Fenomen CS'a ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2005-11-24 16:08:25
oczywiscie...
__
|
Użytkownik
|
2005-11-24 16:10:08
po drugie...
__
|
Użytkownik
|
2005-11-24 16:42:13
co do elementu technicznego to chyba wiem cos na ten temat ale tak jest w rzeczywistoasci jak w taktykach 1 gracz osłania druzne ze snajperki (awp) a reszta walczy niestety o taktyce widze niewiesz zaduzo bo jesli wydaje ci sie ze wlecisz jak rambo po zakladników wybijesz ich i wrcuisz z zakładnikami nieosloniety wrucisz z kąd wiesz ze oni niemaja snajpera ale pan o tym niepomysał tak samo jest w cs chyba ktos musi kogoś osłaniać ale ty wolisz wleciec na hardcore style z kosiarka(mini gun) rozwalic wszytsko i wszystko i wszystkich to gl w grze a nie daj boże w rzeczywistosci i mi tu nie PIERD**mi ze karzdy kto chiwlke zakampi to odrazu jest noob bo niestety tak czasem jest ze trzeba ale ty idz ze swoja rakietnica i wal se pod nogi i tak podskakuj.... i uwalniaj piekna ksierzniczke __
|
Użytkownik
|
2005-11-26 20:03:27
Ok. Muszę się wypowiedzieć bo na razie sami "specjaliści" się wypowiadają. Więc fenomen csa polega na tym, że ciągle grasz i cały czas spotykasz coś nowego, zaskakującego, ciągle się uczysz.
__
|
Użytkownik
|
2005-11-26 20:11:20
pamiętaj, że ja w cs'a gram bardzo długo. Sam o nim piszę od półtora roku więc mam odpowiednie zdanie i znam dobrze grę. __
|