Esoteric Agenda, lepsze niz ZEITGEIST

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
endriuu

2008-06-07 21:04:41

qwe to rasista głupi. Ale ten temat ejst ciekawey ; ]

__

Użytkownik
Naruzeus

2008-06-07 23:10:57

Jak zwykle status quo - bez zmian, bez zmian, bez zmian. Brak możliwości krytycznego myślenia, przyjmowanie wartości ogólnie przyjętych przez upośledzone intelektualnie społeczeństwo (choć w Polsce jeszcze tak tego nie widać) oraz obrona własnych racji, które wydają nam się być jedyne i niepowtarzalne, a tymczasem są klonem, hybrydą całego idiotyzmu społeczeństwa. Aha i adnotacja autorów filmu nie polega na tym, żeby odrzucić z założenia wszystkie przedstawione w nim tezy, ale na tym, żeby to przemyśleć, a nie po 12 sekundach od przeczytania postu wystosować frontalny atak skierowany zarówno na film, jak i na autora wątku.

Jak mawiali Rzymianie: "Zwycięstwo kocha rozwagę", w waszych atakach jest jej bardzo mało, dlatego o zwycięstwie możecie pomarzyć. Chciałbym zauważyć także, że jest to kolejny wątek o kontrowersyjnym charakterze, który zamienił się w chałturniczą dysputę przypominającą raczej gomon, aniżeli poważną rozmowę. Seneka powiedział kiedyś: "Ludzką rzeczą jest popełniać błędy, rzeczą głupców trwać w błędzie". To tak na przyszłość...

Pozdrawiam hodowców zidiociałych sów.

__

Użytkownik
Wolf

2008-06-08 12:56:38

Ludzie badzcie powazni, to jest bardziej naciagane niz Archiwum X, nie wytrzymalem do konca bo sie nie da.

obraczka - pierscienie saturna
Amon-Ra - Amen

To jakas kpina ;) w taki sposob mozna sobie wszystko wytlumaczyc i dopasowac po swojemu.
Przez chwile mialem wrazenie, ze ogladam "dziewiate wtora" czyli satanisci rzadza swiatem.
Widze, ze wiele osob szuka w internecie swojego neo, no coz wolno kazdemu.

__

VIP
samolot

2008-06-08 13:23:50

mnie też :D

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-08 13:54:47

raczej amen-ra.. z takim krytycznym nastawieniem moze w ogole tego nie ogladaj, bo jaki jest sens?

__

Użytkownik
toxiknoizz

2008-06-08 16:21:20

masz coś do sów ?! -_-

__

VIP
marikkkk

2008-06-08 17:00:16

ahahhahahahahah :D:D:D:D

__

Użytkownik
Wolf

2008-06-08 17:04:41

Nie, no jasne bede lykal wszystko bezkrytycznie, bo jakis dzieciak z fantazja mial za duzo wolnego czasu i zmontowal filmik na youtube. IMO swiadkowie jehowy sa bardziej przekonywujacy od tego filmiku.

Zaraz ktos mi tu pewnie wyjedzie ze jestem ignorantem i zebym sam sprawdzil... ale co mam sprawdzac? ze byl taki bog egipski jak amon ra? ze mial podobna nazwe do slowa konczacego modlitwe w religii chrzescijanskiej? ale co ma piernik do wiatraka? moze matr0x_pl ma jakis zwiazek z producentem kart graficznych?

__

Użytkownik
dezCartezz

2008-06-08 17:38:28

nie wiem, zapewne ma to jakis zwiazek z religia chrzescijanska ale to by ci qwe musial wytlumaczyc, ja sie na tym nie znam :D

a matr0x moze miec tez zwiazek z maxtorem od dyskow, albo maxfactorem.. zreszta sam autor mowi wyraznie, zeby w to co mowi, slepo nie wierzyc

__

Użytkownik
Naruzeus

2008-06-08 18:42:11

To nie jest mniej absurdalne, niż to co Ty mówisz :) Dziecko, które ma za dużo czasu i znajduje jeden tekst, który według niego jest głupi. Taki jesteś dokładny w swojej krytycznej analizie to wykaż się taką krytycznością podczas analizy religii chrześcijańskiej, zobaczymy, czy wówczas zechcesz coś znaleźć...

Kolejny leser, który kultywuje zasadę pars pro toto...

