dól

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2005-03-09 22:36:23

Miales xywe Bezel :D ?

W et gram pod fejkiem +Bezele

[url=http://img.esports.pl/users/Jaras/multikill.jpg]klik[/url] ;D

__

Użytkownik
tysik

2005-03-09 22:48:35

no mowie wam - swietna sprawa :) a jesli jedzenie cytryny sprawia komus problem albo czyni jego zęby matowymi - mozna wycisnac sam sok i go po prostu wypic :P

__

VIP
overeq

2005-03-09 22:51:36

wiem ze to calkiem off topic ale CZEMU YAR NIE MA VIP'a?

__

VIP
Malwa

2005-03-10 15:54:45

ale takie z języczkiem? Bo takiego Ci niestety moge dac :P

__

Użytkownik
e2

2005-03-10 16:08:03

obojętnie jakie ;-)

__

Użytkownik
gÓpek

2005-03-10 16:35:07

yupp :- D ale wracam do korzeni (oldshoolowa xywka;))

__

Użytkownik
Blom

2005-03-10 16:47:16

jak pryszcz, to przyjdz teraz do lo i napisz NOWA mature...
no offence.

__

PRO
sxl

2005-03-10 16:57:25

spank the monkey!

__

PRO
sxl

2005-03-10 16:58:47

no wlasnie! trzeba w tej sprawie interweniowac!
:-D

__

Użytkownik
mental

2005-03-10 17:24:20

na czym jezdzisz? rama/amor/kola ?? :>

__

Użytkownik
DudE

2005-03-10 19:42:05

Nom fuckt, ze nowa matura wyglada nie ciekawie, ale mam kilku znajomych ktorzy pisza w tym roku mature i ogolnie sa pozytywnie nastawieni, nie takie cuda polak robil. Dacie rade;x

__

Użytkownik
SL4VE

2005-03-11 11:08:12

Zima może dołować, bo:
1) jest zimno, nie chce się wychodzić z domu
2) świat jest ponury, brakuje słońca, które bardzo pozytywnie wpływa na nasze samopoczucie. Poza tym już sam widok słonecznego świata za oknem działa pozytywnie na nasz układ nerwowy.

Ja ostatnio też mam problem ze sobą, bo jakoś nie potrafię sobie znaleźć miejsca i jakiegoś zajęcia, które przynosi mi szczególną satysfakcję (a do osób siedzących na dupie i narzekających akurat nie należę). No, ale trzeba mieć nadzieję, że to minie i starać się spędzać czas w możliwie jak najciekawszy sposób jaki przychodzi nam do glowy.

__

Użytkownik
apiSS

2005-03-14 07:31:57

Zrób coś kreatywnego.
Malowałeś kiedyś?
Nie?
Zacznij od tego.

Do tego magnez - powinieneś go pić.

Książka?
Polecam WARCRAFT - DZIEŃ SMOKA

Muza?
Nightwish - ONCE

...a tak naprawdę to zbierz kumpli i....zróbcie sobie LanParty.

A PRZEDEWSZYSTKIM:
UŚMIECHNIJ SIĘ - BO TO JEST NAJLEPSZE LEKARSTWO.

__

VIP
overeq

2005-03-14 08:13:36

usmiechac sie :) fakt
co do muzy to zdecydowanie "super girl and romantic boys"

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaa :))))))))))))))

__

Użytkownik
fobozZz

2005-03-14 09:47:26

i to jest wlasnie dol , a nie jak ludzie sie martwia jakas zima . Przeczytajcie ludzie sobie ten blog , naprawde warto .

__

Użytkownik
fobozZz

2005-03-14 09:49:44

ludzie czym wy sie dolujecie ? przeczytajcie sobie to : ( tu pozwole sobie przytoczyc link ktory wczesniej podal tysik) http://pamietnik.zmarlego.w.interia.pl/
koles ma naprawde dola a nie martwi sie jakas zima czy ze go panna rzucila. Opisuje swoje wrazenia gdy wie ze umrze w ciagu bardzo krotkiego czasu. Przeczytajcie , naprawde warto

__

Użytkownik
SL4VE

2005-03-14 10:23:47

Cieszcie sie z tego co macie - nawet nie wiecie ile w tym prawdy jeśli chodzi o nas wszystkich. Mamy (my, wszyscy gracze) i tak dużo szczęścia w życiu, że nie mamy raczej problemów natury materialnej, bo jesteśmy, że się tak wyrażę, i tak w tej lepszej części. Myślicie, że w tych czasach już każdy ma komputer? Przecież wszyscy koledzy mają... A liczba Polaków posiadających komputery nie przekracza 60%. A co tu mówić o byle jakim internecie czy łączu do gry. Wyobraźcie sobie, że gdybyście sprzedali kompa i odmówili sobie internetu przez dwa miechy to nie jedna rodzina przeżyłaby za tę kasę około pół roku.
Oczywiście to nie znaczy, że jak już mamy troche kasy i jako takie warunki bytowe to nie mamy w życiu innych problemów. Nic mnie bardziej nie wkurzało niż moja była mówiąca mi "Czego Ty jeszcze chcesz od życia? Masz to, tamto, kochających rodziców, maturę za sobą" itd w momencie kiedy potrzebowałem od niej wsparcia. Nasze problemy są tak samo ważne jak każde inne i nie należy ich lekceważyć, ale pamiętajcie, że zawsze trzeba szukać w życiu czegoś pozytywnego. Pomyślcie sobie co czuje taki szary człowieczek, który ledwo wiąże koniec z końcem, kiedy spadnie na niego jakaś życiowa tragedia...?
To jest tylko jeden powód dlaczego my mamy lepiej niż inni... każdy indywidualnie może znaleźć sobie wiele takich i kiedy złapie dołka przypomnieć sobie o nich. To naprawdę pomaga.
Ja przez pierwszych 10 lat życia też wychowywałem się bez ojca... chociaż żył. Miał problemy, które dotykały swoimi skutkami nie tylko jego, ale i całą rodzinę. Poradził sobie z tym (nie bez pomocy) i dzięki temu od ładnych 9 lat znowu mam normalną, pełną rodzinę. Kiedy z jakiegoś powodu dopadnie was depresja pomyślcie o ludziach, którzy byli w beznadziejnej sytuacji, w których nikt już nie wierzył, a oni mimo wszystko poradzili sobie i mają się teraz dobrze.
Czasami warto też zasięgnąć porady jakiegoś dobrego kumpla. Decyzje każdy podejmuje sam, ale dobrze znać nie tylko swój punkt widzenia na sprawę. Przemyśleć wszystkie i wtedy zacząć działać.

__

Użytkownik
yareq

2005-03-14 14:16:57

omg ksiazki oparte na grach :C

__

Użytkownik
p3ndrak

2005-03-14 15:16:07

w ciągu roku są lepsze dni i gorsze :P ale ogólnie wole lato niż zime =) Kobiety są przyjemniej odziane ;]

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3496 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie