OSCARY

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Chester

2005-02-13 20:35:15

JEst topic o waszych ulubionych filmach... ale to nie to samo. Tutaj typujcie swoich faworytów na najbardziej prestiżową nagrodę światowego kina - OSCARY 2005. Rozdanie odbędzie się 27 lutego. http://www.oscars.org/ - tutaj znajdziecie listę nominowanych.
Napiszcie które z tych filmów oglądaliście. Szczerze mówiąc ja oglądałem tylko Marzyciela, ale muszę przyznaćże to b. dobry film, polecam.

__

VIP
bizzare

2005-02-13 21:33:53

lubie takie tematy :D

Best Picture:
- Million Dollar Baby
Best Animated Feature:
- Shrek 2
Actor:
- Clint Eastwood in "Million Dollar Baby"
Actress:
- Hilary Swank "Million Dollar Baby"
Directing:
- "Million Dollar Baby" Clint Eastwood

Takie jest moje zdanie :p

__

Użytkownik
akillez

2005-02-13 21:57:51

przyznaj sie ze z nominowanych ogladales tylko ten :D

__

VIP
bizzare

2005-02-13 21:59:09

nie ogladalem :-D ale mam przeczucie ze "Za wszelka cene" zdominuje ta impreze :p

__

VIP
vader

2005-02-14 00:19:18

Ja tylko licze na to, ze Tupac Resurrection dostanie oscara za najlepszy film biograficzny :)

__

VIP
bizzare

2005-02-14 09:05:45

szkoda ze nie dostal nominacji :D

edit: podobno dostal :pp

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-14 12:13:50

Ja mam nadzieje, ze 'The Aviator' okaze sie byc przebojem. Wydaje mi sie, ze wymiecie ich w kategorii Best Picture oraz Actor, no i z cala pewnoscia powinien zdobyc Oscara za najlepszy film biograficzny - nie dosc, ze Howard Hughes to postac raczej nieporownywalnie wiekszego kalibru niz Tupac, to jeszcze z tego co wiem film sam w sobie jest po prostu przepiekny.

Dla mnie to najbardziej oczekiwany film w tym roku, tzn do tej pory (potem czekam na SW). Interesuje sie lotnictwem i choroba nerwicy natrectw, a tu mam wszystko w jednym :).

DiCaprio ponoc zagral role swojego zycia, zreszta od 10 lat marzyl zeby zagrac glowna role w filmie o Hughesie. To przeciez jest niezly aktor, potrafi zagrac dobrze (ale potrafi tez fatalnie, poza tym niewiele znam osob ktore lubia jego gebe :D) - jesli spelnil ta rola swoje marzenie to z pewnoscia film bedzie warty swieczki, tym bardziej ze aktor przyjazni sie z rezyserem. A w filmie biograficznym kreacja roli glownej jest chyba najwazniejsza.

Go, The Aviator!

Film Eastwooda tez moze byc perelka, ale mi osobiscie bardziej podchodzi (tematycznie) Awiator.

edit: a w ogole jest taka kategoria jak Najlepszy Film Biograficzny?! Czy koles se to z dupy wyciagnal :Q

__

Użytkownik
e2

2005-02-14 12:31:40

jest taka kateegoria :-) i nawet nominowany jest "2pac Resurrection" :-)

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-14 12:45:55

lol, to ja juz nic nie wiem, koles powyzej napisal cos dokladnie odwrotnego - ze nie jest :Q

__

VIP
bizzare

2005-02-14 13:12:40

bo ja nawet nie wiedzialem ze jest taka kategoria :D

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-14 13:27:53

to co tu za herezje uprawiasz jak nie wiesz ;D

__

Użytkownik
*Jaras

2005-02-14 14:51:50

Ktos jest gorszy od 2Paca ?OOO :OOOOOOOO))))))))))))))))))) ?!!!!!!!!!

Ty uwazasz to tu, w Polsce. TAM w stanach/ameryce 2pac jest bostwem i pierdoly grajace rocka uchowaja sie przed nim. Nie chce mi sie prowadzic kolejnej dyskusji takiej ;P Tam sie poprostu patrzy tez na szacunek itp.

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-14 15:24:23

" Ktos jest gorszy od 2Paca ?OOO :OOOOOOOO))))))))))))))))))) ?!!!!!!!!!"

Z pewnoscia. Powiem wiecej: jest wielu od niego gorszych! Swoja droga, jest tez "paru" lepszych :Q.

O co ci chodzilo, bo nie bardzo kumam? ;-D I co ma rock do 2paca i tego co pisal bizz, sepi i ja o Howardzie Hughesie? ;D

I my raczej powinnismy kibicowac filmom, ktore _nam_ sie podobaja (tak, tu, w Polsce!), a nie tym, co sie podobaja w USA. Nie wiem czy o to ci chodzilo - najlepiej przedstaw swoja mysl jeszcze raz bo albo ja jestem za glupi i nie umiem czytac, albo sam sie zakreciles ;)

edit: sorry, to odpowiedz do #11 - nie kliknelo mi sie ;q

__

Użytkownik
KasK

2005-02-14 20:16:58

Nie zapominajcie o "Ray'u", to też dobry film [polecam], a jaką postacią był Ray Charles nie trzeba tłumaczyć...

__

VIP
Preak

2005-02-15 13:04:37

a gdzie SAW ? :(

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3810 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie