SOUNDTROPOLIS

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
n o o k i e

2005-06-18 07:28:34

Najwiekszy event tych wakacji zbliza sie wielkimi krokami! Juz w ten piatek w Ogrodziencu rozpocznie sie SOUNDTROPOLIS! Dla tych ktorzy nie wiedza, jest to wielki weekendowy festiwal open-air, na ktorym zagraja najlepsi dj'e z polski i zagranicy. Mowiac prosciej jest to impreza na modle MAYDAY (nota bede organizowana przez mayday polska), tylko ze pod golym niebem i przez weekend. Szczegoly na http://soundtropolis.pl.

Mam pytanko - czy ktos sie wybiera do Ogrodzienca? Moze akurat uda mi sie z kims spotkac i wypic piwko? :) Piszcie, jesli macie zamiar jechac!

A tak btw to zostalo juz tylko kilka dni, nie moge sie doczekac :)))

__

Użytkownik
tysik

2005-06-18 09:28:34

niezle hmmm ale gdzie jest Ogrodzieniec? :o

__

VIP
n o o k i e

2005-06-18 10:35:43

Kolo Zawiercia. Masz podana stronke wyzej, a na niej jak byk pisze "Lokalizacja" i jest piekna mapka :P

__

Użytkownik
edix

2005-06-18 11:19:23

Checi to ja i bym mial ale bez $iana to dolina. Zapewne bedzie guuuba imprezka :]
GL & HF :->

__

Użytkownik
tysik

2005-06-18 12:10:37

nom juz sprawdzilem, ale nie chcialo mi sie edytowac :-)
i tak za drogo wejscie :/

__

VIP
n o o k i e

2005-06-18 15:25:00

Westbam, Moguai, Hardy Hard, Lexy & K-Paul, Dr. Motte, Marco V etc. - myslisz, ze oni biora za wystep 100 euro? Gdybys chcial isc na wystep gwiazdy tego formatu grajacej np. muzyke rockowa to zaplacilbys tyle samo za koncert, ktory trwa jakies 2 godziny. Tu masz 4 dni zabawy najwyzszych lotow. Gdyby patrzec na to w ten sposob, to jest po prostu jedna wielka taniocha. Na mayday jedniodniowym zaplacilem za wstep 110 zl, a nie zaluje nawet jednego grosza z tej kwoty. Wole sobie teraz posiedziec ze 2-3 weekendy w domu (no moze poza dzisiejszym dniem, bo Kaliber 44 gra w knajpie u mnie pod blokiem, wiec wiesz ;)), bo w te 3 weekendy na pewno wydalbym co najmniej tyle co przez soundtropolis. Reasumujac - to nie jest drogo.

__

Użytkownik
tysik

2005-06-19 00:19:53

nooo ale hunter's fest np jest za 30 zl a masz tam sweet noise, come, pidzame, t.love i samego huntera ! ://
a woodstock za darmo :P

__

VIP
n o o k i e

2005-06-19 11:09:08

No oki i ja tez Ci znajde imprezy techno, na ktorych gra kilku dobrych polskich (albo i zagranicznych) dj'ow z wejsciowka 20/30 zl. Ale takie persony jak Motte czy Westbam (tworcy Love Parade, Mayday czy wlasnie Soundtropolis) sa dla muzyki techno jak Iron Maiden, AC/DC, Led Zeppelin czy Guns'n'roses dla rocka. A na koncert ktorejs z tych kapel zaplacilbys co najmniej 100 zl, a tu za nawet mniej kasy masz 4 dni.
A woodstock jest placony przez fundacje Owsiaka w podziekowaniu za WOŚP.

__

Użytkownik
tysik

2005-06-20 12:46:35

no ty mi nie musisz tego tlumaczyc ! po prostu ta cena jest dla mnei za wysoka wiec tam mnie nie bedzie, tak jak mnie nie ma na takich pojedynczych koncertach :P

__

VIP
n o o k i e

2005-06-20 17:22:46

no spoko oko :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4881 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie