naklejki

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
overeq

2005-04-25 20:17:45

wiecie gdzie moge sobie zrobic naklejki przezroczyste? taki zebym mogl naprzyklad na szybe walnac czy cos? u jakiegos specjalisy czy moze mozna kupic gdzies material i samemu zrobic?

__

Użytkownik
KasK

2005-04-25 21:37:51

przejdź się do jakiejś firmy zajmującej się reklamą... potrzebny jest do tego raczej ploter, samemu nic ciekawego nie sklecisz chyba, że masz talent :)

__

Użytkownik
yareq

2005-04-25 21:52:34

Sa (chyba) folie do naklejek do drukarki, a moze nie :P Trzeba by poszukac :P

__

Użytkownik
*Jaras

2005-04-25 22:00:47

1. Masz folie, na ktorych mozesz nadrukowywac cos drukarka (atramentowka odpada ofkoz - laser only), to wychodzi tak wiesz, srednio i nie jest pewnie przezroczyste tylko po prostu sie kleji ;>

2. Jak chcesz sobie zrobic naklejke na rame *Serduszko* Kasia :> to idz do firmy zajmujacej sie reklama, nie wiem Boże. Np. Ci co robia bilety na mecze itp, jest ich multum ;) Wchodzisz, pytasz czy mozliwosc i ile kosztuje, oni biora od Ciebie wzor i pytaja o rozmiar, robia, odbierasz - simple. Groszowe sprawy przewaznie, ale ja jak chcialem na moja CR'ke napisy brakujace (250 cos tam) to placilem 6 dych za 4 naklejki, no ale trzymaja do dzis mimo ze na torze nie zaluje :D. Ew, jak masz aparat Fuji (w moim przypapdku tak jest), mozesz sobie online wywolac jakis obrazek i wybrac przezroczyste tlo, ale to wtedy tez jest chyba fota a nie naklejka ;D

Chlopie mieszkasz w Warszawie :D Ja w Ostrowie gdzie 70k ludzi (no i INTAR DARTOM OSTRÓW I LIGA I MIEJSCE !:DDDD +75 @ żużel) i mam niedaleko do takiej firmy, a co dopiero w Wawie :D

__

VIP
overeq

2005-04-25 22:03:14

z tym serduszkiem dales mi pomysl :)

__

Użytkownik
*Jaras

2005-04-25 22:06:34

Ja czasami biore puszke piwa, i zanim doczytam sie o co chodzi w Twoim opisie koncze drugą wiec jak moglem nie wpasc na serduszko :ASDF

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1633 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie