www.cyber-hunters.com Wszystko od nowa!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
VIP
|
2005-04-13 14:23:21
Serwis http://www.cyber-hunters.com stworzył wszystkie regulaminy od nowa, pozyskał nowych adminów. Ze sceny np. UT Yan3k, Zyz, Fws Pewnie ich znacie Serwis Rozpoczął również ostateczne zbieranie chętnych klanów do rozgrywek. Sprawdźcie regulaminy i looknijcie jak wam się podobają warunki i nagrody.
__
|
Użytkownik
|
2005-04-13 14:39:05
a www.cliphunter.com znaju ? xD __
|
Użytkownik
|
2005-04-13 14:45:56
noo teraz to sie nazywa layout a nie to co wtedy..
__
|
VIP
|
2005-04-13 15:06:52
k thx za spam __
|
VIP
|
2005-04-13 15:19:34
a to przypadkiem nie jest to samo co wczesniej, tylko inne kolory ? __
|
Użytkownik
|
2005-04-13 15:34:11
a z cs'a mamy ziutka, stacha i kogo jeszcze? czemu wy mnie nie możecie do siebie przekonać no __
|
VIP
|
2005-04-13 17:37:13
Hehehehe nie mam pojęcia dlaczego nie możesz się przekonać Inni już powolutku zaczynają A serio nie znasz tych ludzi od CS??
__
|
PRO
|
2005-04-13 18:07:41
omg. to sobie znalezliscie adminow z tych nickow to tylko majstra kojarze, jesli to mlody Jurkiewicz ;D __
|
VIP
|
2005-04-13 18:55:35
No to jak tylko jego kojarzysz to kiepskawo Hehehe
__
|
PRO
|
2005-04-13 19:34:39
to nie o to chodzi. moim skromnym zdaniem, staracie sie wbic z liga csa w pole, na ktorym nie macie szans. nie traktuj tego absolutnie jako zlosliwosci. jest juz CB i ESL. co chwile sa turnieje, ktore oferuja wieksze nagrody, do zdobycie w znacznie krotszym czasie niz u Was. platna liga csa moglaby odniesc sukces w niemczech, skandywii, ale nie w polsce, w ktore jest od groma alternatyw.
__
|
Użytkownik
|
2005-04-13 19:48:18
No i girith powiedział wszystko emmm 3one czy tam Ch nieważne nie moja sprawa twoje podwójne konto na naszym serwisie, sprawa prosta jak drut - nikt wam nie ufa, ników ja nie kojarzę - to że kolo jest na serwisie TP redaktorem to dobrze - znaczy, że umie pisać. Osobiście gadałem z nim chwilę i jest spoko, nie sądzę jednak że zapewni poziom ligi taki jak ten w wspomnianym przez kolegę z redakcji ESL. Pogódź się, że wyjeżdzać na Polską scenę z turniejami gdzie od razu trzeba płacić to rzucać się z motyką na słońce. Jeśli coś wam się uda osiągnąć (czego wam z całego serca życzę) to się przekonam - inaczej nie liczcie na poparcie ludzi. __
|
VIP
|
2005-04-13 20:25:30
Ok rozumiem Panowie girith i s9pi znowu dla was plusiki po raz kolejny hheeheh. No a moje podwójne konto to inna bajka Z tego co zauwazyłem to dużo osób tak ma Wiem że są sceny ESL czy CB ale to nie są typowo polskie sceny. Tu chodzi o to żeby się spotkać z ludźmi których kiedyś możesz spotkać na lanie i zagrać z nimi. A sprawa jeszcze szybkich pucharów to własnie puki co tylko takie oferujemy. JAk pisałem na początku całkiem zmieniła się struktura. Ty mówiłeś o pucharach szybkich jednomiesięcznych. Niestety nie wyobrażam sobie przeprowadzenia go w miesiąc dlatego takowe puchary trwają u nas 2 miesiące . Gierki powtórze jeszcze raz UT, CS, SC, ET
__
|
PRO
|
2005-04-13 20:39:21
miesiac to kupa czasu. byly juz puchary robione w weekendy. puchary online.
__
|