Użytkownik
|
Pewnie cześć z was widziała już nowy program o grach komputerowych wyświetlony o godzinie 21:00 (powtórka w sobote o 16). Nie wiem ja wy odebraliście ten pogejmarenowy program ale w moim odczuciu całośc wypadła dość blado...
Zacznijmy od głównego prowadzącego. Krooger. Pomimo tego, że jako tako moje sumienie z uwagi na jego dokonania podpowiada mi że nie powienem mieszać go z błotem, to jednak to uczynie. Otóż wygląda on jak pedał (kolczyk z czymś wiszącym koło ucha) i co gorsza zaczął gadać jak pedał. Stwierdził że skoro na targach E3 jedyna atrakcja to zajebiste hostessy to nie ma co tam jechać. Najwidoczniej zapomniał o prezentacji czwartej części Quake'a którego tak wielbi. O Vsports Allstars pewnie w ogóle nie słyszał. Recenzje podane w programie to jakieś kpiny, same ogólniki w dodatku podane w 215 częściach (co to jest kurna, brazylijska telenowela!?). Goście którzy z nim przebywali nie byli zanadto fotogeniczni, ale to może zostawmy. Żeby chociaż znali się oni troche na graniu, eh. Chyba już wiem po co ich zaprosił krooger, najwidoczniej bał się tych warczących motorów i przejeżdzających "czołgów". Tak w ogóle to się zastanawiam po cholere oni wyszli na tą ulice. Ale chyba już wiem. Brak kaski na nowe studio. Brak kaski na Odettę albo nową laskę. Z tego co rozmawiałem z nim kiedyś na gg, wywnioskowałem że już rok temu miało być nowe studio oraz jak się można było spodziewać (po skrótowych pokazach meczy ze starcrafta), znaczna cześć czasu miała być przeznaczona na słówko na temat e-sportu.
A co mamy ? Komerche... Rozumiem że tv (a zwłaszcza 4fun) rządzi się swoimi prawami, ale można robić komerche ku zadowoleniu obu stron. Z tego co ja zaobserwowałem to widze że Krooger jak i jego tv wyszli z wprawy.
__
|
Użytkownik
|
Co by tu rzec mozna sie wsciec...
__
|
Użytkownik
|
Oczywiscie to tylko moje subiektywne zdanie.
__
|
VIP
|
hmm nie mam 4funtv
__
|
Użytkownik
|
jeszczem tego programu nie ogladal
__
|
Użytkownik
|
tez nie mam :/
__
|
Użytkownik
|
Więc powiem Wam że w gruncie rzeczy nie ma czego żałować.
__
|
VIP
|
nie mam 4fun, ale sie ciesze ze kroogera mozna tam ogladac xD
__
|
VIP
|
OMG Wnioskuje do kompetentnych adminow o zamkniecie tego tematu.
Cytuję: Otóż wygląda on jak pedał (kolczyk z czymś wiszącym koło ucha) i co gorsza zaczął gadać jak pedał.
Domyslam się, że autor tego paszkwila jest wzorem prawdziwego hetero, dlatego pokaż nam proszę swoje zdjęcie, żebyśmy mogli być tacy jak Ty. A to, że to nie on prowadzi wymieniony program to na pewno zwykla pomyłka.
Teksty, jak zacytowany, są na poziomie kibola piłki nożnej, i moją etykę obrażają bardziej niż cycki w avatarze, a o to bylo tyle krzyku.
Mam gdzieś merytoryczną zawartość tego programu, nie widziałem go, nie obchodzi mnie też to jak wyglądał kruger.
Btw. Polecam się zastanowić co piszesz; jak można zarzucać komercję w którymkolwiek miejscu sceny gamingowej, kiedy każdy jej produkt podstawowy, czyli GRA powstaje tylko ze względów komercyjnych; Ale przepraszam, bo to może dla niektórych nowość, że za grę powinno się zapłacić.
__
|