Dlaczego nienawidze HH

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Ace

2004-09-21 19:10:34

n/c ! slucham HH .... jezdzilem na desce... teraz jezdze na rolach... nosze szerokie spodnie.. niekapuje niektorych z was..

niewiem czemu sadzicie ze HipHopowcy to brudasy itd..... NIEKAPUJE !
oswieccie mnie.....

__

VIP
zik

2004-09-21 19:39:21

calkowita racja
BRAKdance ! ;)

__

VIP
vader

2004-09-21 21:50:44

Czytales wszystkie wypowiedzi ?

Polecam nie zadawac takich pytan w temacie, ktory ma juz 274 komentarze, bo znowu rozwina sie glupie spory :<

__

VIP
wilgotna pela

2004-09-21 22:36:27

redaktor ? skonczyles gimnazjum ? czytaj ze zrozumieniem.

__

Użytkownik
yareq

2004-09-21 23:37:13

pff :D alescie sobie temat znalezli ;]

__

Użytkownik
rizlaroller

2004-09-22 16:25:50

tak sie czepiają niektorzy hiphopowych ciuchow
a jak bylem na finałach WCG to co drugi koleś zapinał
w szerokich portkach albo bluzach czy koszulkach hh.

na hali obok kolesie tańczyli brejka, muzyke puszczali DJe - metali jakoś nie widziałem...

pozdro
rizla

__

Użytkownik
InfernoMan

2004-09-25 22:05:27

przypadkowo wpadlem na takie cos
o inteligencji zioma:
http://www.indexrapu.risp.pl/ziomy.mp3

__

Użytkownik
t2

2004-09-26 12:16:56

STFU. Nie wiem co jest w tym linku, ale czlowieku - obudz sie. Jestes tendencyjny i opierasz sie na jakis pojedynczych poszlakach. Nie masz z ta kultura nic wspolnego i nic o niej nie wiesz, widzisz ja tak jak CHCESZ ja widziec. DAJ JUZ SPOKUJ. Nie wiem, moze przemawiaja przez Ciebie kompleksy, moze masz cos do HH, ale z Twoich komentarzy wnioskuje jedno - nie masz NAJMNIEJSZEGO pojecia o tym o czym piszesz i co krytykujesz, jesli jestes redaktorem eSp.pl, to chyba powinienes zaglebic sie w dany temat i przemyslec 5 razy zanim cos napiszesz.

O kazdej subkulturze mozna napisac wiele zlych rzeczy, mozna je zbluzgac poslugujac sie Twoimi metodami > "nie znam, nie interesuje mnie to, nie lubie, jade po tym, bo nie przypadlo mi do gustu". Nic nie jest doskonale.

__

Użytkownik
t2

2004-09-26 12:20:20

BTW. Nie prowokuj juz dalszych wymian zdan, bo to nie ma sensu, w szczegolnosci, gdy dyskutuje sie z czlowiekiem o bardzo zawezonych horyzontach (takim jak Ty).

__

Użytkownik
fpp|fr3zzer

2004-09-26 15:00:51

wniaskujac z waszych wypowiedzi istnieja zaledwie dwie grupy ludzi w polsce: ci co nosza spodnie z krokiem przy kostkach i ci co nosza obcisle czarne spodnie przy 100 stopniach upalu (fajnie ze polska to taki tropikalny kraj gdzie gorace temperatury wszystkich mecza non-stop). ludzie... otworzcie oczy na swiat.. wedlug was nalezy przynalezec do jednej grupy ludzi, dzielic ich poglady polityczne jak i wszelkie inne jak i dostosowywac do nich ubior. po co? zeby byc akceptowanym. ja nigdy nie cenilem ludzi ktorzy patrzyli na innych i starali sie innym spodobac. mozna ludzi cenic za rozne rzeczy i moze nawet dazyc do tego by niektore cechy od nich przejac, ale to wszystko. jesli twoje zycie polega na tym by sie spodobac kolegom z bloku (obojetnie jak: palac najwiecej trawki, znajac wszystkie rymy z piosenek czy bedac taki cool i sie nie martwiac o oceny w szkole)to twoje zycie powoli traci sens. wszystkie te rzeczy mozna oczywiscie robic, nie ma w tym nic zlego, ale w wyzszych kregach nigdy nie zostaniecie docenieni.
zeby nie bylo ze to tylko w polsce tak jest: mieszkam w wiedniu i chodze do najbardziej elitarnej szkole w austrii (kieruje sie ostatnimi badaniami i artykulami w prasie) i tutaj rowniez istnieja podobne warunki. rzeczy troche inaczej wygladaja jako ze kazdy tutaj sra pieniedzmi.. ale jedno pozostaje takie samo: nie staniesz sie kims dostosowywujac sie. dopiero ten kto wie co chce i bedzie mial wlasny styl bedzie zaslugiwal na "respekt". apeluje tylko o to byscie sie nie ograniczali do stwierdzen typu: "jestem hip-hopowiec (metal sux)" lub "slucham metalu (hip-hop smierdzi zgnilym bananem)".

__

Użytkownik
InfernoMan

2004-09-26 16:10:16

fajnie ze oceniasz mnie nie znajac mnie spox pewnie wiesz lepiej

a co do reszty to tego topicu nie przegladalem od wiekow prawdopodobnie dla tego ze bylem w domu jakis 1 tydz od momentu jego zalozenia a teraz mi sie przypomnialo (2 dni temu wrocilem z wakacji) i ktos mi podeslal takiego linka ktory jest jaknajbardziej zwiazany z tematem
a gdybys dokladnie przeczytal 1 posta to bys wiedzial co to za forma i nie mowil bys o zglebianiu tematu, a co do prowokowania dalszych wypowiedzi to gratulacje, znowu wyrzuciles ten topic na gore, a podobno to ja nie mysle

__

VIP
wilgotna pela

2004-09-26 19:25:04

:D hiphop smierdzi zgnilym bananem :D

__

Użytkownik
lobuz

2004-11-10 19:33:02

Ja jeżdze na desce i nie słucham hip-hop'u.
Ani nie nosze szerokich spodni =).
Słucham metallica, led zeppelin itp.

__

Użytkownik
tobolek15

2008-02-09 20:36:48

ja jakoś słucham hip-hopu i nie nosze obniżonego kroku ;p można słuchac tej muzy i ubierać sie w co sie chce i to nie zalerzy odtego...

__

VIP
samolot

2008-02-09 20:46:39

przecież sub kultura hh nie ma nic wspólnego z deskorolką
deska to raczej punk ;)

__

Użytkownik
garo

2008-02-09 20:59:31

Czy Wy macie dobrze z głową? Popatrzcie na datę ostatnich postów.. Ludzie, otrząśnijcie się!

__

Użytkownik
rox.

2008-02-09 21:04:31

wiesz co :D śmiać mi się chce że On to wszystko przeczytał :D (mam taką nadzieje :D)

__
:S

Użytkownik
Pite

2008-02-09 21:21:32

No to ja dorzucę mój ulubiony tekst:

"Mamy hip-hop w butach, hip-hop w w ciuchach, w klubie
a ja osobiście mam ten hip-hop w dupie , ziom
cześć hip-hop, piona hip-hop, co tam hip-hop, a jak w szkole hip-hop?
w ogóle, idź stąd"

Normalni ludzie i dzieci Hemp gru, Skejci i skejterzy, Everlasty i zwykłe ciuchy. A każdy zapamięta tylko gówno.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

6680 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie