Doda w Mamy Cię

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Bh3liom

2005-06-01 20:14:52

albo jej dowalili te 156 iq dla jaj albo jest tak pr0 ze az dla nas szarakow sie wydaje glupia :P fizycznie jest fajna jak dla mnie i tyle :)

__

VIP
Sh1eldeR

2005-06-01 23:53:50

A mi tam ani sie nie podoba jej umysl (hej, zaraz, jest jakis?), ani cialo. No, przynajmniej twarz. Za bardzo sie jej nie przygladalem, bo w ogole nie kreca mnie baby, o ktorych wiem, ze sa glupie (dlatego lubie sobie popatrzec na panienki Playboya, przynajmniej przed przeczytaniem wywiadow ;DDD), ale zgrabna to chyba rzeczywiscie jest, choc to znowu kwestia gustu - jedli lubia piersi/tylek w rozmiarze S, inni XL.
Jednak ta jej mordka... coz... nie wiem jak ona wyglada, bo jeszcze nigdy nie zobaczylem nawet centymetra jej twarzy zza tych paru kilogramow tapety. Nie wiem jak was, ale takie cos mnie odrzuca.
Tak, fakt, teoretycznie zawsze mozna wykonac akcje "worek na leb i jazda", ale nie wiem po co teoretyzowac w az tak abstrakcyjny sposob... I to jej IQ 150. lol.

__

VIP
Sh1eldeR

2005-06-01 23:54:49

naprawde? jestes pewna? wlasnie stracila resztki mojego szacunku dla jej... sztucznego, namalowanego ciala ;o

__

VIP
Sh1eldeR

2005-06-01 23:55:34

az oslepia :D

__

Użytkownik
YZK

2005-06-02 00:17:03

bo w wywiadzie dziennikarz sie przeslyszal i zamiast "moje IQ to piecdziesiat szesc" uslyszal "moje IQ - sto piecdziesiat szesc"

__

Użytkownik
seVen

2005-06-02 01:09:55

Nikt sie nie przeslyszal, wszyscy jechali jej ze jest glupią blondynką, to poszla (z tego co wiem) do MENSY i zrobila se profesjonalny test na IQ ktory podobno wykazal to o czym mowicie. Tylko ze co to zmienia? Tak naprawde wiekszosc ludzi ktorzy tak ja krytykuja w ten czy inny sposob zabiega rowniez o popularnosc, tak wiec jak sens ma to wszystko? Lublimy jechac po niej bo robi z siebie idiotke albo pospolitą kurwe w telewizji, gdy tymczasem wiele osob chocby tutaj z zaangazowaniem kolekcjonuje plusy by byc popularnym, lub komentarze by byc... no dobra, nei wiem po co. Taka nasza natura, lubimy jak sie nas docenia lub chociaz jak sie ktos nami interesuje, temu sluza te wszystkie zabiegi "Dody", tyle ze ona ma do dyspozycji telewizje, podczas gdy inni tylko fora internetowe. Co do mnie to mam mieszane uczucia. Jako wytwor plastikowego pokolenia nastawionego na konsumpcje powiedzial bym ze jest tepa jak but, ale do ruchania sie nadaje pod warunkiem ze nie musial bym z nia rozmawiac. Jako zas czlowiek badz co badz od jakiegos czasu dorosly i (teoretycznie) dojrzaly milczal bym na jej temat, aczkolwiek z silnym przeswiadczeniam plynacym z glebi mego jestestwa, ze jak by byla taka mozliwosc to bym ja chrobotal do utraty mej przytomnosci (utrata jej przytomnosci nic by nie zmienila), ot taka ma samcza natura ;)

__

VIP
zik

2005-06-02 03:04:33

istne IRON MAJDAN

__

Użytkownik
ziel1na

2005-06-02 23:06:01

nie no to juz jest przesada...

http://dodairadek.interia.pl/

serwis tematyczny o Dodzie i Majdanie LLOOOOOOOOLLLL!!
jakie gwiazdy z nich robia.. pff.

jak ktos chce placic za kodowana czesc servisu to bedzie mial dostep do prywatnych zdjec i filmikow video ;o

__

Użytkownik
Rhonin

2005-06-03 00:07:51

To zbyt straszne, zeby bylo prawdziwe :O

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

499 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie