Internet na korbkę!!!!!!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
mavv

2005-08-01 09:21:44

yeltzyn, a zobaczyles przy tym slowie : "rasizm" pewne dwie kropki i nawias?:) ->wlasnie takie cos?

To byl zart:) wyluzuj:) sory jesli cie obrazilem, nie sadze wcale ze jesets rasista:)

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2005-08-01 09:23:27

no walsnie proboje caly czas pokazac ci historie ludzka na ktora mialy wplyw kraje afrykanskie, a czy to jest uganda czy inny kraj afrykanski nie ma znaczenia bo granice na kontynencie afrykanskim sa w wiekszosci sztucznie utworzone

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:24:02

sorry:) widac nie zrozumialem:)

no to jest nas 2:) dokopmy im:DDD

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:26:50

Wyabaczam Ci, oczekuj wieczorem Pana z telewizji z bukietem kwiatów ;>

__
więcej sprzętu niż talentu

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2005-08-01 09:27:37

dokladnie tak :] jezeli mozna pomoc krajowi to ja tes jestem za... ale niegdy nie odwazylbym sie tutaj jak ludzie wyzej wywyzszac i wyzywac innych od analfabetow bo my dla kogos inneog tez jestesmy jakas forma analfabetyzmu

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2005-08-01 09:28:54

ja tu ostro bronie twojego artykulu a tu taki cios w plecy lol :D tyle ze ja sie bardziej skupiam na okresleniach tyu analfabetyzm :P

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:29:27

oo jeaaah:) < całus >

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:30:13

Dla mnie ma znaczenie, bo wszystkie moje wypociny ;> dotyczyly wlasnie tego kraju, jako obiektu do testowania e-rowerku. Kazda cywilizacja miala wplyw na rozwoj ludzkosci, i skoro Afryka [bo tak piszesz, posiadasz w tym wzgledzie wiedze wieksza ode mnie] najwiekszy, to badzmy jej za to wdzieczni.

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:31:41

Od skubania trawy z rana, masz napewno obslinione wary. Wystarczy [+] ;>

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2005-08-01 09:32:08

amen

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:34:33

"Podajmy sobie rece, w zabawie i w piosence"

Koniec flame'a EOT.

A te bluzgi na mieszkancow afryki wypowiadalem przede wszytkim Ja, totez miej pretensje do mnie. (zwracasz sie w liczbie mnogiej).

__

VIP
bizzare

2005-08-01 09:37:21

pisze w liczbie mnogiej bo jestes z zespolem...

(tylko bez obrazy mi tutaj, to taki lekki niewinny zarcik ;-DDD)

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2005-08-01 09:41:01

jak mozna sie obrazic na kogos z tak niewinnie wygladajaca twarza nooo jaaaaak ? XD

__

VIP
bizzare

2005-08-01 09:43:20

I am what I am... hehehehe :-D

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:44:36

Prosze bardzo, atak gotowy:

Panie wszechwiedzący:
malpy poludniowej -co to?

2) Pieszesz stylem jakbys byl Einstainem, a i tak co 2 slowo to konkretna bzdura, polecam zajrzec do ksiazki i poczytac jeszcze raz te "fakty", bo zdawalem geografie i znam sie dobrze, a piszesz takie bzdury jakich malo,

3) Jesli chciales sie ta wypowiedzia "wymadrzyc" i dostac plusy to jestes w bledzie, wiesz jak odbiorca widzi twoja wypowiedz: ze jestes czlowiekiem nieszczesliwym siedzacy ciagle przed ksiazkami /komputerami i nie czerpniacy radosci z zycia, i dzieki temu jeszcze wyrabiasz sobie opinie czlowieka ktory nie potrafi pomoc drugiej osobie. Jednym slowem: Egoista

4) Chcialbym zebys sie znalazl na miejscu tych dzieci i ludzi z Ugandy, wtedy moze bys zmienil zdanie, docenil to co ci daja i wreszcie dzieki projektowi ktory opisalem wyzej bys sie nauczyl pewnych faktow o Ziemi i naszym swiecie

o boshe... jak ja nie trawie takich "przemadrzalych 17stolatkow" , ktorzy sa konretnymi egoistami i nie widza nic po za czubkiem swojego nosa:/ Chyba nikomu nie pomogles w zyciu i nie czerpales z tego radosci, bo dla mnie to wielka frajda pomoc komus.

szok
peace

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:46:19

:DDDDDD o jakiej trawie mowa?:)))))

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:46:56

łożeszkurde, to mi poprawiles humor z rana (obodzilem sie o 5tej a poszedlem spac o 2giej) thx [+]

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:48:01

Prosze bardzo, atak gotowy:

Panie wszechwiedzący:
malpy poludniowej -co to?

2) Pieszesz stylem jakbys byl Einstainem, a i tak co 2 slowo to konkretna bzdura, polecam zajrzec do ksiazki i poczytac jeszcze raz te "fakty", bo zdawalem geografie i znam sie dobrze, a piszesz takie bzdury jakich malo,

3) Jesli chciales sie ta wypowiedzia "wymadrzyc" i dostac plusy to jestes w bledzie, wiesz jak odbiorca widzi twoja wypowiedz: ze jestes czlowiekiem nieszczesliwym siedzacy ciagle przed ksiazkami /komputerami i nie czerpniacy radosci z zycia, i dzieki temu jeszcze wyrabiasz sobie opinie czlowieka ktory nie potrafi pomoc drugiej osobie. Jednym slowem: Egoista

4) Chcialbym zebys sie znalazl na miejscu tych dzieci i ludzi z Ugandy, wtedy moze bys zmienil zdanie, docenil to co ci daja i wreszcie dzieki projektowi ktory opisalem wyzej bys sie nauczyl pewnych faktow o Ziemi i naszym swiecie

o boshe... jak ja nie trawie takich "przemadrzalych 17stolatkow" , ktorzy sa konretnymi egoistami i nie widza nic po za czubkiem swojego nosa:/ Chyba nikomu nie pomogles w zyciu i nie czerpales z tego radosci, bo dla mnie to wielka frajda pomoc komus.

szok
peace

__

Użytkownik
yeltzyn

2005-08-01 09:48:57

mo0

__

VIP
mavv

2005-08-01 09:53:54

dobra zamykamy temat:)

jedynie bizz moze sie wypowiadac bo zawsze cos palnie co wprowadza w dobry nastroj:D

:DD

__

Użytkownik
gÓpek

2005-08-01 10:13:51

mysle ze January blefuje a Dosia ma racje

__

VIP
bizzare

2005-08-01 10:31:14

taaa... January my ass ;DD

__

VIP
sEctOr

2005-08-01 10:35:55

mozesz domnie mowic jego magnificencjo :- DDD

__

VIP
sEctOr

2005-08-01 10:37:48

ja tam magazyniera nie bede robil nie bedzie mi sie chcialo ;] ew. jakies poziomy sisco se szczele ;]

__

VIP
sEctOr

2005-08-01 10:44:06

o LooooooooooooL :- DDDD nie ogladalem tego ze 100 lat :D

__

VIP
sEctOr

2005-08-01 10:45:49

ale zimno motyla noga, znowu sie autobus spozni, kurcze piuro :D:D

__

Użytkownik
Blom

2005-08-01 15:40:04

Wedlug mojej wiedzy, wyciagnietej z podrecznikow, Homo sapiens pojawil sie mniej wiecej w tym samym czasie w Afryce i Eurazji, jakoze juz homo erectus wystepowal na obu tych terytoriach. Mozliwe, ze to Ty masz racje, lecz moja wiedza nie jest oparta o jedna tylko ksiazke, wiec pozwol, ze to jej zaufam.
Fakt jest taki, ze wiekszosc pierwszych dosc rozwinietych cywilizacji pojawila sie w Eurazji. Oczywiscie, ze w jakims stopniu wywodza sie one z Afryki, bo protoplasci czlowieka, pierwsze twory czlekokszaltne wywodza sie z tego kontynentu. Jesli wiec jest to dla Ciebie dowod na wyzszosc kontynentu afrykanskiego nad europejski, to w ogole cala dyskusja nie ma sensu.
Jeszcze raz radze nauke czytania ze zrozumieniem. Wydaje mi sie, iz wyraznie napisalem, ze zalazki pisma - w tym wypadku to pismo piktograficzne - to Mezopotamia i Egipt. Napisalem natomiast, iz pierwsi wybitni, znani historii pisarze, poeci itp. wywodza sie z Grecji. Podobnie sztuka - najznamienitsze z odkrytych przykladow sztuki pierwszych ludzi znajduja sie w dzisiejszej Francji, Hiszpanii. I jeszcze raz napisze: oczywiscie, to wszystko wywodzi sie z Afryki, jakoze caly nasz gatunek pochodzi z tego kontynentu. Jesli to wg Ciebie stanowi o jego wyzszosci w jakimkolwiek wymiarze, to moja dalsza 'polemika' jest beznadziejna.
Mowie, ze Polska zaistniala jako kraj, gdy przyjela chrzest - w roku 966. Jasne, ze mozemy sie cofnac do sporow Wislan i Polan, mozemy sie cofnac do tego Twojego VI wieku, gdy Slowianszczyzna zostala zasiedlona przez ludy indoeuropejskie, mozemy sie nawet cofnac do prehistorii, kiedy - jak wspomnialem - na naszych terenach juz istnialo zycie ludzkie. Wydaje mi sie jednak, ze mowa byla o naszym kraju, o Polsce.

Moj poprzedni post napisalem, bo poprostu porazily mnie te - wybacz - bzdury, ktore pisales, bedac przy tym tak pewnym siebie. Nie napisalem nigdzie o realnej wyzszosci Europejczyka - tymbardziej Polaka - nad jakimkolwiek innym czlowiekiem. No moze conajwyzej wyzszosci kulturowej, badz podobnej. Zarzuty o rasizm sa juz totalnie nie na miejscu.

__

Użytkownik
Blom

2005-08-01 15:47:55

Po pierwsze nie jestem wszechwiedzacy.
Malpa poludniowa, to mniej popularna nazwa australopiteka.
Ad.2. Podaj mi prosze zdanie w ktorym popelnilem blad merytoryczny. Nie znam sie na geografii wystarczajaco dobrze, aby w tym wypadku sie na jej temat wypowiadac, wiec tego nie robilem, bo nawet nie bylo takiej potrzeby.
Ad.3. To zle ja widzi odbiorca, choc i tak mi na tym nie zalezy. Zupelnie nie wiem natomiast po czym wniosles o moim egoizmie, ale nie wnikam.
Ad.4. Nie chcialbym sie znalezc na ich miejscu. Niezmiernie wspolczuje mieszkancom Trzeciego Swiata, szanuje ich. Wprawdzie nie wiem co mi daja, ale jesli istnieje takie cos, to bardzo im za to dziekuje.
Fragmentu Twojej wypowiedzi o (znowu) egozimie i niepomaganiu zupelnie nie rozumiem. Nie wiem na podstawie czego tak mowisz i co to ma do mojego poprzedniego posta.
peace.

__

Użytkownik
pwsn

2005-08-01 22:46:19

A o czym mowa ? Jak cos teges to link :D

__

VIP
sEctOr

2005-08-01 22:51:19

lol byl kiedys taki program ze byla dusia i ten 2gi koles :D i lebki tam graly z roznych szkol o jakies fanty :D

podobno bizz wygral tam lizaki dla calej klasy i je zjadl sam i byla afera, ale nie potwierdzam :]

__

Użytkownik
pwsn

2005-08-02 09:43:43

Ashashahs lol :D Kojarze juz :D

__

VIP
sEctOr

2005-08-02 13:40:38

widzisz ; ]

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-08-03 23:45:31

bleah xD 60 postow yelzyna, paokuby i sectora oraz kilka glupich wstawe bizza xD you suck dudes xD won na rozmowe konferencyjna na gg ! :D

__

Użytkownik
szymon708

2005-08-05 23:16:54

czym mocniej pedalujesz tym wiekszy transfer ? jak tak to pakuje sie i jade do afryki :]

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

164 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie