Jak moge dostac amerykańskie wow ??

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
NerZule

2004-11-23 21:21:00

Mam takie małe pytanie czy jest jakis sposub zeby mieszkając w europie i to na dodatek w polsce :P dostac gdzies WoW przed Europejską premierą ?? Chodzi mi dokladnie o amerykanskie WoW które ma swojąpremiere dzisiaj ;))) Jesli ktos zna jakis sklep wysyłkowy zagraniczny w którym mozna to zamówic to prosiłbym żeby mi podał linka. A i btw jak ktos ma informacje czy posiadając amerykańską wersje bede mógłsobie narazie spokojnie pograc na Amerykańskich serwerach a potem przejsc na Europe to niech tez napisze. Z góry thx :D Niemoge sie doczekac WoW nawet jesli trzeba bulic 300 zł za pół roku gry.... tete jakos sie przezyje bo warto....

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-23 21:42:26

: D widze maniak WoW .... kto wie moze rzeczywiscie jest az tak dobre

co do twoich pytan hmm... ciezko bedzie, ciekawe czy jesli ktos ci poda jakis sklep wysylkowy, wysla ci gre do polski... w sumie jesli na twoj koszt moga zrobic wyjatek. ale zaplacisz spooora dodatkowa kasiore za to no i poczekasz spory kawalek czasu az dojdzie do polski chyba ze lotnicza przesylka... ale niech sie twoj portfel boi wtedy

no i w dodatku kase za gre online [ ; eh musisz byc nadziany D: : p

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-23 22:02:02

eh gdyby tak było to bym se pojechał do USA dzisiaj prywatnym samolotem i kupił Wow i po problemie :P Na granie jakos sie kasa znajdzie odmówie sobie jedzenia, picia i imprez i jakos to bedzie ;))) Pozatym sie z bratem skłądamy po połowie wiec 150 zł na 6 miechów to jeszcze znosnie :P W sumie juz znalazłem jak mozna zamówic :) Ale nie amerykańską tylko europejską ale mysle ze sie skusze bo chyba masz racje ze to wjdzie mega drogo i dosc długo :P a europejską jak by niepatrzec przysyłają mi na początku stycznia >>> premiera europejska i za skromne 50 ojro :P Miecha juz moge poczekac bo własnie dostałęm od kolegi nowego half lifa :D tez wypas gierka

__

Użytkownik
Azatoth

2004-11-23 23:39:48

WoW jest zajebisty :P
kumpel zamawia WoW'a przez znajomych z USA dla siebie... a ja w sumie bede czekal na europejska premiere chociaz skreca mnie juz do grania po kilku dniach na open beta :P no ale jeszcze podobno ma byc europejska open beta to bedzie znowu kilka dni siekania :)

__

VIP
c35

2004-11-23 23:44:25

a co to jest w ogole? :>

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-23 23:44:46

Co racja to racja WoW jest zajebisty :D Naprawde niemoge sie doczekac aż bedzie se mozna w to popykac.... Eh czemu europa zawsze na końcu ;/ Powinna byc jedna swiatowa premiera !! Ale cóż pozyjemy zobaczymy... Żeby tylko Europejska premiera była jakos na początku stycznia tete

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-23 23:46:08

wow>>> Word of Warcraft
Najlepszy MMORPG jaki widziałem i w jaki dane mi było zagrac :D ( uprzedze pytanie mmorpg = multi masiv online role play game :P )

__

VIP
bizzare

2004-11-24 03:41:21

A ja od kumpla (fanatyka tej gry) slyszalem ze nie mozna. Nawet jak zalatwisz sobie amerykanska wersje to nie bedziesz mogl placic miesiecznie z europy... pozatym nie bedziesz mogl grac na europejskich serwerach :p

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-24 04:37:30

ja nierozumiem czym sie tu tak podniecac... kolejny MMORPG jak ultima online, everquest, ragnarok online, mu itp....

przedstawi mi ktos konkretne argumenty czemu wow jest taki wyjatkowy i wypasiony?

__

VIP
c35

2004-11-24 08:36:37

Spasiba towarzyszu. Niechaj zostanie Wam to wynagrodzone w dzieciach.

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-24 10:26:19

musisz byc zameldowany w stanach zeby moc placic karta kredytowa. europejskie nie przejda. taka jest polityka blizzarda. z drugiej strony byc moze da sie grac na europejskich serwerach, pewnie wystarczy podmienic plik z realmami - ale pewnosci nie ma.

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-24 10:30:09

grafika, muzyka, klimat, profesje i skille, questy, RAIDY, mozna grac po godzince dziennie i sie dobrze bawic. osiagniecie czegos nie wymaga tyle czasu co w powiedzmy ultimie online. mozna grac po 14 h pracy i nie tracic skilla :) mozna pic i jesc kanapki :asd

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-24 10:30:52

grafika, muzyka, klimat, profesje i skille, questy, RAIDY, mozna grac po godzince dziennie i sie dobrze bawic. osiagniecie czegos nie wymaga tyle czasu co w powiedzmy ultimie online. mozna grac po 14 h pracy i nie tracic skilla :) mozna pic i jesc kanapki :asd

__

Użytkownik
devorin

2004-11-24 12:04:41

skad sciagnosc sobie bete ?

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-24 14:39:55

jestem pewien ze jak w kazdym mmorpg wlasnie zeby cos osiagnac musisz grac non stop [ ; inaczej gra niemialaby sensu i zaszybko by sie nudzila.... albo zbieranie RARE itemow dzieki ktorym twoja postac jest cos warta poza max skillami itp przykladowo.... no i na handel itp [;

niema sie co czarowac mmorpg zawsze ma taka sama formule

__

VIP
bizzare

2004-11-24 15:35:13

serwery bety sa juz zamkniete, wiec sobie nie pograsz.

__

VIP
wilgotna pela

2004-11-24 16:36:30

ja nie gralem dlugo, a gra mnie bawila. a hc graczem i tak nie bede ze wzgledu na brak czasu.

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-24 16:49:18

no wlasnie : / to jest najgorsze brak czasu mi sie tez juz skonczyly "Zlote lata" : /

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-24 17:58:41

eh wiecie co milo bedzie sie czekalo na wow z h-l2 :D Ta gra po prostu bije na kolana wszystkie doomy i far craye .... Lol jaki to ma klimat i ile akcji to po prostu gg no re doom :D No i cs Source na enginie h-l2 jest po prostu zajebisty... Polecam gorąco te dwie gry bo imho nielubie fppeków ,moze poza avp2 ale te dwa tytuły to prawdziwe rarytasy

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-24 18:00:17

HEH a to mały dodatek żeby podgrzac atmosfere :D ( opis na gg mojego kolegi :P )
" Gdy pogoda ci niesprzyja to pierdol** ojca w ryja " Genialne w swojej prostocie :P

__

Użytkownik
NerZule

2004-11-24 23:49:54

http://www.ultima.pl/itemnfo.php?ba=add&ii=2509&&id=2509

Pod tym linkiem kazdy kto chce sobie zamówic wow i dostac go miej wiecej w dniu europejskiej premiery przewidzianej na początek stycznia moze to zrobic :D

Sklep jest polski wiec opłata za przesyłke niebedzie kolosalna no i większa pewnosc ze przesla gre -.- Zachecam wszystkich do zamówienia swojej kopi :P Warto oszczedzic troche zeby sobie pograc w tą gre oj warto :P WoW nieposiada fabuły, jesli czujesz sie na siłach zeby razem z innymi graczami z całgo swiata móc ją tworzyc to podejmi wyzwanie :D Gl to all wow community

__

VIP
Preak

2004-11-26 18:57:51

uzywaj opcji "edytuj"... a no i ten opis Twojego kolegi jest sprzed jakichs 5 lat wiec nie ma czym sie tasowac (posluchaj Huty'99, kawalka pt. "[url=http://www.pm.waw.pl/~u3444/huta/Huta99Pogoda.mp3]pogoda[/url]" - stad ten tekst)...

__

Użytkownik
LSD

2004-11-26 20:20:50

"z tad" - i ch***.. :]

__

VIP
Preak

2004-11-26 21:29:43

hahahah ROTFL , thx :D porazka na maxa :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

499 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie