Od jutra walka...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
elmo.rtcw

2005-10-02 21:46:28

No wiec koniec wakacji dla studentow, jutro powrot do normalnego zycia, ehhh niestety a moze stety, wkoncu znowu zaczna sie okienka, biby, nowi ludzie. Bo wkoncu uczyc sie a studiowac to dwie rozne rzeczy ;-) Wielu z nas zaczyna dopiero ta przygode, wiec moze napiszmy jak dobrze zaczac, czego unikac, gdzie sie podlizywac i ogolnie co robic zeby zrobic a sie nie narobic. Prosimy o rady od starszych i doswiadczonych juz 'studentow' ;-)

__

Użytkownik
Tymek

2005-10-02 22:01:23

eh, lenie dopiero teraz będą się uczyć :P

__

Użytkownik
raFF

2005-10-02 22:16:03

ja sie tam ciesze ze koniec wakacji bo juz nuda wialo xD
jestem juz na 2 roku studiow ( Wyzsza Szkola Turystyki i Rekreacji ) i juz nie moge sie doczekac az sie zobacze z innymi i jeszcze przychodzi "swiezy" rocznik ^^
a co do samego "studiowania" to ja raczej imprezki itp. :)

__

VIP
bizzare

2005-10-02 22:43:28

lenie - tak
uczyc - nie

__

Użytkownik
Linkin

2005-10-03 08:52:13

ja tez chce! :D ja dopiero 1 klasa LO wiec jeszcze długo.. :P

__

Użytkownik
e2

2005-10-03 09:22:28

Hmm idę na wydział gier i zabaw AM w Gdyni więc nauka to chyba nie ;p ogólnie na wydziale 70% to dziewczyny 30% chłopacy więc w szkole się nie będę nudził. Na dodatek planowo mam poniedziałek i czwartek wolny - żyć nie umierać ;D

__

VIP
forest

2005-10-03 22:00:00

Jak dobrze pojdzie, to za rok tez mnie to czeka :) Narazie mam troszke mniej powabne perspektywy - matura :S Fajnie by bylo dostac sie pozniej na studia ;D

__

VIP
acci

2005-10-03 22:03:12

z czym do czego :D:D marzenia sie nie spelniaja ;]]]

__

VIP
forest

2005-10-03 22:05:59

Milcz supermarketowniku !!! Kto Ci pozwolil wyjsc spod stolu? Wracaj tam, gdzie Twoje miejsce i nastepnym razem spytaj o glos, zanim ponownie sie osmieszysz :p

__

Użytkownik
nox.

2005-10-04 00:16:45

Nie wszyscy teraz zaczynaja, ja poczatek zajec mialem juz ok 20.09 a wiele uczelni w Poznaniu rozpoczynalo zajecia w ostatnim tygodniu wrzesnia. Co do rad jak studiowac to nie mam zadnych poniewaz wszystko zalezy od tego gdzie kto ma zamiar sie uczyc, jedni moga sobie pozwolic na imprezki inni nie (a jesli juz to zadko). Ja naszczescie zaliczam sie do tych pierwszych;]

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

118 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie