Era - 3 telefony na abonament ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2009-09-23 15:10:07
Czy ktoś z was orientuje się czy opłaca się wziąć w Erze 3 telefony na abonament ? Czy firmy mają jakąś zniżkę ? Chodzi mi o niski abonament - 20-40PLN. Jakie aparaty wybrać ? Nokia 3110 Classic VS k770i ? Zależy mi też na usłudze typu za darmo do 1 numeru np. do domu. __
|
VIP
|
2009-09-23 15:32:10
Mam 4 telefony w Erze, czy się opłaca? Myślę że ERA jest najlepsza właśnie dla firm i ogólnie na abonament. Profity mam jakieś ale to przychodzą z każdym rokiem, a i też płacę więcej. Proponuje przejść się do salonu i wypytać - w większości odpowiadają na WSZYSTKIE pytania. __
|
Użytkownik
|
2009-09-24 13:37:19
a ja mam Orange i polecam Orange, a ja mam Rarke i lalke. Ble ble. Chcesz konkret? Z doświadczenia. W Orange masz dla firm - 5 “bezpłatnych” numerów. Są bezpłatne po uiszczeniu: 1. opłata za podanie nowego 5zł, i miesięczna opłata 5 zł do orange i 10 na stacjonarne. 2. zmiana numeru wiąże się z opłatą 5zł za usunięcie i 5żł za dodanie. Niby niewielkie kwoty ale sobie podlicz. W Erze ma moja kobieta. 1 gr za minute do numerów w firmie. Tylko nie wiem ile czekali by dostać taką oferte, czy to jest od ręki. Jeżeli zakładasz nowe numery to polecają wszyscy PLAY. Ale szczegółów nie znam. Polecam za 3r!ciem udać sie do salonów, pogadać porównać. Choć i tak wszędzie z Ciebie z czasem wyciągną. Niestety to Ty jesteś dla nich a nie oni dla Ciebie Tak na zachętę. __
|
VIP
|
2009-09-24 16:12:37
w erze polecam program era premia, za pkty dostajesz nagrody w innych sieciach chyba tez coś takiego jest.
__
|
VIP
|
2009-09-24 16:48:35
PLAY ma tanio wszędzie ale jest znów drogo do PLAY - proponowano mi przeniesienie numerów jednak wolę zostać przy ERZE. Wszyscy operatorzy mają drożej do PLAY, bodajże Heyah pierwsze zaczęła o tym mówić publicznie^^ __
|
Użytkownik
|
2009-09-24 16:55:43
ah i za to będą sądzeni, nie pamiętam gdzie czytałem ale jakims onecie...
__
|
Użytkownik
|
2009-09-24 17:11:50
kąd masz wiedziec do jakiego operatora dzwonisz, kiedy tak powszechne jest przenoszenie numerów
__
|
Użytkownik
|
2009-09-25 14:06:53
Nie wiem czy era jest najlepsza dla firm, dla mnie firmowo najciekawiej sie prezentuje wlasnie orange, po pierwsze jak przenosisz do nich numer, to daja 120 zl na start, poza tym w ogole maja ciekawa oferte. No, ale wybor nalezy do Ciebie. Poczytaj na forach na przyklad na telepolis.pl. To sie dowiesz cos wiecej od zawodowcow. __
|