MotoGp @ Jerez

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
cwir3k`

2005-04-09 19:42:05

Interesuje sie ktos z was MotoGp?

imo dzisiejsze kwalifikacje pokazaly kto rzadzi :) Rossi krolem 4 ever... ogolnie dobrze ze Suzuki i Kawasaki powracaja do formy ;) troche zawiodlem sie na Biaggim ale i tak go nie znosze hate hate hate xDD ;)

jak ktos podziela te zainteresowania i lubi 6 godzin w niedziele lezec przed tv i patrzyc jak motorki zasuwaja po 350 km/h przez okolo 20 kolek to zapraszam do komentarzy :P

__

VIP
Van Helsing

2005-04-09 19:53:14

Wiem, że to nie jest śmieszne, ale lubię oglądać wypadki motocykli przy predkosci okolo 350 km/h...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
scR

2005-04-09 20:23:20

no jeszcze by brakowalo zebys sie z nich smial ;)

__

PRO
igor

2005-04-09 20:27:24

Może pora odwiedzić psychiatrę? :D

__

VIP
Van Helsing

2005-04-09 20:32:29

Kieeeeedyś oglądałem na eurosporcie największe wypadki i były całkiem spox-tylko nie chciałbym być w skórzy tych gości...

Co do psyhiatry on nie pomoże tutaj zbyt wiele - za późno już ;p

__

VIP
Van Helsing

2005-04-09 20:33:04

Kieeeeedyś oglądałem na eurosporcie największe wypadki i były całkiem spox-tylko nie chciałbym być w skórzy tych gości...

__

VIP
Van Helsing

2005-04-09 20:33:38

__

Użytkownik
orlikoVsky

2005-04-09 21:07:02

racja, Rossi jest królem i nic nie zapowiada jego abdykacji :) ładnie kwalifikacje pojechał Melandri.
Co do Biaggi'ego to tez jakoś nie zasmuciła mnie jego postawa :D

__

VIP
cwir3k`

2005-04-09 21:21:42

:o to widze ze nie bede jutro jedynym ktory bedzie sie wylegiwal od 10 rano :D

__

VIP
cwir3k`

2005-04-09 21:22:34

kutwa... co jes.. .2x #4?

:o to widze ze nie bede jutro jedynym ktory bedzie sie wylegiwal od 10 rano :D

__

VIP
cwir3k`

2005-04-09 21:26:22

przez to ogladam 125... bo lubie patrzec jak 1/3 sie wywala na 1wszym zakrecie... a w motogp nie lubie... bo odkad sie wschodzaca gwiazda, Daijiro Kato, o ktorym mowiono ze bedzie pierwszym miestrzem swiata pochodzacym z Japonii; przy okolo 300km/h zabil na torze suzuka 2 sezony temu to raczej czuje rpzerazenie niz jakas satysfakcje...

a tak ogolnie to lubie jak robia koziolki na torach... jak jada tak do 200 :)

najlepszy jaki widzialem to jak jeden motor podcial "wslizgiem" drugi i tamtem wyskoczyl jak z katapulty :)

__

VIP
aphex

2005-04-09 22:16:20

nie lubie a nie moto gp, ani formuly1, dla mnie zbyt schematyczne jest jezdzenie po tym samym torze przez kilkadziesiat okrazen, duzo bardziej interesujace sa wedlug mnie rajdy samochodowe

__

Użytkownik
*Jaras

2005-04-09 22:24:06

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

TY MOWISZ O TYCH PIZDZIKACH CO BYLY DZISIAJ NA EUROSPORCIE :D ? JE OBJEZDZA Bandit za 4 tys zlotych HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Owned :D 350 km/h przy 125cc :DDDDDDDDDDDDDDD Ogien z dupy, nigdy sie tak nie usmialem :D nie no nigdy :D nie no owned az ide spac :D :D :D :D :D :D Ogladac waska dupce motory na kulkach 11'cali takie male skuterki jak sie sciagaja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

VIP
cwir3k`

2005-04-09 22:34:38

gdzie pisalem ze 125 jedzie 350 lol? taki glupi nie jestem...

Honda RC211V posuwa 350 na godzinke... ale to jest MotoGp ;P nie znasz sie misiu to nie komentuj na bani :P

a jakbys interesowal sie motogp to bys wiedzial ze Kato zabil sie jadac wlasnie Honda RC211V o pojemnosci 990 cm^3 :P

__

Użytkownik
*Jaras

2005-04-09 23:02:32

Znam sie na motorach wiec komentuje, ciezko zebym sie nie intesesowal skoro czasami musze rozbierac...?

Wiem, to byl joke, 125 to gowna, robia tylko halas. Jesli 125 to dobre pociagniecie ma jedynie Honda CR 125 i to jest cross a nie taki scigo-bzykacz. Aprillia RS 250 - to jest cos! Leci swoje predkosci a na taka pojemnosc poprostu wymiata.

A motoGP sie nie interesuje,

__

VIP
fragmat1c

2005-04-09 23:37:17

preferuje 4 kolka

__

VIP
lecho

2005-04-10 15:46:09

Jaras ale ty zdajesz sie nie odrozniac motocykli wyczynowych przeznaczonych do jazdy torowej, od motocykli crossowych :E w tym komentarzu sugerujesz, ze crossowka Hondy jest lepsza i szybsza od wyscigowych motocykli klasy 125ccm :LOL wez pod uwage to, ze te 125-tki maja ograniczona szybkosc maksymalna i w ogole osiagi przez dopasowanie do charakterystyki toru, ilosc wlanego paliwa, ogumienie i pare innych rzeczy, ale to naprawde sa high-techowe maszyny :E

btw ciekawe czy twoj bandit za 4tysiace objechalby taka "pizdzialke" aprilii albo ktm'a 125 na torze w Jerez :>> mysle ze moglby miec problem :E

__

VIP
lecho

2005-04-10 15:47:07

motogp jest totalnie nieschematyczne, to nie jest jak f1 ze sie wszystko w boksach zmienia, zreszta co ja bede mowic obejrzyj koncowke wyscigu klasy motogp (Rossi vs Gibernau) to zobaczysz jak naprawde wygladaja te wyscigi [;

__

VIP
cwir3k`

2005-04-10 17:54:58

?? ja w zyciu od 5 lat nie przegapilem ANI JEDNEGO wyscigu klasy 500/MotoGP :P dlatego lubie motogp a nie znosze F1... bo F1 jest nudne i pozycje zmieniaja w boksach a tu sie zawsze cos dzieje...

dzisiejsze zwyciestwo rossiego bylo piekne ale jest niesmak bo troche chamsko mu wjehcal... no ale i tak imo fair bo gibernau mogl odpuscic :P

__

VIP
lecho

2005-04-10 21:06:31

asd komentarz byl do jarasa, #8 a ja dalem #7 :EE

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2557 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie