Marihuana
- 1
- 2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2004-04-21 10:02:47
calkowicie sie z toba zgadzam, wszystko co chcialbym napisac na ten temat, a nie umiem;-P napisales w swoich komentsach. Big [+] __
|
Użytkownik
|
2004-04-21 21:52:03
nie dawaj mi [+] bo wyjdzie ze czerpie korzysci z narkotykow i namierzy mnie CBŚ i mama zabroni mi korzystac z komputera ;-o __
|
Użytkownik
|
2004-04-21 22:33:09
haha, a mam fajna historyjke na czasie. Koles pol roku temu wracal z jobu w nl i wyslal sobie poczta gramulca, niestety po powrocie do pl listu nie bylo..no nic "zwineli na granicy" koles pobawil sie w domu, spakowal i wyjechal spowrotem. Tydzien temu wrocil pod skrzydla mamusi, budzi go dzwonek do drzwi, otwiera a tam.."dzien dobry policja mamy nakaz przeszukania mieszkania" O_o....znalezli 2 puste worki po trawulcu i bedzie mial sprawe o posiadanie znikomej ilosci =] ...Tak ze nie kracz bo wykraczesz __
|
Użytkownik
|
2004-04-22 09:58:48
marihuana jest dobra ino troche drozsza od sdzlugów, ale mozna juz miec za 13pln dobrego krakowskiego dżisa P
__
|
Użytkownik
|
2004-04-23 12:00:58
wlasnie to zalezy... niektorzy czuja sie lajtowo, a innych ganiaja hot dogi, lub (tak jak moja kolezanka) buja sie na galeziach wierzby, btw jak by ktos chcial to [url=www.hyperreal.info/neuro_groove]tutaj[/url] mozna poczytac schizy gosci po roznych dragach, teraz to chyba czasowo zamnkeli, ale chyba wroci, a mozna sie niezle pozlewac.... DD __
|
Użytkownik
|
2004-04-24 23:02:14
Ja nigdy nie palilem ale mam zamiar w najblizszym czasie __
|
VIP
|
2004-04-24 23:14:57
dobra, ale do kogo ty to piszesz ? __
|
VIP
|
2004-04-26 15:00:15
to nieprawda ze marihuana nie szkodzi i nie wyniszcza mozgownicy. Najprostszy test - JESLI nie palisz tego cholerstwa, poobserwuj zachowanie ludzi ktorzy pala marihuane regularnie i czesto (nie wiem ile to jest czesto, raz na tydzien, raz na dzien... I dont give a fuck) i porownaj ich z normalnymi. SA dziwni, co nie? SA inni, MNIEJ kontaktuja a jesli maja zabrac sie za cos co wymaga skupienia i inteligencji to idzie im GORZEJ. Chyba niemozliwe ze po marihuane siegaja tylko idioci (sory, ludzie z mniejsza inteligencja). Oczywiscie dla kogos obracajacego sie w srodowisku palacych, takie zachowanie wydaje sie calkowicie normalne. A jednak, ja i mysle ze zdecydowana wiekszosc ludzi spoza branzy jest w stanie stwierdzic ze ktos jest przecpany (ogolnie, a nie ze w tym momencie) - nie tylko po zaczerwienionych oczach i naglych napadach smiechu, ale po samym zachowaniu. Wiele razy slyszalem i od tych co pala (na razie) umiarkowane ilosci stuffu: "zobacz na tego kolesia, pali co drugi dzien, marihuana juz mu mozg wyzarla, zero kontaktu".
__
|
VIP
|
2004-04-26 15:12:34
nie wiem mess w jakim srodowisku ty zyjesz, ale wsrod moich znajomych (wiekszosc to ludzie z najzwyklejszego dobrego liceum ogolnoksztalcacego) stosunek tych co pala do tych co nie pala to 1:10, wiec nie mozna tego nazwac "wiekszoscia mlodziezy". Ja tak mowie, ja to widze i tak zapewne mowia wszelkie sondy (kompetentne dane) wiec ja sie nie oklamuje. Ty sie oklamujesz.
__
|
VIP
|
2004-04-26 15:54:07
to nie ten mess tamten mess to -mess- ;p __
|
Użytkownik
|
2004-04-26 16:26:34
racja :] __
|
Użytkownik
|
2004-04-26 16:28:08
racja ! :] __
|
VIP
|
2004-04-27 10:54:39
z tym jest tak samo jak z alkoholem - mozna pic sobie po 2 piwka dziennie nie bedac alkoholikiem. mozna palic maryjke raz, dwa razy na tydzien nie bedac "narkomanem". wszystko jest dla ludzi - tylko nie trzeba sie tym zachlystywac jak swinie. thats all folks. __
|
VIP
|
2004-04-27 11:01:59
moja racja jest mojsza niz twojsza, moja racja jest najmojsza !!! DD __
|
VIP
|
2004-04-27 12:02:50
bizz ty chyba na twardych juz lecisz ) __
|
VIP
|
2004-04-27 12:08:14
lol ;D ja nawet zielska nie pale ;] (ale zapale sobie w sobote bo kumpel ma mi pokazac slonia na rowerze ) __
|
Użytkownik
|
2004-04-28 15:14:53
Takie gadanie ze marihuana jest taka dorba itd (dlaczego jest zabronione jej palenie) znam ludzi ktoryz pala, palili, skonczyli z tym, zmarnowali sobie cale zycie ... takie pier**** jak zapale raz na tydzien to nic mi sie nie stanie (tak sobie tlumacz), ale czlowiek ktory pali raz na tydzien i powie ci ze nie jest uzalezniony i moze rzucic to w kazdej chwili (pieprzy glupoty) ... sam czasem zapale sobie mala lufke, ale staram sie to ograniczyc __
|
Użytkownik
|
2004-04-28 17:03:26
wow ! cenne porady __
|
VIP
|
2004-04-29 18:13:50
jaralem dluzej i wiecej niz ty masz lat i wzrostu. zyje. jestem powiedzmy "normalny". mam zone, dziecko, dobra prace, nie mam chorych jazd na bani czy innych dziur. tak - mozna to rzucic w kazdej chwili - a napewno latwiej niz fajki czy alkohol. oczywiscie mowie o thc. tyle o mnie. a zmarnowac sobie zycie mozesz np. od zmywania - detergenty rozpuszcza ci rece i nogi :asd wielu moich kolegow wlasnie tak sobie zmarnowalo zycie. sam sobie czasem pozmywam maly talerzyk, ale starm sie to ograniczyc __
|
Użytkownik
|
2004-04-29 20:05:39
nie kwestjonuje twojego doswiadzcenia ani tego ile ty spalisles itd bo to mnie jednym slowem g obchodzi mozesz jarac 100 jjointow dziennie ale i tak nie zmieni to tego ze marysska tak czy siak jst szkoldliwa dla zdrowia ... tobie moglo nic nie byc ale skad wiesz ze np ktos jak psial wyzej "sxl" Ś.P Magik z k44 nie wyskoczy przez okno albo nie zrobi cos innego .....
__
|
VIP
|
2004-04-29 20:14:57
magik mial schizofrenie, to duzo wyjasnia... __
|
VIP
|
2004-04-29 20:22:04
wszystko jest szkodliwe. nawet powietrze. jezeli moj syn bedzie chcial zapalic marianne to nie widze przeszkod. z umiarem - jak juz pisalem ze 30 razy wszystko jest dla ludzi.
__
|
Użytkownik
|
2004-04-29 20:45:25
neichce mi sie pisac farmazonoff juz jednak jedna rzecz ktora ownuje to "How High" tego filmu nic nie przebije :> __
|
VIP
|
2004-04-30 00:01:31
powiem tak.. po 2 latach palenia, potym jak miałem 1,5 roku przerwy uważam ze nie można tego palic na dłuższa mete bo nie kopie w mózg .. dlatego teraz robie przerwy jednodniowe i pomaga .. __
|
- 1
- 2