Banki burzą domy w USA

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
V!ct!M

2009-04-29 22:21:07

USA :)

Ostatnio sie zdziwilem (chociaz patrzac na to co bylo wczesniej to czemu tu sie dziwic), ze Obama chcial od Kongresu 1,5 miliarda $ na walke ze swiniska grypa... (ale nie mialem czasu sie w to zaglebic, moze faktycznie potrzebne ;)

__

Użytkownik
LaM

2009-04-29 23:18:41

Qwe opanuj sie troche ... bo zaczynasz swirowac ...

__

Użytkownik
Castiel

2009-04-30 00:02:13

qwe myślałem, że chociaż potrafisz wyczuć moment kiedy przestać, ale widzę nawet i z tym masz problem. Żałosny jesteś człowieku i w tym momencie już gówno mnie to obchodzi jak to odbierzesz. Dla mnie ze śmiesznego idealisty spadłeś już do poziomu zera i pewnie nie tylko ja cie tak postrzegam. Co z tego że masz 21 lat skoro zachowujesz się jak głupi smarkacz i tyle. Nie wiem czy do ciebie to nie dociera, że robisz z siebie pajaca na tym forum? Najpierw nazywasz mnie ścierwem, potem egoistą i obibokiem, za chwile znowu kozaczysz i chcesz się ustawiać z innymi na jakieś napierdalanki, dziecinnych tekstów na poziomie przedszkola w stylu “zamknij ryj pustaku”, “masz ryj jak ten pajac” z twojej strony też nie brakuje. Przykre dzieciństwo? Śmiali się z ciebie w szkole czy co, że musisz się teraz tu wyładowywać na innych?

Przydałoby się żeby jakiś admin wyświadczył ci przysługę i sprawił ci przymusowy odpoczynek od tego forum to może trochę ochłoniesz...

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-04-30 11:46:02

A jak ma niby sie zwracac do takiego idioty? Tez chetnie obilbym mu ryj, no ale pewnie nigdy w zyciu go nie zobacze, bo poza komputerem zycie dla niego nie istnieje, wielki napinacz przez neta, co kilka postow wczesniej udowodnil, bojac sie pogadac twarza w twarz z qwe :) tzn pryszczami w twarz. Pryszczami do ludzi !

__

Były Redaktor
so0fka

2009-04-30 12:10:47

Łojezu, ale sie dyskusja rozwinęła. A ja się chciałem odnieść do początku, gdzie to qwe próbował przekonać LaMa do tego, że życie w średniowieczu było lepsze. Panie Damianie, obaj doskonale wiemy, że nie było, więc troszkę pokory proszę. Umiej się przyznać do błędu, bo nie w każdej dziedzinie jesteś supermistrzem co przeczytał milion książek na ten temat (oczywiście nie tych, co w szkole nam podają, bo to jest jakaś papka dla mózgu, nieprawda i spisek) albo ma znajomych wszędzie, znających się na kazdej rzeczy, od historii po jakieś dzikie tripy i psychodeliczne banie. I nie, nie zostałeś obdarzony jakimś wybitnym darem perswazji, powiedziałbym nawet, że raczej przeciętnie przekonujesz do siebie ludzi (dobra, nawet słabo ci to idzie : D), więc naprawdę nie dasz rady nam niczego wmówić : (. Przykro mi.

Edit: o, widzę, że ktoś coś mądrego napisał. W pełni zgadzam się z przedmówcą Castielem. Podpisuję się wszystkimi członkami pod jego postem. Chcesz tutaj zgrywać przed nami wielkiego oświeconego, oczytanego i obeznanego w każdej dziedzinie, nieomylnego proroka, który odsłania przed nami kłamstwa rządzących i rozwiązuje zagadki wszechświata, który wie wszystko o wszystkim, jedynego nieomylnego qwe. A prawda jest taka, że zachowujesz się jak debil. Przykład - jakiś czas temu na forum udzielał się Andrzejek so0, czy coś takiego, naprawdę nie pamiętam dokładnie jak to się pisało, ale chyba wszyscy wiemy, o kogo chodzi. Koleś cię popierał w wielu kwestiach, bronił twoich postów na forum i mimo tego, że robił to wielokrotnie, gdy raz napisał, że się z tobą nie zgadza, zwyzywałeś go jak każdego innego. Ja już zostałem przez ciebie zmieszany z błotem, pewnie każdy, kto miał od ciebie odmienną opinię na tym forum również. Kozaczysz, wrzucasz każdemu, chcesz się bić i znasz się na wszystkim - to wszystko powoduje, że zachowujesz się, jak to ujął Castiel, jak smarkacz, zwykły pajac, błazen, a wartość merytoryczna twoich postów, skądinąd często wysoka, przepada w ogromie twego idiotyzmu. Toteż ban, jak dla mnie.

Edit2: I nawet dyskusji prowadzić nie umiesz. Kiedyś napisałem ci posta pewnie i dłuższego od tego, na jakiś temat, nie pamiętam jaki. Nie odpisałeś nawet na połowę zagadnień, które poruszyłem, połowę posta mi wrzucałeś, w drugiej połowie napisałeś jakieś pierdoły, które de facto potwierdziły moje słowa. Nie odpowiedziałeś na pytania, nie odniosłeś się do najważniejszych kwestii. I pewnie tylko ja to zauważyłem, bo nikomu innemu nie chce się czytać twoich kilometrowych postów. To trochę jak w tym dowcipie: Dlaczego kobieta udaje orgazm? Bo myśli, że to kogoś obchodzi.

Pozdro

__

Użytkownik
gÓpek

2009-04-30 18:29:41

Osiagnales poziom nizszy niz koledzy ze sceny CoD’a.
A to juz jest wyczyn.

__

Użytkownik
Alpha`

2009-04-30 19:36:06

Ja sie tylko zastanawiam Qwe dlaczego obrażasz innych skoro oni nie powiedzieli na Ciebie złego słowa?
Nie znasz tych osób i nie wiesz jacy są i czy przeczytali wiecej czy mniej książek na dane tematy, czy są głupsi czy madrzejsi. Oczywiście każdy ma prawo do swojej wypowiedzi jak i poglądów i nie ważne tutaj ile kto przeczytał książek czy też statystyk. Każdy ma swoje poglądy i od tak nikogo nie da sie nawrócić. Działa to w obydwie strony. Chcesz być szanowany, szanuj innych.

__

Użytkownik
chester020

2009-04-30 20:53:11

bez kitu qwe przeginasz, pozatym nie czaje jak mozna byc tak wrogo nastawionym do swiata i do ludzi...

__

Użytkownik
Kipcio

2009-04-30 22:41:05

może zmieńmy temat na :" łojezu jaki to qwe jest zły"

__

Użytkownik
reurion

2009-04-30 23:03:52

" Osiagnales poziom nizszy niz koledzy ze sceny CoD’a. "

buahahahhahahahahahahahahahahaha

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-05-01 11:14:57

Oho qwe wysłał swojego internetowego wyznawce, ty naprawde wierzyłeś że on sie ze mna chce spotkać na żywo? Taka sama bzdura jak istnienie ludzi-jaszczurek czy to że atak alkaidy na WTC był sfingowany przez NSA, FBI, CIA, NSA Majestic 12 i Inspektorat pocztowy. Łykasz te bzdety jak pelikan a trol sie cieszy.
Soofka ja myśle że qwe może mieć coś wspólnego K.J. Szklarskim: spiski i mania wielkości.

__

Zbanowany
NEC4game

2009-05-01 11:56:24

qwe - czybyś zachorował ? O nieeee ! qwe ma H1N1 ... i nie wie co pisze !!!
Dzwońcie do WHO, niech qwe natychmiast zostanie poddany kwarantannie !!!

__

Użytkownik
wo1f

2009-05-01 22:28:36

widze ze w kazdym temacie qwe musi poleciec pare wyzwisk, zrozum qwe ze inni maja odmienne zdanie od twojego, a ty pokazujesz w ten sposob swoj poziom. Troche kultury nikomu nie zaszkodzilo. Wszedzie doszukujesz sie spiskow, wszystko jest zle, a moze to ty lykasz wszystkie brednie ktore latwiej ci zrozumiec ?? Twoje tematy potrafia bardziej rozsmieszyc niz udowodnic cokolwiek...

__

Użytkownik
Castiel

2009-05-01 22:36:03

A może on po prostu poczuł się tutaj niedoceniony i poszedł wygłaszać swoje teorie na inne forum gdzie go jeszcze nie znają? :D

__

Użytkownik
toxiknoizz

2009-05-02 01:54:25

zdisowali ziomka ;/

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-02 08:41:48

@xionc - tak, wierzylem, ze chce sie spotkac no ale nie bedziemy mieli okazji sie przekonac, bo ty nawet tego nie sprawdziles i teraz sie glupio wykrecasz :)

__

VIP
JamJestZuras

2009-05-02 11:37:14

Styrany
Styrany
Styrany
: DDDDD

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
L3si0

2009-05-02 16:08:14

a wiecie, ze Bruce Lee zginal od ciosu wibrujacej piesci ? zabili go mnisi z klasztoru shaolin za ujawnienie tajemnic kung-fu ??? ;]

__

Użytkownik
Pite

2009-05-02 16:23:30

A jednorożce uratowały kiedyś świat!
Został to dowiedzione przez amerykańskich naukowców.

__

Użytkownik
qwe

2009-05-02 19:07:13

Nie chce mi sie czytac wszystkiego, ale

@roller

bez kitu qwe przeginasz, pozatym nie czaje jak mozna byc tak wrogo nastawionym do swiata i do ludzi...

Stary, znajdz mi osobe ktora jest moim wrogiem w realu albo ktora kiedykolwiek udezylem.
Jestem badziej pokojowo nastawiony do ludzi i do swiata niz jakakolwiek inna osoba ktora znasz a internet to inna sprawa.

@xionc
Bylem we Wrocku, na biciu rekordu na Rynku rowniez. I zadnych kolegow nie wysylam, masz jakis problem to zapraszam na spotkanie.

aka sama bzdura jak istnienie ludzi-jaszczurek czy to że atak alkaidy na WTC był sfingowany przez NSA, FBI, CIA, NSA

http://www.9-11commission.gov/report/911Report.pdf - tu masz oficjalny raport 9/11. Nie znajdziesz w nim wzmianki o sfinansowaniu 9/11 poniewaz rzad uznal to za “malo istotne”.

Nie wiadomo kto sfinansowal WTC, jednak wiadomo, ze ktos to ukrywa i wiadomo co sie NIE stalo 9/11 2001.

Jesli 3 gosci z nozami platikowymi sterroryzowalo caly samolot to pasazerowie byli chyba takimi samymi tchorzami jak ty.

__

Użytkownik
wo1f

2009-05-02 21:52:55

"Stary, znajdz mi osobe ktora jest moim wrogiem w realu albo ktora kiedykolwiek udezylem.
Jestem badziej pokojowo nastawiony do ludzi i do swiata niz jakakolwiek inna osoba ktora znasz a internet to inna sprawa."

Widac wiec tylko, ze “twardziel” z ciebie jest tylko jak siedzisz przed monitorem. Kultura obowiazuje wszedzie, nie tylko w wybranych miejscach i sytuacjach, a ty ciskasz sie do wszystkich o innej opinii....

__

Użytkownik
qwe

2009-05-02 22:05:09

Widac wiec tylko, ze “twardziel” z ciebie jest tylko jak siedzisz przed monitorem.

Nie, skad te wnioski? To, ze jestem pokojowy nie oznacza, ze nie potrafie komus przy****c w leb. Ja tylko widze, ze xionc permanentnie posluguje sie jakimis stereotypami co do mojej osoby.

__

Użytkownik
wo1f

2009-05-02 22:46:03

tylko ze ty stwarzasz ku temu powody... daj sobie moze czasem na looz i skoncz z bluzgami ktore sa czeste w twoich postach .

__

Użytkownik
reurion

2009-05-03 09:17:38

@ annihiluzz

to chodz ze mną sie spotkaj kozaku!!!!!!! przepije cie!!!

@ all
widze że ustawki się szykują heheheheheh aż chciałbym to zobaczyć co wam szkodzi się spotkać pogadać potem dać po ryjach i tyle ? :D

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-03 14:47:51

@reru - chodz ku*wa kozaku je*any :D a tak serio to pamietaj o tym piciu :D

__

Użytkownik
reurion

2009-05-03 15:17:43

@ annihiluzz powiedz tylko który weekend i jestem cały twoj :)

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-03 15:26:16

no w wakacje za poltora miesiaca :D bo nie mam tera jak sie dostac do tej wioski waszej :D

__

Użytkownik
reurion

2009-05-03 15:31:02

@ annihiluzz ok nie ma problemu wiem wiem do mojej wsi trudno jest sie dostac wiesz ten 1 pks na dobe a pociagi odwołali

__

Użytkownik
qwe

2009-05-03 16:30:45

Tez bym wpadl ale mnie nie bedzie :(

__

Użytkownik
reurion

2009-05-03 16:46:01

@ qwe TO SIE POSTRAJ k%&*()( BYĆ TNIJ k$%&() kabel i wpadaj!!!

__

Zbanowany
NEC4game

2009-05-03 18:01:30

qwe - JESZCZE TEGO NIE WIESZ ŻE NEC KARA ALL !

TNIJ KABEL KU**4 SEKATOREM !!!!!!

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-05-03 18:17:04

nec 13 letni c***u stul pysk

a ania jest moja ;*;*

__

Zbanowany
NEC4game

2009-05-03 18:48:41

Phoenix# 18 letni pedofilu zamknij piszczek oke ?

__

Użytkownik
reurion

2009-05-03 18:57:37

@ Phoenix ty też wpadnij na piwo do mojej wioski jak bedzie annihiluzz to odrazu zrobicie sobie walke uliczna kto ładniejszy :P

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-05-03 19:24:04

ku*wa w sumei masz racje reru, bo autem bym nie wrocil, jedynie autobus/pociag :D

__

Użytkownik
qwe

2009-05-03 22:47:23

A ja mam troche wolnego czasu i krotko odpowiem soofce.

A ja się chciałem odnieść do początku, gdzie to qwe próbował przekonać LaMa do tego, że życie w średniowieczu było lepsze. Panie Damianie, obaj doskonale wiemy, że nie było, więc troszkę pokory proszę.

A skad ty to ku**a wiesz ???!!! Uczyles sie choc troche historii spoza prostych lekcji historii?? Zapewne nie! Wiec spieprzaj mi z takimi tekstami dziadu, bo kupe masz pojecia a sie wypowiadasz. Jak we wszystkim zreszta.

Umiej się przyznać do błędu

Umiem, ale co do sredniowiecza to nie bede z toba dyskutowal bo nie masz zadnego pojecia, tak samo jak z fizyka czy informatyka.

albo ma znajomych wszędzie, znających się na kazdej rzeczy, od historii po jakieś dzikie tripy i psychodeliczne banie

Widzisz, ja lubie poznawac nowych ludzi.

powiedziałbym nawet, że raczej przeciętnie przekonujesz do siebie ludzi

A ja nie chce nikogo do mnie przekonywac.

(dobra, nawet słabo ci to idzie : D)[/qute]
A wiesz chociaz ilu ludzi sie do mnie odezwalo na imsg, gg czy maila? Zapewnie nie, wiec zamknij ta nudna buzie.

[quote]więc naprawdę nie dasz rady nam niczego wmówić : (

Ty to lepiej idz poczytac troche ksiazek.

Chcesz tutaj zgrywać przed nami wielkiego oświeconego, oczytanego i obeznanego w każdej dziedzinie,

Uh, ah, naprawde wzruszyla mnie twoja historia. Nie mam zamiaru nikogo tutaj zgrywac. Pisze to co mysle, czasem glupio czasem madrze.
Ty zawsze piszesz glupio, wiec lepiej zainteresuj sie swoja osoba.

Reszty nie czytam bo widac, ze sikasz po majtach i chyba masz jakies kompleksy.

__

VIP
KonradM

2009-05-04 05:37:44

qwe: http://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos

__
www.hstv.pl

Użytkownik
reurion

2009-05-04 07:46:29

@ annihiluzz to tak jak mówie 1 pks dziennie chodzi do mojej wsi i od mnie ;D ja kiedyś u ciebie k****** ze wsi nie mogłem się wydostać po 23 godzinei do mojej ja pi...... do 4 rano n 1-szy pociag czekałem ;D

__

Zbanowany
phoenixpll

2009-05-04 08:53:57

@reru w sumie do Twojej wioski mam blisko :P

pociągiem 10 zł z Katowic : D

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

130 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie