CHWDP - kara za napis! LOL

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
[-SLP-]RiV

2004-10-09 18:57:00

omg co oni ci zrobili ze nazywasz ich psami ? :O

BTW. CHWALA WIELKIM DOBRYM POLICJANTOM

__

Użytkownik
Aki

2004-10-09 23:30:36

;o dobre ;>

__

VIP
vader

2004-10-10 21:30:22

Hehe ... zeby bylo smieszniej, to sam mam taką [url=http://www.aukcja.interia.pl/show_item.php?item=32543712]bluze[/url] (tylko teraz nie kojarzcie mnie z takim brzydkim blokersem, ktory tam jest na zdjeciu - nie znalazlem jej juz w zadnym e-sklepie :-)) ) i nie widze w tym nic zlego, ze chodze tak po miescie.

Musze rowniez zaznaczyc, ze osobiscie nie mam nic do organów wladzy, nie jestem zadnym blokersem ani zadymiarzem ... tym bardziej przestepca. Po prostu mam taki styl ubierania, i mam pelno podobnych ciuchow ... bluze nosze bo jest niezla gatunkowo i ma ladne logo ... po za tym lubie ta firme ;P

Jesli bym dostal za nia mandat, domagal bym sie rowniez karania innych ludzi, ktorzy maja przerozne niecenzuralne logo na ubraniach, czy chocby nieladne tatuaze / slownictwo itp. ... jest wolnosc slowa i wolnosc pogladow ... moge sobie nosic koszulke jaką chce ... teoretycznie :)

Z drugiej strony rozumiem policjantow, ktorzy nie maja prawa odroznic mnie (pozadnego obywatela :)) od jakiegos chamiska, ktory ubiera sie tak samo jak ja ... byc moze ten drugi jest bezmozgiem, ktory przy kazdej dobrej okazji wbil by mundurowemu noz w plecy, ale napewno ja takim nie jestem :)

Apeluje - nie oceniajcie ludzi po stylu ubierania sie :)

__

VIP
vader

2004-10-10 21:36:26

Heh ... widac ze masz dobry gust co do ubran :P

Jak nie wiesz ocb przeczytaj moj post nizej na stronie :P

__

Użytkownik
yareq

2004-10-10 21:39:31

no i dobrze ;]

95% ludzi noszacych te ubrania policja nic nigdy nie zrobila, ale oni sa pro-ziomalami itp. i zeby byc stajla musza nosic takie ciuchy i powtarzac w kolko/pisac na murach etc. (ch/c)wdp ;S

__

VIP
vader

2004-10-10 21:43:03

Cwaniak ... szyfrem mowi :P ... o co Ci tutaj chodzi ?

__

Użytkownik
yareq

2004-10-10 21:48:29

Hmm... o to co napisalem?

Wkurza mnie to ze wiekszosci ludu policja nic nie zrobila, ew. spisala ich za picie piwska czy innego gowno w miejscu publicznym(to naprawde wypasiony powod nie ma co :XXX) ale i tak zapieprzaja w ubraniach z napisem (ch/h)wdp, pisze to na murach itp bo usyszeli to w jakims chujowym hiphopowym kawalku i chca byc widziania jako pro-ziomki :E

__

VIP
vader

2004-10-10 21:52:07

Dokladnie ... nad takimi tylko plakac ... zalosne 15 latki :P Takich mundurowi maja prawo nie lubic, ale jednoczesnie ja bym sie wq...rzył jak bym ja został zmandatowany tylko dlatego, ze wygladam tak jak oni mimo ze mam zupelnie inne poglady itp ... :)

__

VIP
.Xaos

2004-10-10 22:16:35

wybic blokersow i ziomali niczym dinozaury.

__

VIP
postal1

2004-10-11 03:25:16

a ciekaw jestem czy wy w ogole pojmujecie sens wypisawania HWDP na roznych scianach, szybach itd ?? (sam to robiłem ale wyrosłem - a dosyć często żaluje że nie mam w kielni flamastra jak widze czysciutki billboard !!)

__

Użytkownik
junsesman

2004-10-11 10:06:11

rotfl 500zl :> ja za sfastyke dostalem 50zl :o

__

VIP

2004-10-11 11:27:27

gdzie miałeś sfastyke ?

__

VIP

2004-10-11 11:28:42

nazywa ich pasmi bo tak się w polsce przyjeło.. :P

__

VIP
b0b3k_

2004-10-11 14:03:41

na stringach :>

__

Użytkownik
PiWo5z

2004-10-11 16:17:26

Mam identyko (bez tego kolesia :D)

__

VIP
vader

2004-10-11 18:08:53

:)

__

Użytkownik
junsesman

2004-10-11 18:17:31

na rece

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2004-10-11 19:36:08

no ja nie wiem ... w moim towarzystwie nikt na policjantow nie mowi "psy" no ale chyba przebywam w zlym towarzystwie ^^

__

VIP
lecho

2004-10-12 01:34:27

a jakby ktos paradowal przed twoim nosem w bluzie z napisem "chuj w dupe dude'owi" (za przeproszeniem), to tez bys powiedzial ze wolnosc slowa? :>

wolnosc wolnoscia, ale jesli ta wolnosc ma sluzyc zdesperowanym pryszczatym 15 latkom do pokazywania kolegom z osiedla jacy to oni sa wielcy i jak to pierdola policje (choc wiekszosc z nich prawdziwego gliny na oczy nie widziala), to ja juz wole sie nieco cofnac w czasie, tak do lat 80tych, gdy policja byla policja (w zasadzie milicja), a chamstwa bylo o wiele mniej ...

__

VIP
lecho

2004-10-12 01:39:24

szczerze mowiac to reprezentujesz typowe pokolenie blokersow dzieki ktoremu za kilka lat nasz kraj znajdzie sie na dnie tak ekonomicznym jak i politycznym. obym nie mial racji.

ja szanuje policje za to ze robia cos czego nikt inny nie chce robic. tym niemniej nie twierdze, ze pracuja ZAWSZE DOBRZE i ZAWSZE UCZCIWIE - ale nie ma nic doskonalego. nie zmienia to faktu, ze jesli mam byc codziennie legitymowany przez niebieskich za poniewaz, lub codziennie pozbawiany gotowki przez kolegow c666 w pseudosportowych dresach, to wole miec do czynienia z policja. jesli mam wybierac miedzy biurokracja a chamstwem i dresiarstwem, wole to 1.

__

VIP
lecho

2004-10-12 01:42:04

i tak powinno byc, niech dresiarnia spierdala z klatek schodowych, dla nich powinny byc osobne klatki ale w zoo. skoro jeden z drugim moze przetrzepac mnie po kieszeniach i sprac po ryju, to dlaczego policja nie moze ICH przetrzepac po kieszeniach i spalowac? plebs trzeba tepic niewazne jakim sposobem to ze dzieciom nie chce sie uczyc nie powinno dawac im prawa na bluzganie na wszystko dookola (pozdro c666)

__

Użytkownik
DudE

2004-10-12 14:48:03

twoj przyklad to lekka extrema, poniewaz co oznacza chwdp tak naprawde nie wiadomo;o. Prosze znajdz choc w 1 slowniku definicje tego skrotu, a bede Ci bil poklony, natomiast gdyby na bluzie bylo napisane ch** w dupe policji, to nie bylo by tematu, poniewaz podpadalo by to pod wiele paragrafow. Sorka ale nie przekonasz mnie, co do karania za takie bluzy,BO JEST TO BEZPODSTAWNE! ! ! imo masz racje ze najwiecej typow w takich ciuchach to niedorozwiniete 15letnie dupki ktorzy chca byc qll ;/ i to kolejny powod zeby inteligentni policjanci kladli na to laske.
ps. moj tata rzekl: to jest idiotyzm [25 latni staz w policji] dziekuje!

__

VIP
lecho

2004-10-12 14:55:45

to zapytaj moze taty czy jest mu przyjemnie jak widzi na ulicy chlopaka w bluzie chwdp ktory idzie ulica z kolegami i spiewa: "my mamy taka tradycje zeby pierdolic policje" ?

__

Użytkownik
DudE

2004-10-12 15:17:44

i spiewa: "my mamy taka tradycje zeby pierdolic policje" ? .. Mu nie ma byc milo, on ma stosowac prawo, a nie robic krucjate. A jak by zaspiewali, badz pewien ze on by im konkretnie zaspiewal. Za chwdp nie mozna dac mandatu, prawda jest taka ze jak sie glina wqwi to ci zapierdzieli za co chce, jak jest napisane w artykule gosc dostanie za klniecie, ale na litosc boska troszke inwencji! wciaz mylisz temat, ja nie mowie o mowieniu noszeniu pelnych sloganow, poniewaz to od razu wpada w art 141 kodeksu karnego/pisaniu na murach bo to wpada w 124 itd itp ale nie ma zadnej podstawy/paragrafu na chwdp eot

__

VIP
bryan

2004-10-12 19:14:34

nalezalo sie.

__

Użytkownik
snoop555

2004-10-12 22:18:27

lol ty kurde jakis przyjaciel policji wez sie do prewncji zaciognij jak bedziesz mial isc do wojska zamiast sluzby a dude ma racje a ty milosniku psuw zaluz sobie hodowle LOL

__

Użytkownik
megatron

2004-10-13 16:37:16

Nosisz bluze: "Hanawald Wreszcie Dopiero Piąty" =]

__

Użytkownik
megatron

2004-10-13 16:41:02

Tylko najpierw wytłumacz mi kto to jest "blokers", bo jak dotąd chyba nikt nie zdefiniował tego słowa i każdy używa go od tak sobie.

__

VIP
vader

2004-10-13 17:42:46

Dokladnie :D

__

VIP
lecho

2004-10-13 18:24:41

a ty naucz sie pisac po polsku zamiast siedziec z kolegami pod blokiem i udawac doroslego, zalosne szczenie jakich w tym kraju wiele, zbyt wiele.

__

VIP
lecho

2004-10-13 18:25:53

no w swietle prawa masz racje nie da sie ukryc. co nie zmienia faktu ze totalnie nie podoba mi sie manifestowanie pseudodoroslosci przez noszenie bluzek z takimi sloganami i mazanie scian. sa lepsze sposoby, a prawo powinno walczyc z takimi degeneratami zamiast kombinowac, jak tu wprowadzic podatek od bitych kobiet dla wszystkich facetow ...

__

Użytkownik
Bobak89

2004-10-13 18:59:18

dobra blysles juz cOOl ziomie, a teraz spierdalaj...

__

Użytkownik
westlan

2004-10-13 22:37:38

xaos idioto wypij cykute ok?
jak czytam wasze wypowiedzi i niskim ilorazie inteligencji tego czlowieka to wydajemi sie ze macie D@UN@. wiem ze jestecie ograniczonymi nietolerancyjnymi polaczkami i najlepiej by bylo zeby kazdy nosil identyczny mundurek z kapelusikiem.
w waszej opini za chwdp na bluzie powinno sie palowac, a za koszulki metaliki z siekierami ociekajacymi krwia rozdawac pączki ze smalcem ?
pozdro debile

__

VIP
Krypton

2004-10-13 23:29:26

U nas jest klasyk w miescie, zrobie zdjecie kiedys i Wam pokaze.

"Śij mi pałe"

__

VIP
wilgotna pela

2004-10-14 09:44:05

wiecie towarzyszu, przewietrzcie sie, przeczytajcie jakas ksiazke, bo jak czytam wasze posty to mam wrazenie ze takich przyglupow jak wy powinno sie zutylizowac.

__

Użytkownik
westlan

2004-10-14 11:40:59

jak zwykle czolowy debil polskiego esportu pela wypowiada sie nieargumentujac swojej wypowiedzi.
w polowie wypowiedzi na tym forum widze zalazki faszyzmu, zabraniac czlowiekowi ubierac sie w to co chce, przeciez to debilizm

__

VIP
wilgotna pela

2004-10-14 13:02:51

argumentacja: owszem kazdy moze ubierac sie w to co chce. no i co z tego ? dla mnie gosciu paradujacy w bluzie chwdp jest glupi, niedorozwiniety i smarkaty. wypisz wymaluj - ty.

__

Użytkownik
westlan

2004-10-14 13:42:35

a dla mnie gosciu posiadajacy czarne podkoszulki na ktorych widac krew, morderstwa itp to debil z jajami odparzonymi i zmiejszonymi od czarnych obcislych spodni, wypisz wymaluj - TY

__

VIP
wilgotna pela

2004-10-14 15:17:41

w takim razie po co wycierasz sobie ryj faszyzmem skoro twoje opinie sa rownie "skrajne" jak moje? zreszta nie ubieram sie w wymieniony przez ciebie sposob. dalsza dyskusja z toba mija sie z celem. jak juz nadmienilem idz sie przewietrz - dobrze ci to zrobi.

__

Użytkownik
DudE

2004-10-14 15:49:20

lecho masz plusa, i sie juz zamknij ;-PP

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

6680 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie