pechowy rok 2005

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Atlas.pl

2005-10-01 19:05:31

Już nie będe pisał o tych wszystkich sławnych i wielkich, którzy umarli bądź zgineli w tym roku, ale to nie koniec tragedii. Dziś do tragicznego wypadku doszło niedaleko Warszawy, gdzie samochód w którym jechała Otylia Jędrzejczak wraz z bratem zjechał z drogi i uderzył w drzewo. Na miejscu zginął jej 19-letni brat. Otylia Jędrzejczak przebywa w szpitalu w ciężkim stanie, ale nie wiadomo dokładnie co się stało. [*] dla jej brata i szybkiego powrotu do zdrowia i formy Otylii.
Edit: Otylia prowadziła samochód, a skutkiem wypadku było nieudane wyprzedzanie Otylii, która została zmuszona do zjechania z drogi, po przejechaniu kilkunastu metrów w rowie uderzyła w drzewo.
I tutaj trzeba powiedzieć to o czym wszyscy mówią lecz nikt tego nie przestrzega - NIE WYPRZEDZAĆ - chodzi mi oczywiscie o takie sytuacje, jak wyprzedzanie na trzeciego i takie tam. btw dziś chyba w tv słyszałem, że gdzieś gościu też wyprzedzał na zakręcie i zderzył się czołowo z TIR-em. zginął na miejscu!!! Wnioski inteligentni wyciągną.

__

Użytkownik
maGeta

2005-10-01 19:30:04

[`] ;( wlasnie to w tv zobaczylem :(

__

Użytkownik
snieGu

2005-10-01 19:40:48

[*]

__

Użytkownik
dRaZe

2005-10-01 19:43:06

[*]

__

VIP
spec_u

2005-10-01 20:47:32

[*] ;-/

__
ema

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-10-01 21:58:00

Boze ... rocznie gina miliardy ludzi wiec co ma mnie obchodzic kolejna smierc nieznanej mi osoby ?

__

Użytkownik
gÓpek

2005-10-01 22:07:26

pechowy tok ? Po czesci zgodze sie z rivem - co roku - od zawsze gina MILIONY ludzi , a wiekszosci ludzi robi sie przykro jak komus znanemu cos sie stanie i pokaza to w telewizji ?
['] RiP

__

VIP
forest

2005-10-01 22:13:33

dzisiaj jechalem sobie do poznania, na trasie poznan - swiecko koles wyprzedzal na trzeciego, musialem hamowac od razu, zjechac max na pobocze, a i tak bym mial z nim prawie czolowke, bo koles nie patrzyl czy cos jedzie z naprzeciwka i jechal na pewniaka jakies 150 km/h ...

mozna jechac spokojnie i zgodnie z przepisami, a znajdzie sie jakis idiota, ktory spowoduje wypadek i ucierpia inni :(

__

VIP
Frank3n

2005-10-01 22:27:16

dajcie juz sobie wszyscy spokoj z jakimis tragediami osob trzecich i zajmijcie sie swoim zyciem

__

Użytkownik
mariano

2005-10-03 14:14:12

Wniosek: spiesz sie powoli [*]

__

Użytkownik
*Jaras

2005-10-03 14:31:09

A mam gdzies jej brata i wiecznie roztrzasanie "Tragedii Otylii", predzej bym powiedzial, ze to jej nieudolne kierowanie i wymijanie rzadka samochodow, zjechanie na zielone pobocze i zatrzymanie sie na drzewie to jej wina i ponosi konsekwencje, nikt jej przynajmniej nie bedzie wmawial, ze to nie jej wina, bo definitywnie ona zawinila.

Takiego Arka Golaśa oplakiwano, bo nie zginal przez swoja glupote... Brata Jedrzejczakowej moga oplakiwac najblizsi, my nie mamy tu nic do gadania, duzo bardziej na miejscu juz bylo by wyciagnac wniosek z nieudolnosci. Pieniadze i slawa nie daja wszystkiego. Ludzie powoli zaczynaja miec na glowach, bardziej obchodzi ich smierc gwiazdy rocka niz wlasnej babci, bo gwiazda cos znaczyla a co tam zrobila taka babcia.

Po tym wszystkim inaczej patrze na te blond-idiotke, ona zawinila, odebrala ludzkie zycie bratu, ktory wkraczal w doroslosc.

__

Użytkownik
*Jaras

2005-10-03 14:33:41

Ano wlasnie, Rok 2k5 pechowym? Gowno prawda, dla mnie najlepszy rok w zyciu, pare bolesnych ran pokroju smierci Jana Pawła II ale w zyciu mi sie uklada, najlepiej zamknijcie sie w pokoju i placzcie, jaki to ten rok jest straszny bo gina gwiazdy, z ktorych 90% swoja egoistycznoscia nie przywitala by sie z wami.

__

Użytkownik
yareq

2005-10-03 14:55:51

Kiepski prezent Otylia dala bratu na urodziny.

__

Użytkownik
Tymek

2005-10-03 15:00:16

trzeba było jeździć jak człowiek... może mieć pretensje tylko do siebie :-] ja szczerze mówiąc nie specialnie się przejmuje się tragediami gwiazdek i gwiazdeczek :-/

__

Użytkownik
e2

2005-10-03 15:07:03

Pruć 180km/h i wyprzedzać?? Pływać to ona może umie, ale myśleć już nie. Sama zabiła swojego brata. Sorry no bonus.

__

Użytkownik
evan!

2005-10-03 15:18:39

na szczescie nie dobila do nikogo a tylko do drzewa, skoro sobie sama winna to czym sie niby mam martwic? ze jej zdrowy rozsadek spada przeciwnie proporcjonalnie do ilosci kasy?

__

Użytkownik
reurion

2005-10-03 15:42:49

eh.... live is brutal....zawsze ktos umiera:) jestem bezserca niestety:) niech zdychaja:D

__

VIP
bizzare

2005-10-03 15:48:10

A ja Otylii bardzo współczuję ;(

__

VIP
valkir

2005-10-03 16:47:03

true. Najgorsze jest to, ze jak gina zwykli ludzie na drodze nie ze swojej winy - nie mowi sie o tym. A czasami gina cale rodziny. Jak umrze jeden koles i Otylia bedzie POOBIJANA - mamy afere. Czekam na narodowa minute ciszy po prostu. Zostanie pozwana do sadu i jestem ciekawy co wtedy zrobi.

__

VIP
bizzare

2005-10-03 18:14:01

No stary nie przesadzaj... zawsze jest głośno o sławnych ludziach, to nie nowość... było głośno cały czas o niej jak wygrywała medale, to teraz mają mówić o jakimś kolesiu co wygrał mistrzostwa w jedzeniu hot-dogów ?

Ja bym ją zostawił w świętym spokoju... moim zdaniem poniosła najwyższy wymiar kary jaki może dla niej być... z jej winy zginął brat a ona sama została przy życiu. Gdybym był na jej miejscu, chciałbym umrzeć.

Gdyby mówili o wszystkich tragediach na ulicy, w TV nie mielibyśmy nic innego, dlatego mówi się o ludziach, którzy coś znaczą dla Polski.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3334 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie