WER - BAR

Dostosuj

Autor Wiadomość
Były Redaktor
so0fka

2005-09-14 21:33:00

Jak w topicu - __ -
Topic o meczu :) Wypowiadajcie się :P

__

VIP
Grmx

2005-09-14 21:35:03

:C moj koszmar to , schylanie sie w szatni podczas przerwy... to musi bolec :E 11 chlopa :C

__

VIP
acci

2005-09-14 21:41:33

dajesz barca :d

__

Były Redaktor
so0fka

2005-09-14 22:16:27

ciekawe ile temu norwegowi dali w łape za to sędziowanie x __ X

__

Użytkownik
Tooros

2005-09-14 22:19:56

Werder Gra, Barca strzela.

__

Użytkownik
Tymek

2005-09-14 22:20:30

przepraszam, że tutaj, ale nie będę specialnie zkładał tematu... dlaczego nie mogę wgrać mojego configa (.rar)?

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-09-14 22:22:19

ma byc .cfg a nie jakies tam .rar ;(

__

Użytkownik
Tymek

2005-09-14 22:28:24

o co jak ja mam config podzielony? ;-[ (poroździelane mam skrypty...) .rar też powinien być akceptowany :D jak nie to wpakuję wszystko do jednego...

__

Użytkownik
edix

2005-09-14 22:33:47

spoko mecz :)

__

Użytkownik
vdl

2005-09-15 08:49:15

barca dobrze dzisiaj zagdala ale mieli troche szczescia

a nie zastanawiało was dlaczego mieli tyle spalonych? kto zgadnie skąd był sędzia liniowy?
tak, z madrytu chyba nie trzeba nic wiecej dopowiadać

__

Użytkownik
g3su

2005-09-15 19:00:20

nie zastanawialo, bo byly powtorki; kazdy spalony byl praktycznie 1-2 m, wiec co z tego skad byl sedzia liniowy;

a co do meczu, to Barca miala wielkiego farta, ze go nie przegrala;
myslalem, ze ten mecz to bedzie popis Bacelony, a Werder Brema nie bedzie istniaj na boisku; bylo jednak zupelnie odwrotnie; Hiszpanie sporadycznie przeprowadzali jakies akcje pod bramka Werderu, bo wiekszosc czasu byli miazdzeni przez niemiecka druzyne; rzut karny bardzo kontrowersyjny i moim zdaniem sedzia nie powinien go podyktowac;

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Shimatsu

2005-09-15 19:12:02

nie lubie piłki nożnej w wykonaniu hiszpanow ... ich gra opiera się głównie na odstawianiu teatru na boisku a w czegolnosci w polu karnym, nie mowie tu o Barcelonie ale ogolnie :)

__

Użytkownik
g3su

2005-09-15 19:16:45

zgadzam sie;
jak dla mnie liga angielska jest najlepsza i zadna inna jej nie dorownuje :D

__
luuuzzzz bluuuzzz

Były Redaktor
so0fka

2005-09-15 21:26:42

omg :O
włoska rządzi! przykład? Liga Mistrzów '03 o ile się nie mylę: 3 drużyny z ligi włoskiej w półfinałach... czy to nie jest zatem najlepsza liga? :x

__

Użytkownik
Tymek

2005-09-15 21:42:41

podpisuje się rękami i nogami pod tym postem ;D

__

Użytkownik
g3su

2005-09-15 21:51:35

wtedy tak sie udalo :P; kilka razy wloskie druzyny w ogole nie dostawaly sie do polfinalow, podczas, gdy angielskie wchodza do nich praktycznie regularnie;

poza tym pisalem o calej lidze, a nie paru druzynach; bo oczywiste jest, ze w lidze hiszpanskiej, wloskiej czy angielskiej jest kilka niesamowitych zespolow; jednak patrzac na mecze ligowe uwazam, ze angielska pilka jest najlepsza; jest tam wiele zapierajacych dech w piersiach akcji, gra jest niezwykle zacieta i dynamiczna; wloskie zespoly z kolei, opieraja swoja gre na obronie; tam czesto mecz konczy sie wynikiem 1:0; i dla mnie, jako kibica, nie jest frajda patrzenie jak oba zespoly bronia wlasnej bramki (jedynie gra Milanu mi sie podoba);

ps. 2005 rok - Liverpool wygrywa z Milanem i zostaje mistrzem CL - czy liga angielska nie jest najlepsza :PPP ;D;

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
p3ndrak

2005-09-16 06:50:16

visca el barca !!

__

Były Redaktor
so0fka

2005-09-16 14:52:08

a angielska gra to na czym polega? imo nie na ataku - __ - najpiękniejszą piłkę grają hiszpanie, ale to tak nawiasem mówiąc...

w angielskiej lidze również jest kilka zespołów wiodących - Arsenal, Chelsea, może Liverpool i ManU... a reszta?

__

VIP
cwir3k`

2005-09-16 15:32:15

nudny mecz... jedynie Ronaldinho cos gral. Porownujac to do meczu lyon - real to mniej widowiskowy, czyli nieciekwy

niepodobal mi sie... oba teamy graly tak jakby ktos ich pod przymusem na boisko wyciagnal... zero dynamiki... prawie tak jakbym ogladal mecz naszej repry :|

__

Użytkownik
g3su

2005-09-16 16:45:21

" a angielska gra to na czym polega? imo nie na ataku"

nie na ataku?? nie powiesz mi, ze angielskie zespoly sie bronia; takiej woli walki i gry do konca Anglikom moga zazdroscic inne druzyny; tam caly czas gra przenosi sie od jednej bramki do drugiej, praktycznie nie ma chwili wytchnienia;

"w angielskiej lidze również jest kilka zespołów wiodących - Arsenal, Chelsea, może Liverpool i ManU... a reszta?"

o tym wlasnie pisalem; oczywiscie, ze w kazdej lidze jest pare druzyn, ktore znacznie wybijaja sie na tle pozostalych; ale jeszcze raz chce podkreslic: mi nie chodzi o to, gdzie jest wiecej lepszych druzyn, ktory zespol z jakiej ligi jest bardziej renomowany, ma lepsza marke; nie patrze na lige przez pryzmat kilku najlepszych zespolow, a biore pod uwage tez te teoretycznie slabsze; mecze Aston Villa, Newcastle, Tottenhamu, West Ham Utd, Evertonu czy niegdys Leeds Utd sa bardzo porywajace i przykuwaja do ekranu; bardzo podoba mi sie ich szybka, twarda gra, blyskawiczne wymiany z pierwszej pilki, niesamowite zgranie calego zespolu;
Ty dostrzegasz uroki ligi wloskiej i bardzo dobrze; ja czegos specjalnie ciekawego tam nie widze, choc czasem lubie popatrzec na gre Milanu czy Juventusu; ale to wlasnie jest fajne; nudno by bylo gdyby wszystkim podobalo sie to samo :DD

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
vdl

2005-09-16 23:25:13

nom mecz nie byl najwspanialszy ale wynik zadowala kibicow barcy

co do ludzi ktorzy nie lubią hiszpanskiego stylu gry: barca gra piłką, Ronaldinho jest wirtuozem boiska gra dla przyjemności: gra bo lubi i do tego milo sie oglada nie wiem jak mozna tego nie lubić ale ok wasza sprawa

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

274 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie