DKT + skate'sy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2005-01-02 21:08:51
Witam
__
|
Użytkownik
|
2005-01-02 22:38:03
ja mam mx510 + dkt + mICEsktez i kazdemu polecam ten zestawik
__
|
VIP
|
2005-01-02 23:20:03
Osobiscie nie mam slizgaczy, ale na DKT podobno wytrzymuja 12 miechow ... trzeba zakupic =] __
|
VIP
|
2005-01-03 04:05:45
nie testowalem ale od razu polecam bo jak mialem dkt i 3.0 to mialem czesto nieprzyjemne wrazenie jakby mycha sie "przyklejala" do pada :[
__
|
Użytkownik
|
2005-01-03 09:00:38
gram na DKT, miceskatez'ach i mx310. bez podklejenia mycha sunęła po padzie bardzo przyjemnie. nie powiem, że jak po lodzie, bo stawiała pewien opór ale wolę kiedy mycha jest troszeczkę "tępa". podkleiłem po pewnym czasie z czystej ciekawości. efekt był taki, że myszka przyspieszyła znacznie do czego się musiałem przyzwyczaić. szmacianki mają to do siebie, że nie mają twardej powierzchni, przez co mycha "tonie" lekko podczas poruszania; czego nie ma w przypadku twardych padów (steel, ice). dodanie miceskatezów przyspieszyło mychę ale nie jeździ ona znowu jak po patelni teflonowej, stawia ciąglę ten wskazany (dla mnie) opór. miło się spawa a jeszcze fajniej lata na cpma. polecam. __
|
Użytkownik
|
2005-01-03 10:26:30
Dzieki za odpowiedzi. Fakt, tak jak wspomnial postal i zosiek myszka na szmacie ma tendencje do "przyklejania" sie do pada. Spowodowane jest to glownie ciezarem samej myszki (mam mx510, podobno mozna cos na wage poradzi poprzez wyjecie jakiegos ciezarka ale wolalem nie sprawdzac ) jak i naciskiem spowodowanym przez sama reke. Myszka wtedy tak jakby "zaglebia" sie w macie i poruszenie jej (szybkie poruszenie o pare mm) sprawia trudnosci. Co do grania to nie gram w zadne gry z glownego nurtu, jestem zwolennikiem gier taktycznych jak RvS czy GR (chociaz gdybym mial lepszego kompa to kto wie) i w nie wlasnie pogrywam.
__
|
Użytkownik
|
2005-01-03 14:42:56
ja mam IME 4.0 + hyperglide i dkt i slizga sie cudo, gorąco polecam! __
|