Obudowa za***ista!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
overeq

2004-11-25 15:14:59

mozecie tak jak moge ja wyrazac swoje zdanie.... zapetlamy sie :)

__

Użytkownik
yareq

2004-11-25 15:34:13

Spoko, ale to nie bylo do ciebie tylko do qspy'a ;)

Ile kosztuje ta obudowa ta akurat obudowa to mnie szczerze strasznie malo obchodzi ;p

__

VIP
Sh1eldeR

2004-11-25 15:53:37

Chlopaki, chyba nie o to chodzi zeby jeden drugiego obrazal na swoim wlasnym prywatnym serwisie.

No i esports.pl wyglada mi na serwis jak najbardziej _publiczny_, a jesli tak nie jest, to wypadaloby ostrzec o tym kogos ZANIM sie zarejestruje. No i przynajmniej na stronie glownej. Myslicie, ze od czego sa tabliczki "teren prywatny" (ew. [nieupowaznionym] wstep wzbroniony). Wiecie, ze prawo nie pozwala nawet wlascicielowi sklepu na niesprzedanie towaru komukolwiek, bo sie szanownemu wlascicielowi nie spodobal? I nie ma ze sklep prywatny, a nie panstwowy.

Bluzgi suck, chamstwo rowniez i bardzo dobrze, ze sie je tepi. Ale juz granica pomiedzy uzasadniona a nieuzasadniona krytyka jest juz na tyle cienka i inna dla kazdego czlowieka, ze spokojnie mozna ja nazwac niejednoznaczna.

Lepper sux, bo jest rolnikiem.
Lepper sux, bo to niewyksztalcony polityk.
Lepper sux, bo jak byl w Ameryce Poludniowej, to kazal sie nazywac doktorem.
Lepper sux, bo wysypuje zboze na tory, a dzieci w Etiopii gloduja.
Lepper sux, bo wytyka bogactwo innym, a sam jest jednym z najbogatszych w parlamencie.
Lepper sux, bo obcial grzywke.

Jedne z tych argumentow moga sie wydac trafione jednej osobie, a chybione innej. To czyni o zasadnosci krytyki. Wiec, obiektywnie, jaka to jest krytyka? Kasowac czy nie kasowac?

;-D na tym polega ciezka dola administratorow, moderatorow, operatorow i innych osob, ktorych funkcja konczy sie na "tor". A jak i dylemat ciezki i czesto trzeba sie z nim stykac, to nie da sie czasem uniknac bledow...

Stad fajnie by bylo jakby zrozumienie emanowalo z OBU stron ;p

__

VIP
overeq

2004-11-25 16:05:24

chyba poprostu czas skonczyc ta klutnie ktora nikomu nikc nie udowodni ja mam swoje racje on ma swoje ani ja jego nie zmienai ani on moich a wyzywanie sie niczego nie da

btw. to chyba moj 1000 post :P niech nastepne tysiace ida w spokoju i kulturze hehe

__

PRO
Lucas

2004-11-25 16:24:16

Ja juz koncze - ale musze....

Po prostu musze - jak ktos mi rzuca przykladami prawnymi to musze!!

Po pierwsze. Moge miec sklep i moge sprzedawac wybranym osoba. Tyle ze jest jeden warunek - musze limitowac wejscie klienta, lub na polkac napisac, ze nie jest to oferta w rozumieniu KC, tylko zaproszenie do negocjacji.
Zreszta cala gadka jest od dupy strony - poniewaz sprzedawca w zwyklym sklepie nie ma jak zapobiec "sprzedazy" jak ma towar i ceny. Wchodze - pokazuje placem na cocacole, klade 2,5 zl i jest moja. NIC WIECEJ. Jezeli sprzedawca powie "nie" to juz po fakcie. Umowa sprzedazy juz zostala zawarta.

To tak na marginiesie. PONIEWAZ serwis www nie ma nic wspolnego ze sklepem. Ze tu wlazicie, to nie oznacza, ze mozna wszytsko. Nie - mozna na tyle co pozwala wlasciciel. My sie kierujemy bardzo prostymi zasadami - dobrego wychowania. Ktos zachowuje sie do nas z szacunkiem, my tez do niego. Brak szacunku - to samo od nas. Proste jak but.

Sytuacja z sklepem to moze byc adekwatna jak bedziemy pobierac oplaty za wchodzenie na serwis... a tego nie chcie.

__

PRO
Lucas

2004-11-25 16:25:05

We agree to differ...

__

VIP
Sh1eldeR

2004-11-25 16:42:36

Wlasnie mnie to ciekawi jak jest ze stronami internetowymi. Czy np. wp mogloby ot tak sobie kasowac na forum moje komentarze (zalozmy ze potrafilbym udowodnic, ze nie zlamalem ich regulaminu itd)? Wstep na wp jest wolny. Ale wp to wielki portal i ludzie za nim stojacy czerpia z niego (pokazne!) zyski.

Tak samo, sponsorowana przez jakas firme "prywatna strona", na tyle publiczna, na ile sa inne strony. W zamian za to, ze ludzie ja odwiedzaja i widuja reklame sponsora (baner), dostaja od niego miejsce na serwerze z dobrym laczem. Poza tym stronka ma swoj jak najbardziej komercyjny i dostepny dla kazdego sklep. Teoretyzujac, jak to wtedy TAK NAPRAWDE jest? (powiem to raz jeszcze - abstra-chuje ;D od powyzszej dyskusji na esports.pl; kultura powinna byc a od utrzymywania porzadku sa wlasnie admini, nie ma co do tego watpliwosci)

Co do tamtej dyskusji to zakonczenie jej jest dobrym pomyslem - nie ma co tracic czasu na takie pierdoly (bo i po co?), ktore za wiele wniesc i tak nie moga.

__

VIP
overeq

2004-11-25 16:43:37

powstal by wtedy nowy darmowy srwis ale to moje skromne zdanie, co do zasad wychowania jesli ktos nie ume sie zachowac nie odpowaida mu sie tym samym takie sa zasady kultury

EOT.

__

PRO
Lucas

2004-11-25 16:46:39

Niby konczysz, ale tak na koniec musisz dopierdolic...

__

PRO
Lucas

2004-11-25 16:47:41

Nie pytaj. Prawda jest taka, ze odp na to pytanie nie ma. I nei sadze, zeby tak odrazu sie znalazlo...

__

VIP
bizzare

2004-11-25 21:15:31

Cos o kasowaniu postow z wulgaryzmami mowiles ?:ppp

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-25 22:19:51

moze cos zgubilem, ale skasowali jakis post w tym temacie ?

__

PRO
Lucas

2004-11-25 23:08:29

Idz do igora :P

__

Użytkownik
I)evastation

2004-11-26 15:15:04

jednym słowem wyjebana w kosmos :))

__

VIP
bizzare

2004-11-26 19:11:11

omg :D never :D

__

VIP
bizzare

2004-11-26 19:11:59

nie wiem, chyba nie, a czemu pytasz ?:D:D

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-27 13:30:53

sam nie wiem, cos mnie tknelo :asd

__

VIP
vader

2004-11-28 21:27:08

Imo przesadzacie, przerost formy nad trescia i zwyczajne SZPANOWANIE ... zenua !

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-29 02:45:18

ja bym rzekl ZAISTA!
to lepiej oddaje ukryte piekno, funkcjonalnosc i zarazem prostote tej obudowy.

__

Użytkownik
I)evastation

2004-11-29 15:28:02

Taaa masz racje SRY ^^ Zaista obudowa xD

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

499 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie