Dzienniczek ucznia

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
gÓpek

2005-06-23 19:12:31

owned ;- D u mnei byla identyczna akcja :- D

__

Użytkownik
revers

2005-06-23 19:42:33

jeden typ z klasy [ wtedy to byla 1LO ] dostal uwage "Tomek robi na lekcji piknik. Konsumuje kanapi popijajać je herbatą z termosu" a pod koniec lekcji sama sie napila tej herbaty XD wogule typ niely co druga leckja jadl danie w 5min [ czy jakos tak, takie cos w plastikowym kubku ]a termosik to byla codziennosc, a najlepsze ze do szkoly mial niecale 15min spacerkiem :)

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-23 19:47:35

na jakiej wsi mieszkasz ? :D

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-23 19:48:39

chcesz gumi z mlikiem ? :D

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-23 19:55:29

Moze nie uwaga ale...

Z 3 tyg temu ukradli mi rower z klatki, stara dowiedziala sie po tygodniu jak weszla do piwnicy (nie chcialo mi sie jej mowic) po czym powiedziala do mnie co z rowerem ? ja jej na to ze ukradli. Ale nie chciala mi uwierzyc i powiedziala ze szprzedałem go aby miec na ćpanie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
hahahahahahahaahahahahhahaha :D

__

Użytkownik
Tymek

2005-06-23 21:30:08

przypomniała mi się jedna ciekawa akcja...

kiedyś na spr z histy cały czas gadałem z kolegą, babka chyba udawała, że nie słyszy xD, ale widziałem, że była już nieźle wkurzona. wszyscy oddają kartki, a kolega wyciąga pepsi. i tu nauczycielka nie wytrzymuje, drze się na niego przez 5 min i na koniec pyta co by wypadało teraz zrobić, a mój kumpel ze swoim zwykłym otępiałym wyrazem twarzy:
- "spytać, czy nie chcę się pani napić ?"

dalszy ciąg pomijam ze względów estetycznych... powiem tylko tyle wulkan

__

VIP
cwir3k`

2005-06-23 21:36:19

u nas w gim było lepiej... zajebali zeszyt i spalili go w szatni ^^ pozniej jak miala byc kolejna wywiadowka to go zajebali, poszli gropka nad Wisłok, spalili zeszyt i wrzucili go do Wisłoka... i tak jeszcze raz

w końcu wychowawca (zajebisty gość) na godzinie wych. cos tam mowil ze musi co chwile te zeszyty kupowac, to zrobilismy zrzute i dalismy mu nowy ^^

a i nie wspomnialem... ten zeszyt na poczatku lezal luzem pozniej byl tasma przyklejony a na koncu superglue or sth ^^ tak więc okładka tam zostawała za kazdym razem ^^

__

Użytkownik
syzmon

2005-06-24 09:49:55

loooozer... zamiast powiedziec i zgłosić na policję to żeś pewnie olał i poszedl grac w pk?...

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-24 10:16:25

nie :D

__

VIP
mavv

2005-06-24 10:19:39

hehhe :) ja to pamietam jak na technice sklejalismy modele samolotow... i nauczycielka na chwile wyszla, to poklejalismy jej kazda doniczke do parapetu, kazda krede do tablicy, i gąbki:D , na super glue:D po paru dniach sie dokumala i byla ostra jazda:D

__

Użytkownik
AjS

2005-06-24 12:09:00

haha :-D to widze ze nietylko u nas zeszyt mial zycie pelne przygod ;-)

__

Użytkownik
no1se

2005-06-24 22:30:19

My pewnego dnia nauczycielce, ktora zawsze siedziala sztywno w jednej pozycji przy biurku, miejsce na podlodze, gdzie trzymala nogi posmarowalismy klejem..aaale były jaja :D

__

Były Redaktor
so0fka

2005-06-25 08:38:03

taa u nas kiedyś nauczycielka wyszła z sali to wejście jej biurkiem zastawiliśmy xD
a z kategorii uwag:

uczeń rzuca choinką w nauczyciela, popisując się przy tym niebywałą celnością.
uczeń masturbuje się pod ławką na lekcji matematyki.

topic OWNED xD

__

Użytkownik
fezik

2005-06-25 10:46:50

ja mialem zwale chociaz troche bolesna :/ jak macie ta rure co jest oparcie to nie bylo tego plastiku to jak sie schylalem zdarlem sobie troche skury bo zachaczylem o ostry kant rurki i teraz uwaga:
" Michał bierze palec kolegi i przyklada do rany poczym wydaje dziwne dzwieki " tak pozatym kolega ma zawsze lodowate place :P

__

VIP
Malwa

2005-06-25 10:53:01

Malwa > all ;)

__

VIP
forest

2005-06-25 13:02:19

noo ja mialem w sumie podobnie, przyjechal do mnie kumpel kiedys (mieszka 14 km ode mnie) i nie mial czym wrocic, wiec mu pozyczylem swoj rower. akurat wtedy chyba nie bylo starszych w domu wiec nie wiedzieli o tym, a ja nic im nie mowilem :p po pewnym czasie pytaja sie, co zrobilem z rowerem, ja mowie ze pozyczylem kumplowi a oni: jaaasne, pewnie sprzedales zeby miec kase na cpanie :DDDDD

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-25 13:10:06

moze po [+] ?: D

__

VIP
forest

2005-06-25 13:23:29

niech strace .... :p

a co chcesz i w jakiej ilosci za rower ;> ?

__

Użytkownik
Koras

2005-06-26 01:17:45

Dawno nie mialem uwag, ale pamietam z gim ze byla taka sytuacja : byla moda na pokemony czy inne stworki i w chipsach dorzucali naklejki tej bajki, no i tak ludzie naklejali sobie na piorniki i inne wynalazki. Ja dorwalem jedną i udawalem ze zmywam tablice, koles juz mial siadac to mu polozylem na siedzeniu klejem do gory, tak ze mialo sie przykleic do spodni :p ale skubany zobaczyl moj ruch, wzial naklejke, przykleil w dzienniku na stronie z uwagami, dal taka strzalke ----> i napisal 'za pomoca tej naklejki Tomasz chcial zrobic ze mnie posmiewisko' czy cos takiego :D Ten sam koles wpisal mi jeszcze "Tomasz oscentacyjnie patrzy na zegarek" (jakas minute przed koncem liczylem sekundy do konca i mi dziad wpisal) i "Tomasz oscentacyjnie rzuca dlugopisem po klasie". Z innych mialem za oplucie kolegi, rzucenie guma do zucia w babke od sztuki (wcale w nia nie celowalem), nasmiewanie sie z nauczyciela (no sorry, jak babka od gegry czytala 'chicago' jako 'SZIKARGO"), probe oszukania nauczyciela (trzy lata dawalem na sztuce/plastyce prace, ktore bralem z szafki w sali tego przedmiotu i z tylu wymazywalem nazwisko i wpisywalem swoje, a na ostatniej lekcji glupia sie skapnela) no i sporo innych, ktorych nie pamietam :) teraz w takie rzeczy sie nie bawia, zachowanie tez troche inne :)

Malwa - zajebiste odpowiedzi na pytania w profilu dotyczace sprzetu, dawno sie tak nie ubawilem :D Zdjecie tez b. fajne :)

__

VIP
Malwa

2005-06-26 09:37:14

musi byc fajne ^^

__

VIP
cwir3k`

2005-06-26 10:00:06

uczeń masturbuje się pod ławką na lekcji matematyki.

to o Tobie? ;x

__

Użytkownik
bzd

2005-06-26 10:27:27

szczeka i wyje na widok sprzątaczki xDDDD

__

Były Redaktor
so0fka

2005-06-27 11:48:40

sucha ironia :]
nie o mnie :P hihihi... xD

__

VIP
Van Helsing

2005-06-27 11:59:13

słabo mój qmpel miał -1350 na koniec 1 gimnazjum..

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
saBek

2005-06-27 12:07:47

,,Uczeń śmieje się z masturbacji"

Na angielskim klienta opowiadała o swoim typowym dniu tak dokładnie, że jak skończyła kumpel na całą pizde: ,, Zapomniałaś o palcówce, dziwko". 10 minut nie mogłem się powstrzymać ze śmiechu

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-27 13:07:14

jak sie robi takie pedalski kolorki ?? (takie jakie masz w profilu :P)

__

VIP
Malwa

2005-06-27 13:12:07

sam jestes pedalski :P

[color=violet]Najważniejsze:[/color]
[color=#FF1493]1. Malwa ma zawsze racje!
2. Jeśli jej nie ma to patrz - punkt pierwszy
[/color]

[color=#FF1493] To jest kod koloru parwda. wpisujesz text nastepnie odowołanie i pieknie wygląda.

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-06-27 13:14:40

dzieki :)

__

VIP
Malwa

2005-06-27 13:18:18

5zł

__

VIP
Malwa

2005-06-27 13:23:03

[url=http://members.lycos.co.uk/kajikaa/rgb.htm]Kody kolorów[/url]

__

Użytkownik
Dobzik

2005-06-28 10:07:37

na lekcji WF-u raz dostalem przerabana uwage "Piotrek bez zgody nauczyciela staje na rekach" a nastepnie po dwoch dniach "Piotrek jest niebezpieczny dla kolegow bo nie umie stac na rekach" to bylo po sprawdzianie gdy inni cwiczyli mi nie pozwalal gupek :C

__

Użytkownik
top-hitman

2005-06-28 12:21:15

"Bije kolegę po dzwonku"

__

Użytkownik
verees

2005-06-28 12:30:54

kumpel w 3 Gim zarobił uwage za to że chciał uciec przez okno z szkoły :)

__

Użytkownik
verees

2005-06-28 12:32:28

i tak by nie znaleźli :P to jest Polska

__

Użytkownik
syzmon

2005-06-28 16:49:58

:P moj znaleźli w tirze na przejściu z rosją :D - jak mi ukradli to podałem nr. ramy...

__

Użytkownik
verees

2005-06-29 10:32:00

Fart :P

__

Użytkownik
Daryo

2005-06-29 14:46:06

Heh, z gimnazjum to ja za wiele nie pamietam, ale wiem ze jeden motyw mnie rozbroil. Mianowicie na dzien kobiet mielismy zrobic pokaz mody, modelkami oczywiscie mielismy byc my przebrani w kiecki (lol). Ale jeden kumpel stwierdzil ze sie nie przebierze, wiec dostal uwage od polonistki, mniej wiecej taka: "Grzesiek NIE przyszedl w sukience do szkoly".
Innym razem na przyklad strzelalem sobie z dlugopisu (wiecie, dociskacie wklad i ta sprezynka go wystrzeliwuje). Raz trafilem tym wkladem ksiedza w czolo i dostalem wpisik ladny "Darek strzela do nauczyciela z dlugopisu"...
Inny motyw, odnosnie wojny z nauczycielami to 'sukces' pozbycia sie 2 kolesi. Jeden od ang. w gimnazjum mial tak przekichane zycie ze sam zrezygnowal (pod koniec kariery byl w stanie szarpac sie z nami na lekcji, za to ze go olewamy :D). Mlody byl, ale zje**ny okropnie. Kolejny przypadek to w LO pozbycie sie matematyka ktory nie potrafil uczyc, ale w sposob dyplomatyczny (prosba do dyrektorki o zmiane nauczyciela :P).
Btw. z nauczycielami tez da sie zyc, np. koles ktory przyszedl potem na miejsce tego ktory odszedl (od ang) byl naprawde spoko i po lekcjach czasami wyskakiwal z nami na piwko :D

PS. Malwa, masz [+] :*

__

Użytkownik
dareg

2005-06-29 15:50:43

w gimnazjum dostalem:
"oblewa woda radiowoz policyjny"
"podpalil szopke kolegi i przy okazji firanke"
firanke musialem odkupic, kupilem w lumpexie na kg;)

w liceum kumpel dostal
"uklada swastyke na podlodze na lekcji religii"
czy jakos tak;P jak nie tak to mnie GC popraw;D

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5058 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie