Książe Harry

Dostosuj

Autor Wiadomość
PRO
igor

2005-01-18 00:18:45

Nie wiem czy widzieliście okładkę weekendowego wydania magazynu [url=http://grafika.redakcja.pl/fakt/Wydania/OkladkaWielka/1105672624652.jpg]Fakt[/url]. Przyznam, że trochę mnie to zszokowało.

__

VIP
Suprise

2005-01-18 00:34:44

panisz him!

__

VIP
hodzio

2005-01-18 00:35:30

widziałem to w telewizji imo - juz przeprosił oficjalnie, przyznał sie, że przesadził - impreza kostiumowa u kumpla :D

__

VIP
Empty

2005-01-18 00:37:26

ta impra + twrade dragi ;d

__

PRO
igor

2005-01-18 01:03:53

Ludzie! Mi chodziło o Edytę! ;D

__

PRO
igor

2005-01-18 01:04:06

Ludzie! Mi chodziło o Edytę! ;D

__

Użytkownik
Stoper

2005-01-18 09:09:40

Ale się upasł świniok, a taka ładna była ;]

__

Użytkownik
KasK

2005-01-18 09:29:04

a jak ładnie śpiewała ;)

__

Użytkownik
fobozZz

2005-01-18 09:41:31

jak by przyjechal , to bym pojechal mu napier*** nienawidze niemcow , a jak ktos sie do nich upodabnia to zasluguje na porzadny wpierd** .

__

Użytkownik
akillez

2005-01-18 11:01:22

edytka tucznik :> teraz na pewno jej nie wezma do śpiewania hymnu :P

__

Użytkownik
Stoper

2005-01-18 15:43:08

... nasz piękny hymn ... czapki z głów

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-01-18 15:46:30

lol ale parowa =]

__

VIP
scR

2005-01-18 15:53:26

to czemu piszesz topic ksiaze harry :p?

__

VIP
Nor

2005-01-18 15:58:09

Harry to idiota i gdyby nie fakt ze jest Ksieciem to by go dawno wywalili ze skzoly.. zresza to debil jak nie wie nic o obozach itp...

__

VIP
acci

2005-01-18 16:36:33

niezle tlusta ;- DD

__

PRO
sxl

2005-01-19 16:10:20

jak polowa anglikow, amerykanow czy francuzow. oni wrecz czasami daja teksty typu "mowi sie ze to niemieckie obozy, a to polacy je stworzyli i tepili zydow"

oj nie raz takie rzeczy slyszalem, nie raz... glupota krajow "bardziej cywilizowanych" jest czasami wrecz uderzajaca

__

Użytkownik
e2

2005-01-19 16:28:16

zgadzam się...
co do samego zdjęcia - czy on kiedyś był normalny?? : | mały ćpun rozpieszczony przez starych i wogóle przez nich nie wychowany... żal go ale zachował się nieodpowiednio

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2005-01-19 18:33:49

kurna, gadacie wszyscy jakbyscie wy byli nowym wcieleniej ghandiego. zrobil blad, zdarza sie. to ze lubi imprezowac i ze sie dobrze bawi bedac ksieciem. jest to wedlug mnie dobra rzecza, wiem ze ja bym tak robil. smiesza mnie komentarze kogos z jakiejs wsi, ktora mniema ze wie lepiej jak zyc niz anglik z rodziny krolewskiej.

"Harry to idiota i gdyby nie fakt ze jest Ksieciem to by go dawno wywalili ze skzoly.. zresza to debil jak nie wie nic o obozach itp... "

on wie na 100% wiecej o polityce miedzynarodowej niz ty. malo gdzie mu wiedza podskoczysz... wiec o co wam ludzi chodzi?

krytyka krytyka; osodzanie go o debilizm to inna sprawa

__

VIP
Nor

2005-01-19 18:43:01

Jak juz masz jakies waty i sapiesz w moja strone to masz cos takiego jak "odpowiedz na: #" a ty masz sie z akogos lepszego bo mieszkasz i uczysz sie w Wiedniu?

Na jakiej podstawie sadzisz ze on wie wiecej o polityce miezynarodowej, nie mowie ze wiem wiecej ale co 100%? Widze ze jestes z gatunku ludzi "on chodzi do slabszej szkoly, mieszka gdzies na zadupiu" to jest gorszy.

Powiesz moze ze nie wiedza na temat obozow zaglady na terenie Polski w ktorych zycie stracilo XXXXX albo i wiecej ludzi to nic? Jesli tak sadzisz to lepiej zostan na stale w tym Wiedniu, nie bedziesz sie musial wstydzic (moze kiedys... ) ze jestes Polakiem i ze jestesmy takimi idiotami bo krytykujemy kogos za niewiedze. Zreszta harry to idiota (sadzac po jego zachowaniach i wypowiedziach) i nie zmienisz mojego zdania, jak mozna nosi nosic taka przepaske... i prosze cie nie oslaniaj sie tym ze w Japoni czy tez rzymie znaczylo dobrobyt bo taki argument do mnie nie trafi i tyle.

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2005-01-19 21:38:36

nie mow mi jak mam uzywac forum. tylko 2 czesc postu byla przeznaczona dla ciebie.

"Widze ze jestes z gatunku ludzi "on chodzi do slabszej szkoly, mieszka gdzies na zadupiu" to jest gorszy."
o czym ty w ogole mowisz? z mojego postu wynika tyle, ze czlonek krolewskiej rodziny, bedacy czescia (nieistotna, ale to nie zmienia faktu) elity politycznej anglji ma, nie tylko przez lepsze wyksztalcenie ale i przez czesta stycznosc, wieksza wiedze o tym co sie dzieje na swiecie niz przecietny uzytkownik tego forum.
co do tego, ze ktos jest gorszy bo gdzies tam mieszka- sam to wymysliles. z mojego postu wynika, ze ma gorsza edukacje. nie mam racji?

"Powiesz moze ze nie wiedza na temat obozow zaglady na terenie Polski w ktorych zycie stracilo XXXXX albo i wiecej ludzi to nic?" - skoro on o tym nie wie; nikt go o tym nie nauczal. gdyby tobie o tym w szkole nie opowiadali, tez bys nie wiedzial. nie widze w tym winy harry'ego; lecz lekkomyslnosci angielskich szkol.

co innego to, ze nie sprawdzil w co sie pakuje z tym kostiumem- to jest naprawde lekkomyslnosc i brak odpowiedzialnosci.

"Jesli tak sadzisz to lepiej zostan na stale w tym Wiedniu, nie bedziesz sie musial wstydzic (moze kiedys... ) ze jestes Polakiem i ze jestesmy takimi idiotami bo krytykujemy kogos za niewiedze. "
brak mi slow- bezsens jakich malo. nic o mnie nie wiesz, a poruszasz sie na poziomie bardzo osobistym. 1- nie jestem polakiem. nie wiem co to ma robic za roznice ale prosze bardzo... na reszte wyssanych z palca oskarzen nie bede odpowiadal, nie widze powodu dlaczego mam komukolwiek przedstawiac moje poglady swiatowe, o roznych krajach i ludziach, tyko dlatego ze on sobie wymyslil ze widze polakow jako cos gorszego (idiotyzm...)

"nie zmienisz mojego zdania"
po co piszesz cokolwiek na forum jak odrzucasz mozliwosc dyskusji?

--

"a ty masz sie z akogos lepszego bo mieszkasz i uczysz sie w Wiedniu? "
masz kompleksy? nie wiem jak na to wpadles. z powodu tego zdania?:
-smiesza mnie komentarze kogos z jakiejs wsi, ktora mniema ze wie lepiej jak zyc niz anglik z rodziny krolewskiej-
z tego wynika raczej ze ktos z rodziny krolewskiej ma wieksza wiedze niz przecietny robotnik z wsi (i kurna bo znowu zaczniesz ze mam cos przeciwko polakom(??)- z obojetnie jakiej wsi).

__

VIP
Nor

2005-01-19 23:15:26

Masz racje, zmieniam swoja wypowiedz: Angole to idioci i nie oceniam tego tylko na podstawie tego przypadku ale ogolnie, zawsze musza miec racje itp ale to juz temat na inna rozmowe. Co do Twojej osoby to nie mam nic, zupelnie nic ale krew mi sie w zylach burzy jak jakis debil ( nie istotne czy jest z rodziny krolewskiej czy innej ) ubiera sie w stroje przy czym urzywa znakow o ktorych nie ma pojecia.

Co do systemu edukacji w angli to o ile wiem jesli nie liczac prywatnych i/= renomoanych szkol to raczej wszystko tam lezy i poziom jest dosc niski. Sorry ale wyaje mi sie ( podkreslam, wydaje MI sie, ze harry to cwok....ups....

Co do kompleksow to nie mam ich prawie wcale ( kazdy ma jakies :> )

Co do tego tekstu dotyczacego polskosci to sorry ale wydalo mi sie ze jesli piszesz i czytasz polski servis o grach i e-sporcie Polskim to oczywistym bylo dla mnie ze jestes Polakiem.

Przegralem - masz racje ;-)

__

Użytkownik
MorDeath

2005-01-20 00:15:09

Najbardziej wkurzylo mnie to ,ze ukrad moj stroj na sylwestra ....

__

PRO
igor

2005-01-20 00:17:49

Człowieku... to jest następca tronu królewskiego. Kto jak kto, ale jemu chyba nie wypada przebierać się za faszystę?

__

VIP
Empty

2005-01-20 13:00:57

.. bosz

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie