Użytkownik
|
Tak jak w temacie.Jest coś takiego?Ewentualnie do 250.Wysoka jakość dźwięku itp mile widziane ;p
Jeśli ktoś by miał do sprzedania jakieś Sennheisery używane np. 515/555 też by było super ale więcej niż 250 nie dam :<
Szukam słuchawek do grania.Do słuchania muzyki i filmów mi nie potrzebne,bo filmy oglądam na DVD lub na PSP a muze na wieży albo PSP.Więc jeśli słuchawki miałyby służyć tylko do grania w CoD4 to może jednak jakieś inne słuchawki niż Sennheisery?Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam i proszę adminów o nie usuwanie tematu,gdyż jest to dla mnie bardzo ważne
A tak btw. słuchawki miałyby współdziałać z X-Fi Xtreme Gamer
__
|
Użytkownik
|
http://allegro.pl/item694646901_sennheiser_hd_555_hd555_gwarancja_2_lata_w_wa.html
doloz i ciesz sie jakoscia... bylo 10000 takich tematow, i co do xfi u mnie w profilu masz ustawienia, bo napewno o to bedziesz pytal i zakladal kolejny durny temat...
__
|
Użytkownik
|
cOw miły jak zawsze
Nie będę zakładał takiego tematu,gdyż już czytałem na ten temat.I widziałem, że masz w profilu te ustawienia ;s
Pytam się jakie słuchawki kupić.Podaję przedział cenowy.Jakbym miał 300zł to bym kupił HD555.Ale nie mam więc zakładam ten temat i pytam o zdanie innych.
__
|
Użytkownik
|
no to zbieraj!
__
|
Użytkownik
|
KOSS UR 40 / Philips SHP 8500, z tymże te pierwsze ostatnio sporo podrożały, bo przed wakacjami kosztowały ok 135 zł i przy obecnej cenie są średnio opłacalne.
Jak jesteś w stanie wydać więcej to SENNHEISER HD 485 (lepsza i tańsza opcja niż HD 555).
HD’ki z serii 20x czyli między innymi HD 201 / HD 202 też sobie odpuść, bo nie ma co ukrywać te słuchawki są po prostu kiepskie. HD 215 są fajne, ale nie do używania z kartami dźwiękowymi za 300 zł, więc na nie też nie patrz, bo kiepsko się sprawdzą w grach. Dużo lepiej wypadną HD 485, które normalnie idzie napędzić kartami dźwiękowymi typu SB X-Fi czy lepszym Xonar DX.
KOLEJNY DURNY TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
__
|