Policja zapukała do drzwi...

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
PRO
Lucas

2005-02-04 08:27:55

A jak co dziennie bedzie 50 ustawek...

Wies zile ksoztuje swiadczenie z ZUS na zasilek pogrzebowy??? To wsyztsko kosztuje. Dlaczego ja mam placic, dlatego ze dresy chca sie bic...

__

Użytkownik
zenon

2005-02-04 14:41:18

Tylko ze dresy zawsze sie beda bily - chyba lepiej zeby organizowali ustawki niz wyciagali ludzi z autobusow i lali przechodniow.

Wies zile ksoztuje swiadczenie z ZUS na zasilek pogrzebowy???

Nie, a ile tak mniej wiecej? (powaznie pytam).

__

PRO
Lucas

2005-02-04 17:48:31

4500 zl...

Moja pensja 717 netto.

__

VIP
xts

2005-02-06 14:52:12

czytajac to wszystko przypomnialy mi sie smieszne akcje typu:
-babcia idzie do sadu za batonika ;-(
-dziadek trafia do sadu bo jakis jego wnuczek ma dlugi i spierdolil niewiadomo gdzie z tym ze dziadek niema z tym nic wspolnego
ale to takie offtopic hah

__

VIP
3Months?ping500

2005-02-06 15:04:16

po 5 latach studiow?

__

Użytkownik
neseser

2005-02-09 06:09:38

ale czasem ciezko mi jest sie powstzymac o smiechu, gdy gosc wprowadza atmosfere rodem z pojedynku intelektualnego Einsteina z Hawkingiem, a gada takie glupoty, ze sie w pale nie miesci ;-) ahaha dokladnie koles mysli ze jak bedzie gadal o fizyce kwantowej albo psychologii behawioralnej wrzucajac (nieswiadomie) pojecia z botaniki to wyjdzie na inteligentnego :]

Panczury to nie metale bo ci sie myja dosc czesto (;D) tylko punki... tacy spod znaku sida viciousa albo polskiego analogs bo skejt punk albo kalifornijski juz pod to nie podchodzi.
Panczur = ortodoksyjny punk nie myje sie i nie rozstaje z winiaczem.
Po czym odroznic panczura od metala, scenka rodzajowa: pare lat temu bylem w bieszczadach siedze z ziaams na przystanku w Wetlinie. Samo centrum kosciol po 2 stronie ulicy srodkiem drogi idzie panczur z beltem w lapie. Przed kosciolem padl na kolana i piluje jape "BIERZCIE I PIJCIE Z TEGO WSZYSCY" wstal i poszedl dalej sledzic weza :>
Ale panczury to juz gatunek na wymarciu sad shit :/

__

VIP
Nor

2005-02-09 16:59:38

Wiadome ze beda bic sie zawsze a taka ustawka to mniejsze zlo niz zaczepianie i bicie przypadkowych ludzi...

__

Użytkownik
p3ndrak

2005-02-11 15:40:28

Nie nosze Gazu ani niczego.. w Polsce jest jak jest.. z jednej strony te cweluchy szlajające mnie wkurwiają.. ale z drugiej mam też paru wporządku kumpli co też sie smęcą i są wporzo. Ogólnie HWD"komu każdy wie" .... Policja jako instytucja czy istnieć ? Napewno tak.. Kary ? Tak ... Natomiast sposób działania zmienić :> robią to co ma najmniejsze znaczenie , albo tak jak pisano wcześniej te sytuacje różne niemiłe.. Wogóle Nasz Kraj to Mega Cyrk :P No ale jak widać żyć sie w nim jakoś da :))

Love my Poland :)
(but we must change something)

__

Użytkownik
Ace

2005-02-13 10:24:57

to cale to zenada.... jest pisane nie zeby stwierdzic fakty (chodz napewno wiele zostalo ukrytych) tylko zeby zrobic KOLEJNA nagonke na policje... :|

Wkurwiajace to juz sie robi...

__

PRO
Lucas

2005-02-13 15:23:16

A co myslales???

__

VIP
3Months?ping500

2005-02-13 21:06:24

o w kurwę...

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3270 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie