DUUZO smiechu :D

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Preak

2004-11-20 00:02:57

na poczatek [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/fotos]galeria[/url]
========================================
po 2gie - wynalazki japonczykow [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/japonce/mirror.mpeg]#1[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/japonce/oc-okugai3.mpeg]#2[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/japonce/oc-s.mpeg]#3[/url]
==============================================
po 3cie -[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/japonce/WhenJapaneseBabyisBorn.mpg]kiedy rodzi sie japonczyk[/url]
po 4te - Nowa Knajpa w Gdańsku: [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/1.jpg]#1[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/2.jpg]#2[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/3.jpg]#3[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/4.jpg]#4[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/5.jpg]#5[/url]|[url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/knajpa/6.jpg]#6[/url]
po 5te - [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/g025.wmv]Last Minute ! najtansze linie lotnicze ![/url]
po 6te - [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/pensja.txt]pensja:D[/url]
po 7 - [url=http://156.17.234.189:8080/ejajka.html]Kultowa gra w jajeczka[/url]
i na koniec - [url=www.olsztyn.mm.pl/~bogus57/joke.txt]kawał[/url]

edit : [url=http://156.17.234.189:8080]wypasiona strona, brecha :D[/url]

HF :)

__

VIP
c35

2004-11-20 00:28:21

hahhahaha..
najlepsze sa wynalazki japoncow.. najs..

__

Użytkownik
Insect

2004-11-20 14:54:57

[+] za ciekawe materialy :]

__

VIP
Nor

2004-11-20 15:13:41

pfff... ignoranci i rasisci "japonce"...

__

VIP
Preak

2004-11-20 15:18:38

niee, co to to nie..:[ nie jestem rasista i brzydzie sie takimi ludzmi...przez mysl by mi nie przeszlo ze takie zatytulowanie mogloby byc obrazliwe :| pozatym pod takim tytutulem dostalem to na maila :)

__

VIP
Nor

2004-11-20 16:18:59

No dobra, skoro uz mowa o Japończykach, no to znalazlem prace Japonczykow po Polsku. Sa to prace studentow z Polonistyki ( uniwersytet Tokijski ).

[url=http://www.tufs.ac.jp/common/fs/ere/pol/polska/studenci/wypracowania2003.htm]Owned[/url] :)

Szanowni Państwo!

Lubię pić alkohol. Bardzo lubię. W świecie jest mnóstwo smacznych wódek, win, piw i sake. Każdy rodzaj alkoholu bardzo mi smakuje. Lubię też atmosferę podczas pijatyk. Wszyscy są wtedy weseli, dużo rozmawiamy i stajemy się sobie coraz bliżsi. Gdy piję alkohol z przyjaciółmi, jest mi przyjemnie.

Ale jest tylko jeden problem. Piję za dużo. Często po wypiciu alkoholu zapominam, co robiłem, i co się stało poprzedniego wieczoru.

Pewnego dnia opowiadał mi mój przyjaciel: „Wczoraj wieczorem nagle zacząłeś się śmiać. Pamiętasz? Śmiałeś się ze wszystkiego, o czym mówiliśmy. I chyba bolą cię nogi, ponieważ wróciłeś do domu pieszo”.

Oczywiście nie pamiętałem niczego z tego. Pamiętam tylko to, że wypiłem niemało wina, wódki, potem śpiewałem, rozmawiałem. Nie wiem, jak wróciłem do swego mieszkania.

A innego dnia, kiedy jadłem z przyjaciółmi kolację w moim mieszkaniu, jak zwykle wypiliśmy kilka sake. Wtedy miałem też wódkę „Wiśniówkę”. Przyjaciołom ją poleciłem i razem wypiliśmy ją. Ostrzegałem ich jednak wcześniej: „Wódka to mocny alkohol”! Przyjaciele moi wtedy pytali mnie: „Teraz wiesz, co się dzieje?” Nie byłem pijany... myślałem wtedy. Potem jednak, leżąc na podłodze obudziłem się z powodu chłodu. Było około trzeciej rano, już nikogo tam nie było. To mnie wcale nie zdziwiło. Tak, znowu piłem za dużo. Ostrzegałem moich przyjaciół, ale to ja opiłem się zamiast nich.

Wiele razy doświadczyłem takiej sytuacji, i dlatego mam swoje przemyślenia na ten temat. Chciałbym przestać pić, ale nie mogę przezwyciężyć uroku jaki ma dla mnie wino, piwo i wódka.

Aby nie sprawiać kłopotu ludziom, będę pił bardziej umiejętnie, a to znaczy, że nie mogę pić za dużo.

A dzisiaj po powrocie do domu, oczywiście będę pił!

Dziękuję Państwu za wysłuchanie mnie. Naturalnie, to co powiedziałem, nie jest do końca prawdą.

__

VIP
Preak

2004-11-20 16:39:19

co Polska robi z ludzmi :D biedak byl pod presja otoczenia i sam zaczal pic :D

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2004-11-20 18:26:07

ci ludzie sa niewiarygodni. mowi po japonsku i troche po angielsku... i sie przenosi do polski by sie uczyc jezyka. to sie nazywa odwaga i prawdziwa wytrwalosc. respekt.

__

VIP
Nor

2004-11-20 18:50:55

Oni nie sa studentami w Polsce ale w Japoni :>
o do Angielskiego to masz racje... mowia beznadziejnie po Angielsku, wykozystuja go na codzien i robia kadrydalne bledy ;x

__

VIP
minineo

2004-11-20 21:16:16

[+] fajna ta kurtka do kamuflażu :> kupi mi ktoś ? :D

__

Użytkownik
KasK

2004-11-20 23:05:54

nice, nice [+] :D

__

Użytkownik
tysik

2004-11-21 11:36:23

http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fsstatic.naver.com%2Fkeypage%2Fimage%2Fmarketing%2Fentoi%2Fnumber_song.swf

__

Użytkownik
JRM

2004-11-23 10:51:08

wszystkie rzeczy sa niezle ale THE BEST jest dowcip o staruszkach :D
jak go przeczytalem to mnie musiano uciszac w miejscu gdzie korzystam z internetu :P

__

Użytkownik
Qspy

2004-11-23 15:55:30

po 7 - Kultowa gra w jajeczka - to jest wyczesane [ ; pamietam to 10 lat temu w realu

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

19 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie