Złote myśli Radia Maryja

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
vaf3l

2004-12-06 11:39:59

Nie pytaj, interesuaj mnie rozne rodzaje wyznan i postanowilem zainteresowac sie sekta radia maryja :o (tak bardziej z nudow). Poczytalem troszke i znalazlem cos takiego. Na poczatku smieszne - po przemysleniach wolajace o pomste do nieba...

__

Użytkownik
Bobak89

2004-12-06 13:46:47

1,4 mln zl ;-)

__

Użytkownik
JRM

2004-12-09 13:33:39

wy mi juz nie mowcie o RM
mam tego "czegos" w p*zdu dosyc !! k*rwa w kazdy weekend kiedy chce sobie pospac po ciezkim tygodniu , kiedy musze z wyra wstac o 7.00 , to mnie babka tym ch*jostwem budzi ! nic nie daja moje prosby zeby nie wlaczala go rano kiedy spie ! a jak probuje muza zagluszyc to "cos" to mi starzy z miejsca przylatuja do pokoju i z dupy wala ! dodatkowo mi starzy marudza jak specjalnie ich pod*urwiam walac jakimis haslami na tematy RM ! od razu slysze teksty "czy ty jestes normalny?" "ty jeszcze na kolanach do kosciola pojdziesz!" "ty sie nie smiej debilu" :D

ostatnio tak pozatym widzialem jedno niezle zdjecie
chyba kazdy czai reklame Zywca
napis byl mianowity "Polakom gratulujemy Rydzyka ! Rydzykowi gratulujemy Maybacha"
jak dowiedzialem sie jakis czas temu ze ten bambus jezdzi Maybachem i powiedzialem o tym w domu to mnie tak z*ebali ze ... :/
najbardziej mnie roz*ierdala fakt ze co chwile slychac w RM ze prosza o pomoc finansowa bo maja dlugi i ze ta "Ostoja chrzescijanstwa w Polsce" moze przestac dzialac a ten frajer jezdzi najdrozszym samochodem na swiecie ( poza Maclarenem F1 i paroma innymi ) !!!

a tak na podsumke !! kon ma pysk a radio ma ryja !!

__

Użytkownik
freak

2005-03-06 17:28:45

kondolencje :(

__

VIP
3Months?ping500

2005-03-06 17:55:02

wyprowadz sie.

__

Użytkownik
zenon

2005-03-06 18:27:12

Ty tak na powaznie?:/ No sorry, ale ja bym na pewno nie wytrzymal tak dluzej niz pare dni... I to w dodatku rodzice mowia...

__

VIP
Sh1eldeR

2005-03-07 01:10:57

Z tego co wiem to Maybach JEST najdrozszym samochodem na swiecie, zadne tam "poza paroma innymi" ;). A z pewnoscia najbardziej luksusowym i prestizowym!

Wspolczuje ci stary rodzinki, naprawde. Szkoda mi ich i tysiecy innych osob zapatrzonych w RM i Rydzyka. Ostoja chrzescijanstwa?! Szczerze? Mysle, ze jesli jest cos takiego jak pieklo, to rydzyk wlasnie tam pojdzie. I tego mu z calego serca zycze.

Trudno mi jest sobie wyobrazic jak ludzie moga tego nie widziec. Przeciez ten Maybech to FAKT, on sam go potwierdzil (dodajac: "musze przeciez czyms jezdzic..."). Jego wywody sa puste i durne, a czesto przeklamuje fakty historyczne. IMO powinni go przymknac za samo szerzenie ciemnoty.

__

VIP
lecho

2005-03-07 02:05:35

hehehe na szczescie niedlugo na rynku pojawi sie bugatti veiron ktory mozliwe ze bedzie drozszy od maybacha :DDDDDDD pocieszajace, nie? :E

__

VIP
lecho

2005-03-07 02:06:57

kulczyk nie ma maybacha, bo woli sie wozic porsze i innymi takimi :D maybach to limuzynka jak z angielskich filmow, raczej dla ludzi ktorzy maja dwie lewe rece do kierownicy, bo to troche nonsens kupowac taki wozek po to zeby go prowadzic (po co to zbedne miejsce z tylu, tyle silnika by sie tam zmiescilo) :DD gdybym sam mial jezdzic, wolalbym np. ferrari 360 modena albo scaglietti, czy innego astona db9 :>

__

Użytkownik
Blom

2005-03-07 02:10:59

rydzyk to jeden z lepszych polskich bussinesmanow

__

VIP
postal1

2005-03-07 02:23:20

u mnie qmpel miał podobnie z babką, tylko ze matka normalna to nie narzekal tak bardzo, pewnego razu wyczul okazje jak mu babka dala 50pln zeby przelal na konto RM, ale koniecznie musial przyniesc odcinek przelewu, no to nieduzo myslac rysowalismy na blankiecie pieczatke dobre poltorej godziny, w naszym mniemaniu wygladala perfekt i na prawde nikt by sie nie polapal ze podróba, szkoda ze qmpel zapomnial ze starsza w banku robi i jak zobaczyla to od razu wiedziala o co chodzi, musial sie potem tlumaczyc ze glupio mu bylo bo go obrobili po drodze na poczte i nie chcial sie przyznac :D
babka (co dziwne) nie zjechala go tylko mu dala kolejne pieniadze tylko tym razem 100pln i powiedziala ze polowa z tego pojdzie na odkupienie jego grzechu :D:D:D:D
malolaty po 16 bylismy to rozne glupoty do glowy przychodzily ale to ze kolezka zapomnial ze starsza w banku robi to do tej pory ludzie pamietaja :D

__

Użytkownik
zenon

2005-03-07 13:58:26

Dr kOlczyk sie chowa ;-)

__

Użytkownik
zenon

2005-03-07 13:59:14

Chyba jestesmy kwita z omylkowo adresowanym komentarzami ;)

__

VIP
lecho

2005-03-07 14:46:58

ano, bo sa dwa komenty nr #45 :D

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-07 15:02:01

O czym Ty mowisz lecho...

W polsce maybach (przeliczajac z funtow) stoi w granicach od 3,5 milniona nowych. W polsce rowniez w przeliczeniu z wloskiej kasy, ferrari s'ki sa warte 3,4 miliona nowych. A czy ktos zapomnial o F60 ?! To auto powinno kosztowac 3 miliony, no ale s'ka powinna kosztowac 1,8 ;O F60 jest nieosiagalne, a jesli rydzykowi pozwolili by nim jezdzic, zabulil by w granicach 4 milionow.

Pozatym nie zapominaj o autach klasycznych, kolecjonerskich rols rojsach pokroju Phantom. Pozatym rols rojs, z tego co pamietam chyba nowy Phantom stoi wyzej niz maybach. Sa jeszzce Bentley'e ktorych ekskluzywne wersje kreca sie w 5 milionach a zarzyczyc mozna sobie wyszstko, niby jest tak w Maybachu, ale dalej to jest mercedes ktory jest klase nizej.

Wiec co ty wogole mowisz mordo :DDDDDDDDDDD Od kiedy maybach jest najdrozszy :D
Stoi po 490 tysiecy funtow czasami. F60 ma stale 500.

__

VIP
lecho

2005-03-07 18:54:12

to wszystko prawda, tyle ze ferrari f60 enzo o ktorym mowisz nie jest w seryjnej sprzedazy, a dokladniej byla wypuszczona ich limitowana seria ktora zostala wysprzedana i to koniec :)

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-07 20:48:43

Enzo nie zostalo wysprzedane.

Mogles zadzwonic do ferrari,

- "Witam, mam 500 tyś funtow, czy mozna zakupic F60?"
- "A czy dzwonilismy do Pana, ze moglby pan miec takie auto?"
- "Nie"
- "No to o czym my tu rozmawiamy"
*rozłączył się*

Enzo nie jezdzi byle kto, mozesz byc dziany a i tak go nie dostaniesz, oni sobie wybieraja ludzi ktorzy maja pozwolenie na kupienie tego auta.

PS. Wciaz jest w "sprzedazy".

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-07 20:50:22

A Maybach napewno nie jest najbardziej prestizowy, nie na swiecie, moze w zachodniej Europie.

__

VIP
lecho

2005-03-07 21:00:12

w ktoryms top gear jeremy mowil, ze na wszystkie auta sa juz nabywcy, a ze nie wszystkie zostaly JESZCZE kupione... [;

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-07 21:47:13

Top Gear to bardzo dobry program, szkoda ze leci u nas z rocznym opoznieniem ?! Wiec nie ma co sie motywowac na ich info.

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-07 21:51:50

__

Użytkownik
freak

2005-03-08 08:30:26

nie dla armii moherowych beretów

__

Użytkownik
revers

2005-03-08 09:06:59

bierze przykład z Ferda Kiepskiego :P

__

VIP
lecho

2005-03-08 10:38:18

jesli leci z rocznym opoznieniem to znaczy ze tym bardziej rosnie szansa, ze zadnego z tych f60 juz nie ma :>

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5957 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie