RadioJaja - DOBRE BO POLSKIE(?)e-Stacje

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
minineo

2004-11-23 02:16:24

Wielu młodych ludzi próbuje zakładać internetowe stacje radiowe. Ba! nawet Im się udaje i zaczynają nadawać.
Chyle czoła przed tymi, którzy robią to na poziomie, kochają radio, a internet daje im możliwość realizowania swojego hobby.
Co powiedzieć o takich, którzy z pomocą technologii ShoutCAST mogą przedstawić światu swoją głupotę i wulgaryzmy.
Nie pozostaje nic innego jak parodiować, zapraszam do zasysania: [url=http://www.fcs.neostrada.pl/radiojaja.mp3]CLICK![/url]

Montaż by Radiosfera.pl

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-23 02:25:56

hmm..... tak slucham.... slucham...
i totalnie nieczaje... nic.... o co biega "ni ch*ja i jazda"
;o?

moge sie domyslac przy koncowce ze przeklinac w radiu raczej... niewypada i to jest rzeczywiscie zalosne kapke.... ale te pierwsze minuta trzydziesci okolo?

__

Użytkownik
edix

2004-11-23 15:28:16

dobry obrazek z boku : ]

__

VIP
minineo

2004-11-24 12:32:18

chodzi o to, ze ludzie zakladaja radia i robia z tego totalna zenade, brzmi to jak impreza w remizie :]
a o tym co mowisz: "a czata, czata musicie rozwalic zobaczymy ile wytrzyma(jakanie, a rozwalac to mozna sloik mlotkiem ;D) a pozniej "prosze panstwa 41 osob, 41, 41 osob" (takich rzeczy sie nie mowi bo kogo to obchodzi ?)
a wczesniej to jest taki tekscik jeszcze "no i tak bez muzyki... a w nocy, a w nocy gral bede dla was jeszcze no i jak rano, przypo.. (i sie zacial) rano was obudze (brzmi to gramatycznie ? chyba prezenter powinien mowic jakos z sensem i gramatycznie sie wyslawiac)
dokladnie tak to brzmi jakby szkoly nie skonczyl i jeszcze ten jego glos :]

__

Użytkownik
orlikoVsky

2004-11-24 13:27:58

Przygarnij kropka ;)

__

Użytkownik
Insect

2004-11-24 14:18:07

nie wiem czemu ale mnie to bawi, "ni uja i jazda" z tego to sie zawsze polewam jak tylko uslysze, no smieszne po prostu, a co do tego kolesia to sie chyba nasluchal za duzo pro-prezenterow, bo probowal tak jak oni ale umiejetnosci sporo brakowaklo mu :]

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-24 14:47:41

hmm po czesci sie zgodze ale z drugiej strony, takie radia sa "luzackie" poniewaz jako normalne radia niemaja szans... normalne radia to rmf, ZET, eska itp
wiec probuja wybic sie luzactwem a nie profesjonalizmem [ ;

no i niemozna wymagac od chlopca z osiedla ze nagle bedzie wypowiadal sie jak prezenter w TVN D:
btw Ty probujesz stworzyc takie normalne radio? : p

__

VIP
minineo

2004-11-24 20:52:44

jestem jednym z zalozycieli oraz prezenterem najwiekszego radia internetowego w Polsce "Radiosfera" (www.radiosfera.pl), u nas nie uslyszysz takich rzeczy, podchodzimy do tego troszke profesjonalniej :)
pozdrawiam.

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-24 20:57:47

a no wlasnie stad to oburzenie [ ; poslucham na probe a nuz mi sie spodoba [;

__

VIP
minineo

2004-11-24 21:12:39

znaczy oburzenie ;D nasza ekipa zrobila ta parodie i dalem do posmiania sie :)
oczywiscie zapraszam do posluchania, zycze milej zabawy :]

__

Użytkownik
exile

2004-11-25 11:30:14

www.rapgra.com ;]

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5053 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie