Liga Mistrzów 2005/2006

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Krypton

2005-09-27 21:45:27

asd

__

Użytkownik
g3su

2005-09-27 20:25:19

co roku stawiam na te sama druzyne - Manchester Utd zostanie zwyciezca LM :DD
jesli chodzi o mecz Liverpool vs Chelsea - obstawiam wygrana druzyny Jose Mourinho;

__
luuuzzzz bluuuzzz

VIP
Krypton

2005-09-27 21:45:58

Tez Wam widzi w tabeli po prawo jakby bylo AAO kategoria?

__

Użytkownik
szymon708

2005-09-27 22:14:44

[flag=es] BARCELONA !!! i nikt inny :]

__

Użytkownik
Tymek

2005-09-27 22:31:58

W tym roku to już na pewni JUVE :-) przy takim potenciale w drugiej lini nic nie stanie im na przeszkodzie. zespół napędzać będą Nedved, Viera, Emerson i Tacchinardi. Także Zambrotta pewnie będzie brał udział w akcjach ofensywnych. Obroną pokieruje Cannavaro, który imo jest obecnie najlepszym obrońcą na świecie, bijąc na głowe neste i 'puziola' (;D). Ze strzelaniem goli tez nie powinno być problemów :P. Trezeguet, który wrócił do składu po absencji prezentuje się znakomicie (vide mecz w 1 kolejce LM i jego bramka), jest też utalentowany Ibrachimowic oraz nieśmiertelny Del Piero. Na koniec zostawiłem sobie Buffona, bramkarza, który nie ma sobie równych. Będzie on zpewnością ważną postacią w zespole, także w tym sezonie jak i w kolejnych.

Jeszcze ktoś ma wątpliwości, co do tego, że JUVE>all? ;D

;-)

__

VIP
Van Helsing

2005-09-27 22:32:33

Manchester właśnie wygrał 2:1!!!!!!!!

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
Dobzik

2005-09-27 22:45:21

tak tez widze AAO :< kijowo troche mnie to zmylilo ale wszedlem

__

VIP
grubyBubu

2005-09-28 00:11:30

Od 16 lat za Milanem i tak do konca zywota : >

__

VIP
lecho

2005-09-28 09:38:45

bardzo chcialbym zeby tak bylo, bo kibicuje MU od kilkunastu lat, ale szczerze mowiac w tym roku nie widze przeslanek wskazujacych na to, zeby ta ekipa miala odniesc jakikolwiek sukces w LM :/ brak lidera w srodku pomocy (no bo niby kto - Smith?! przepraszam bardzo...) wyraznie odbija sie na sile ofensywnej Manchesteru i jesli w przerwie zimowej wladze klubu nie siegna do kieszeni i nie sprowadza jakiejs gwiazdy (nie byle kogo aby za wielkie pieniadze, ale goscia ktory pouklada gre w srodku i bedzie FAKTYCZNYM, nie podrabianym, nastepca Keane'a...), to bedzie krucho i moze byc nawet Puchar UEFA z taka gra...

__

VIP
lecho

2005-09-28 09:39:54

Manchester zagral tragiczne spotkanie i trzy punkty zawdziecza tylko i wylacznie instynktowi strzeleckiemu van Nistelrooy'a...

swoja droga, wkurza mnie przerabianie przez komentatorow jego nazwiska na: "van Nisterlooy" :o so newbish :

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

472 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie