Idea Ekstraklasa - W.Liczka vs. GKS

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
grubka

2005-03-12 20:16:30

Idea Ekstraklasa Polska - W.Liczka czyli jak zniszczyc najlepsza polska druzyne w 3 miesiace !

http://sport.onet.pl/1067235,wiadomosci.html
http://pilka.interia.pl/news?inf=601746

Pozdrowienia dla Pierwszych Młotów Rzeczpospolitej:
dla pana Listkiewicza, pana Janasa, pana Basałaja (jednego i drugiego mysle ze nie warto pisac tego nazwiska 2 razy), pana Liczki ktory wprawdzie jest czechem ale ja mu przyznaje honorowe obywatelstwo naszego kraju (ktory z Górnikiem Zabrze utrzymal sie w pierwszej lidze ! co z tego ze gracze Gornika wygladaja jak wyjeci z obozow koncentracyjnych ;0 moze Wisle Krakow tez pan przepisze na diete ?) no i to juz wprawdzie nie z pilki noznej ale co tam: dla pana Włodarczyka(prezes PZN) ktorym rzadzi Federer i na koncu zostal nasz ukochany Koń który mowi: poseł Giertych to by bylo na tyle ;p

__

VIP
acci

2005-03-12 21:29:21

w sumie kurde nie wiem to pierwszy mecz :/ mam nadzieje ze bedzie lepiej bo w rundzie jesiennej wisla robila zlo w polsce

__

Użytkownik
apiSS

2005-03-13 12:49:54

PZPN,PZPN - JE**Ć,JE**Ć - PZPN!!!

-"LISTEK" !!!
-co???
-TY ***** !!!

Co ma wspólnego kibic Szczakowianki z Biblijnym Adamem?
-To, że im LISTEK koło ***** lata.

__

VIP
Nor

2005-03-13 13:18:25

Legia teraz bedzie ownowala hurra ! :)

__

VIP
guandinek

2005-03-13 13:24:31

Imo nienerowo to pierwszy mecz, nie pamietam kiedy wisla zaczela runde wiosenna w widowisko sposob (ruch chorzow--> pozdro trabalik itd). Co jak co poczatkowo do Liczki nastawiony pozytywnie nie bylem. Ogolnie sytuacja w Wisle byla mega zenujaca. Kasperczka uwazam za najlepszego polskiego trenera, nikt inny nie poukladal Wisly wczesiej tak jak on, to pod jego wodza Wisla mieszala najbardziej.

Ale jestem dobrej mysli, Liczka zlym trenerem nie jest, imo dokonal ciekawych transferow, widzialem Blaszykowskiego na treningu i imo to moze byc odkrycie rundy, wrocil Brozek ktory juz dawno powinien grac w 1szym skladzie. Za Szymkowieak nie bede tesknil bo jego zez ostaniej minucie meczu z Tibilisi stanowi dla mnie symbol konca pewnej drogi Wisly, ogolnie mnie wkr**** : D

Ja jestem dobrej mysli narazie, zobaczymy co bedzie ....

__

PRO
girith

2005-03-13 13:40:43

dla mnie to poczatek powolnej agonii wisly, ktora i tak jest przecietna.

__

Użytkownik
grubka

2005-03-13 16:59:55

Liczka złym trenerem nie jest powiadasz no moze złym nie jest ale dobrym tez nie, zupelnie nie rozumiem posuniecia zarzadu Wisły Kraków wlasnie w tej kwestii. Nastepne pytanie ktore sie nasuwa to co Liczka w swojej karierze osiagnął ?

__

VIP
guandinek

2005-03-13 17:05:02

sama jestes przecietna : DDD

__

Użytkownik
Tymek

2005-03-13 17:47:14

No co ty, przecież utrzymał się z górnikiem w 1 lidze !! :-/

__

Użytkownik
Blom

2005-03-13 17:51:39

omfg ale z ciebie polmozg ;o

__

Użytkownik
Kabu

2005-03-13 19:54:22

Zniszczyc ten smieszny klubik bez kibicow!!! nie nawidze skislej!!! Legia i Tur Turek panuja w Polsce!!

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2557 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie