Powazny problem

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
g3su

2005-08-06 19:41:47

Pilne pytanie. Prosze o pomoc. Potrzebuje wyczerpujacej odpowiedzi. Z gory dziekuje.

Jakis czas temu zaczalem podejrzewac swoja zone o zdrade. Skad sie dowiedzialem. No bo zachowywala sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbieralem telefon w domu, po drugiej stronie odkladano sluchawke. Miala czesto spotkania z kolezankami, niespodziewane wyjscia na kawe czy po ksiazke. Na pytanie “z kim z naszych wspolnych znajomych sie spotyka”, odpowiadala, ze sa to nowe przyjaciolki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksowke, ktora ona wraca do domu, jednak zona wysiada kilkaset metrow wczesniej i reszte drogi idzie na nogach, tak ze nigdy nie widze jakim samochodem przyjezdza i z kim. Kiedys wzialem jej komorke, tylko aby zobaczyc ktora godzina. Wtedy ona po prostu dostala szalu i zakazala dotykac jej telefonu. Przez caly ten czas nie moglem sie zdecydowac, by porozmawiac z nia o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedzialbym sie prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy zona niespodziewanie gdzies wyszla. Ja sie zainteresowalem, że cos nie tak.
Wyszedlem na zewnatrz. Postanowilem schowac sie za naszym samochodem, skad byl doskonaly widok na cala ulice, co pozwoliloby mi zobaczyc, do jakiego samochodu wsiadzie. Kucnalem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauwazylem, ze tarcze hamulcowe przy przednich kolach maja jakies brunatne plamy, podobne do rdzy.

Prosze mi odpowiedziec, czy ja moge jezdzic z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyc? Jezeli natomiast trzeba ja wymienic, to czy mozna zamontowac tanszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to ktore najlepiej?

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-06 19:47:48

Temat do skasowania ;/

__

VIP
bizzare

2005-08-06 20:18:30

hehehehehehe :DDD

__

VIP
bizzare

2005-08-06 20:18:48

czemu ?

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-06 20:19:47

Bizz kuzwa musimy wziasc sprawy w "swoje rece" w kulku bo sie niedobrze dzieje ;]

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-06 20:20:42

A jaki to ma zwiazek z idea tej strony? Chyba zaden :P

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

556 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie