe :P
japonio! strzez sie!

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2402 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie