Nagrywanie radia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2005-03-30 20:24:23
Mam pytanko co tydzien na www.powerbalanga.com ( takie radio ) sa transmisje z ekwadoru. Problem tkwi w tym , ze podczas nagrywania co chwila zmienia sie opis w naglowku i muza nagrywa sie do 300 plikow :/ tak jakby bylo 300 piosenek. Czy da rade nagrywac ciagle tak zeby wszystko bylo uwazane za jeden kawalek ???? __
|
VIP
|
2005-03-31 19:39:24
ekwador, o fuj. pieprzone zbiorowisko dresow i jazdowiczow :| __
|
Użytkownik
|
2005-03-31 19:54:16
ale juz nie graja takiej kiepawej muzy jak pare lat temu ;p __
|
VIP
|
2005-03-31 19:59:40
a nawet gdyby grali lepsza, to i tak ich bywalcami sa same ciule w dresie, bialych rekawiczkach, z gwizdkiem na szyi i 'jaaazdaaa' wydzierajacym sie z gardla. ostatnie miejsce na ziemi, w ktorym zobaczysz nookiego. __
|
VIP
|
2005-03-31 21:31:51
czym nagrywasz ? stream ripper? to powinna byc gdzies opcja zeby nie dzielil tego
__
|
Użytkownik
|
2005-04-01 00:04:15
zapomniales o odkurzaczach na plecach.... __
|
VIP
|
2005-04-01 00:49:59
Racja.
__
|
Użytkownik
|
2005-04-01 13:18:36
zachowaj swoje uwagi dla siebie synu -.- jestem od Ciebie mlodszy ale wiem, ze czasem nalezy sie powstrzymac od coniektorych slow, bo mozna nimi urazic kogos, nie tyle godnosc co ideaologie =\ so please... shut up k? __
|
VIP
|
2005-04-01 17:13:46
Zachowuje swoje uwagi i staram sie nie wypowiadac na temat ideologii np. skinheadow, punkow czy tym podobnych. Ale chlopie czy dresiarstwo to ideologia? __
|
Użytkownik
|
2005-04-01 17:41:44
moze przesadziłem uzywajac tego słowa ale nie udawaj ze nie wiesz o co mi chodzi :/ brzydzisz sie czyms czego zapewne nie doswiadczyles - czy jakies dresy komentują tutaj zbiorowiska fanów metalu tworzących gigantyczne pogo pod sceną slipknota ? nie zauwazylem :/ widac zatem ze te "fuj" dresiarze wykazują wiekszą tolerancję niz nie jeden sory za wyrazenie "brudas" :/
__
|
Użytkownik
|
2005-04-01 17:49:18
A ja na temat dresów mam takie zdanie - kill'em all ;] Mam do nich uraz i to taki, po którym sam chodziłbyś i napie*dalał że dresi to samo zło! Oni poprostu sami sobie wyrobili opinie w społeczeństwie... to jacy są wie każdy - u mnie ludzie boją się wyjść z bloku gdy ktoś stoi pod klatką... a czemu? Bo stoi kilku palantów w spodniach z paskami i non stop slychać urwa k urwa, browar w ręku, potem się na*ebie i już nie raz ktoś z moich znajomych dostał po ryju/został okradziony! Dobry dres to martwy dres! Tyle! __
|
VIP
|
2005-04-01 18:42:25
No i tu sie mylisz, doswiadczylem tego. Ale fakt - brzydze sie tym. Po szlag mnie trafia jak przychodze na impreze i zamiast muzyki slysze jakas ciote, ktora albo gwizdze albo drze ryja 'jazda'. Jak chce sobie pogwizdac to niech idzie na kurs sedziego, moze chociaz jakis pozytek bedzie z tego i jeszcze wyjdzie na ludzi. Ale biale rekawiczki i odkurzacz na plecach mi nie przeszkadza. Wrecz przeciwnie - ciesze sie, bo noszeniem takich gadzetow jeszcze bardziej utwierdzaja ludzi w przekonaniu, ze sa debilami. Dresiarze wykazuja tolerancje? O tak, az w nadmierze, bo pewnie spedzanie calego dnia na mysleniu komu by tu wpie*dolic, czy tez w koncu napierd*la pierwszego lepszego czlowieka to wlasnie przejaw ich tolerancji.
__
|