__

Użytkownik
qwe

2008-06-26 20:24:55

niezle komentsy, szkoda ze nie mam czasu ich narazie czytac

pozdro z Anglii

pogoda jest beznadziejna :/

Download Festival zostal zmniejszony o polowe w tym roku
w niedziele jestem na koncercie Erica Claptona

staram sie trzaskac troche zdjec bo zakupilem aparat
sony DSC t300, wiec jak bede w londynie to powrzucam :)

narazie jest srednio, duzo gorzej niz w tamtym roku

spotkalem w jednym pubie kamerzyste filmu Hancock z Willem Smithem, polecam trailer na YT

co do New World Order to tutaj niebo wyglada koszmarnie, chemitrials to tutaj plaga, czasami niebo wyglada jak z zupelnie innego swiata cos strasznego, ludzie zauwazaja to dopiero gdy im to pokazuje

jedzenie jest ochydne, wszedzie aspartam

ciesze sie ze irlandia odrzucila traktat lizbonski

pozdrawiam !!!

__

Użytkownik
N4kai

2008-06-27 00:04:48

Najlepszy temat ever odkopany!

__

Użytkownik
amroth

2008-06-27 00:17:55

ponoć kamerzyści wolą być określani "operatorami kamery" ;)

__

Użytkownik
qwe

2008-07-02 12:47:36

heheh stary mialem 1,5 minuty na napisanie tego posta :D

ostatnio w Hyde Parku sa niezle biby
Urodziny Nelsona Mandeli, Will Smith na wyciagniecie reki, Jennifer Aniston tez
dzisiaj od 17 obluguje o2 wireless

post mial byc w temacie o poszukiwaniu kierowcy na wyjazd do anglii ale nie wiem jakim cudem tu sie znalazl :)

fajnie bo spotkalem wielu polakow ktorzy maja pojecie na rozne tematy (nie sa jakimis expertami ale maja szeroki zakres wiedzy co jest nie do pomyslenia dla paru osob o bardzo waskich horyzontach i zainteresowaniach na tym forum (chyba maja jakies kompleksy)

poznalem technika zywienia ktory zgadza sie ze mna, ze jedzenie jest zatrute, goscia ktory pracowal w TV i potwierdzal to, ze media sa szalenie stronnicze i manipulowane.
ten sam gosc mieszkal niedaleko zalozyciela polsatu, podobno taki debi** z niego, ze szok. No coz przeciez ma za zadanie znizyc spoleczenstwo do swojego poziomu.
Ale NWO w Anglii idzie ogromnymi krokami, wczoraj pokazywali tego wariata od EndGame w telewizji- Alexa Jonesa. Kto nie wie to od razu mowie, ze jest on kims w rodzaju gatekeeperem, mozna to nazwac kontrolowana opozycja.

|Tu w anglii dowiedzialem sie duuzo glebiej jak dziala ten skomplikowany mechanizm.
Napisze jutro cos o tym i postaram sie powrzucac zdjecia.

Za tydzien T in the park i koncert m.in Rage Against the Machine :)

__

Użytkownik
iamtheone23

2008-07-02 14:16:22

nagraj mi koncert HIMa ; p i wez mi parafke ville valo ; D

__
http://benzblog.pl/

Użytkownik
bdbb

2009-08-28 17:59:36

JAZDA!!!!!!!!!!!!!! SWIAT OPANUJA ROBOTY I DINOZAURY!!!!!!!!!!!!!! ORAZ MALPY KTORE RZADZA USA!!!! LUDZIE PRZEJRZYCIE NA OCZY!!! A NIE INO W KOMPACH SIEDZICIE!!!!!!!!!!! MASAKRA MALPOLUDZIE ATAKUJA PLANETE.

SWOJA DROGA KTO TAK SPIERD*** ESPORTS.PL? CZEMU JEST JAKIES G0WN0 ZAMIAST NORMALNEJ STAREJ STRONKI?

WHITE PRIDE WORLDWIDE.

__

Użytkownik
panjenka

2009-08-28 19:32:55

mozesz zmienic w profilu layout, i nie odgrzewaj tematu z 2008.

__

Użytkownik
iamtheone23

2009-08-29 09:38:04

bdbb FAIL :D odgrzewany kotlecie ; p

__
http://benzblog.pl/

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

72 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie