Kretyni prosto z sympatii :-)

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
zoom

2004-11-05 11:01:47

Bylo to dawno, dawno temu w miesiacu zwanym liscio-padem ja i biczu strasznie nudzilismy sie, wiec biczu wpadl na pomysl poprzegladania strony sympatia.pl w celu odszukania w Gliwicach znajomych lub jakis smiesznych ludzi. Niestety po 10 min zabawy szczeny nam opadly w dol kiedy to naszym oczom ukazal sie koleszka mieszkajacy kilka blokow dalej.... Od zawsze wielki krol piaskownicy ze wzrostem siedzacego psa..
Dobra nie bede owijac w bawelne zapraszam do przeczytania jego poprostu wypierdalajacego z papuci opisu :-)))

Wklejam caly opis bez zmieniania jego tresci! ( hah raczej powinienem napisac bes :-P zreszta sami zobaczycie)

[hide=ramboss.sympatia.pl]

Mój opis:

SiemaNNko :D** ZiOoMale Kazdy ponad każdym skur...ni innego traktuje jak by był niczym wszyscy najmondzejsi ...bani mysila chyba ze, są wybrancami :) :D Takie podejście brak mi słow. :> Chodzę do squl na barlika extra szkoła proponuje Leniuszkom :D:P;p (Barllickiego)
Kocham się dobrze bawić z muzy to Hip-Hop polish i Techno ale dojeban...e a nie walenie samych Bassiorow :PP bo to mnie doprowadza do zewnęcznej i wewnęczneji furii atam dużo gadam :Pkrutko mowjac co tam sami swoi wkoncu :** (Wkurw...a mnie) to poprostu sorrki za to nio tak:DD :P
:D Lubię czysto i Świeżo ,Ładnie wyglądać i jak się gdzieś oczywisicię wybieram z kumplami lub kumpelkami To np. do BraVolca nio to się zbieram a zbieram troszkę dlozej jak inni moi kumple :P(Oczywiście moi przyjaciele-ulki wiedza Co nieco cos na ten temat) ille razy przeze mnie się spuznilismy (nie specjalnie oczywiście :P )albo zawsze na ostatnia chwile wyruszaliśmy. Nida się tak centralnie tego wyliczyć :P zato ich ups...:p** Sorrki wam zato!! co ja zrobie ZiooMAlki przepraszam nieobrazajcie się hehehe tez niema oco się obrażać nio nie :PPP :D:** :P tak jak wy zresztą dziolchy troszkę spędzacie w tej laziece trochę , cio ja będę wam tu tłumaczył oco mi chodzi nio nie!! jak i tak wiecie lepiej niż ja i trochę więcej wniej spędzacie czasu :D A strasznie lubię dbać o swoja źezbę stym niejest i niema klopotu, to joz przewiesz moja posesja na tym punkcie :D ;0 ;***Nie lubię chamstwa, i jak ktosik uważa, Mówiąc zemną (domnie) myśli sobie ze gada z byle baranem lub szuka w wemnie jakiegoś Frajera i myśli, ze łyknę ten jego bardzo tani zresztą, Kazdy kit nio to w tej niepojętej malej mózgownicy cos jest nie tak i się grubo myli (i chyba cos ta rozmowa niebedzie miała celu z jego myślami i podejściem domie ) :D i jak dalej wysil ze gada z byle kim nio to się grubo myli. Czuje takich na kilometry uuchhhh :> :p i nnigdy zniimi nie gadam ,są nazywani cwaniakami tacy ludzie tak zwani niema ja najmniejszych szans z moim (Stanowczym JA )i z moja psychą:D poprostu nie znośże takich typów co Sluchjiec Teraz Tego Powarzenie !!!CETRALNIW!!! Włączają imm się jakieś Filmy Gangsterskie niewiem :D typu blachhh yyy... Rodzinka Soprano czy takie tam alfabety mafii he i myślą ze to jest jak na filmie i się wkręcają ww to a niewiedza jak jest wrzyczywistosci (zawsze jest odległa od zyczywistosci od filmow a napewnio od GanGsterskich //Filmow Frikidenser imm się włącza na stop Niemoge ludzie chwalcie się tum cio macie a nie tym cio możecie mieć Heeee ine filmy buchhhhh nielubie tego!!! PAMIETAJCIE ! ! ! ! Słodkie Słowa W Oczka , A W Plecki Metalowe Pręty (nienawidzę ploteczek)

Mój wymarzony partner:

:**********Laski nio to jetst trudny temat :PPPP sorry dziewczyny yyyyy ale postaram sie yy
Noto (acha niesmialy terz jestem :P) Gdy podoba mi sie jakas dziewczyna to czuje to gleboko w sercu ,i tak jak ziarno z czasem kielkuje i rosnie to puzniej rosnie moja milosc do Sympati , i to paruje i wybucha jak goracy wulkan zemnie ze srodka ,Staram sie tym wybuchem nieskrzywdzic swoich przyjaciul(ek) i kumpli i nieolewam ich ,gdysz mam zamydlone oczy czyms co mocno świeci i zwierzchu jest tak Bardzo piekne,to oni mi pierwsi otym mowia i tlumacza ze wszysko co pieknie zwierzchu świeci, Niezawsze okaze sie skarbem :P bo gdy sie joz zakocham nio to cieplo cieplo :D***
Wymazona :D****
Uwielbiam dziewczyny :** z prostymi Wloskami najbardziej podoba sie Blad ale niejestem taki ,lubie tez inne kolory :D:P
Kocham zielone Oczka ( poprostu códo )
Powinna byc bardzo kobieca i oczywiscie miec zlote uczucia :d***
i powinna dbac mysle o swa piekna figurke
A najwazniejsze to: charakterek to do mojego podobny ale niezaduzo :P bo drugi diabelek nio to bedzie uuuu takie pomysly ze chejjj.....
Chyba sie joz zakochalem :**L*o*L*a***** mmmmmm
Mysle Ze kiedys Dostane Ten Znak I ten 1Krok co Przewazy O wszystkim :d:********

[/hide]

__
Play more promode.

Użytkownik
Bs0d

2004-11-05 11:19:03

Ehh nasze spoleczenstwo bardzo mocno podupada :)

__

Użytkownik
szary

2004-11-05 11:23:34

heh.. co za belkot.. w jednym fragmencie przypomnial mi sie psikuta z "chlopaki nie placz" ... "mam zajebiscie silna psychike" :P ogolnie tego sie nieda czytac...

__

Użytkownik
grubka

2004-11-05 11:35:16

hahah cale gliwice ;p

__

Użytkownik
czaszek

2004-11-05 11:38:34

żałość nad żałościami :| ale najgorsze jest to że takich 3L0 3L0 z!0m4l! jest coraz wiecej

__

Użytkownik
shd

2004-11-05 12:18:19

lol no rotfl na maxa :D padlem hehe :)
co za baran :>
wezcie mu powiedzcie zeby ten tekst wordem przepuscil chocby :) czy cos :>

__

Użytkownik
Oyabun

2004-11-05 12:35:29

o Boze

__

PRO
sxl

2004-11-05 12:43:18

znaczy sie to jest czytania ?

__

VIP
zoom

2004-11-05 14:05:34

wlasnie to jest bardzo smutne :-/

__
Play more promode.

Użytkownik
Bobak89

2004-11-05 15:21:35

wow jaki poeta :D!!

__

VIP
acci

2004-11-05 15:35:09

bosh co za zalosnik :\

__

Użytkownik
Razi3l

2004-11-05 15:38:55

"A strasznie lubię dbać o swoja źezbę stym niejest i niema klopotu, to joz przewiesz moja posesja na tym punkcie" posesja ?? :D:D:D:D koles chyba sie czegos najaral albo sobie robi jaja bo zeby miec taka znajomosc ortografii to trzeba byc naprawde pod wplywem jakis uzywek :)

__

VIP
MerT

2004-11-05 15:39:28

;DD
troszke trudno sie to czyta ;P

__

Użytkownik
roup

2004-11-05 15:41:29

ej lol ... dokladnie ... tego sie czytac nie da :P
koles chyba sobie tnie w preta bo trudno mi w to uwierzyc :P

__

VIP
zoom

2004-11-05 15:59:54

niestety nie ;-D

__
Play more promode.

VIP
Krypton

2004-11-05 16:46:27

Tego sie przeczytac nie da, ale fota pro :D

__

VIP
n o o k i e

2004-11-05 17:43:25

Nie przeczytalem, braklo mi sil po kilku pierwszych zdaniach.

__

Użytkownik
PiWo5z

2004-11-05 17:57:05

Ja zaczelem czytac ale...

__

VIP
zik

2004-11-05 18:03:14

l0l d0b|2y k0l3$ ;)

__

VIP
Preak

2004-11-05 19:15:14

"zewnęcznej i wewnęczneji" HAHAHAHA polska jezyk, trudna jezyk ;o

__

VIP
kicia

2004-11-05 19:58:13

to jest smutne :

__

VIP
lecho

2004-11-05 20:32:32

OMG :DDD tyle moge powiedziec. ale zastanawiajac sie nad tym glebiej - 2/3 ludzi na sympatii ma takie elorapy w opisach :< sad ...

__

VIP
zoom

2004-11-05 22:07:42

no dlatego to tutaj dalem :-) przeciez ELO ZIOMUŚ wystepuje w co drugim opisie ;-/ oprocz tego slownictwo typu "cosik", "tesh", "koffam" smutne to wszystko bo jesli ktos tak pojdzie dalej to internet wychowa debili :-/

__
Play more promode.

VIP
zoom

2004-11-05 22:08:36

nookie poczekaj z tym avatarem do 18 listopada :-P

__
Play more promode.

VIP
Sh1eldeR

2004-11-05 22:31:44

plebs ponad plebsem

Zaloze sie, ze gosciu musi byc przezajebistym graczem w bierki, albo moze miec talent do pielenia burakow czy do robienia fenomenalnych kiepur - podobno w sumie kazdy zostal obdarowany talentami i zaletami po rowno, wiec MUSZA istniec jakies rzeczy, w ktorych ten pan jest przynajmniej Mistrz Polski, zeby nadrobily to, o czym mozemy przeczytac w tym opisie. Zawsze sie zastanawiam, czy hh zostal stworzony dla ludzi o takim poziomie, czy to ta muzyka cierpi przez to, ze wielu takich jej slucha...

Jaki system wartosci! Jaka Ortografia! Coz za frazesy! Wielokrotnie zlozone zdania! Ile w tym polotu! W ogole coz za wspanialy czlowiek, nie dorastamy mu do jego umiesnionych (a jakze) pięt!

O, sorry, wydawalo mi sie.

__

VIP
aphex

2004-11-05 22:48:19

jestem tylko ciekaw ile lasek pan ramboss wyrwal na taki opis :)

__

Użytkownik
SL4VE

2004-11-05 22:59:54

Word by sie zawiesil...

__

Użytkownik
k0za

2004-11-05 23:27:24

hehe mi się wydaje że za jakiś czas powstanie odłam języka polskiego :)

"I ludzie bendom siem kofać i obdalofyfać kfiatuskami"

ale z drugiej strony to naprawde chyba cieżko by było napisać taki tekst, więc za to gratulacje dla ramboss'a jesteś naprawde elo ziomal.

I polecam przeczytac do końca ten tekst jak go uskrzydla opowieść o wymarzonej :D

pozdrawiam wszystkich, którzy chcą być elo.

__

Użytkownik
mental

2004-11-06 09:17:11

nie da sie czytac ;F

__

Użytkownik
JRM

2004-11-06 13:22:08

OMG LOL !!!
niech ktos mu miche sklepie !!

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2004-11-07 19:03:12

Gliwiczanom gratulujemy Rambossa muhahahaa :D...
to smutne ale coraz wiecej jest takich debili.

__

Użytkownik
dave

2004-11-08 20:53:29

nie gadaj bo ja sie w tym miescie doksztalcam :/

__

Użytkownik
dave

2004-11-08 21:00:27

Zawsze sie zastanawiam, czy hh zostal stworzony dla ludzi o takim poziomie, czy to ta muzyka cierpi przez to, ze wielu takich jej slucha...
Zapewniam Cie ze ta druga odpowiedz jest sluszna, nie musisz sobie wiecej zaprzatac tym mysli, jednak postaram Ci sie to nakreslic w przyszlosci przy piwie (mysle ze jak bede w Poznaniu to jakos sie spotkamy predzej czy pozniej:])

__

VIP
vader

2004-11-09 20:37:13

exaclly :)

__

Użytkownik
Kabu

2004-11-09 22:39:25

Ten koles to ma banie poryta na maxa:/:/ tacy ludzie to sie chyba tylko w Polsce rodza.....

__

VIP
Krypton

2004-11-09 22:44:30

Widzisz, tylko sie ksztalcisz. Igor i zoomer tam mieszkaja :D:D:D:D:D. Pomysl co oni przezywaja.

__

Użytkownik
dave

2004-11-10 10:30:46

R.I.P Igor i Michal :P

__

Użytkownik
KasK

2004-11-10 11:53:06

I tacy ludzie muszą sie rodzić... przynajmniej jest śmiesznie :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

293 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie