WoW card game - ktoś gra ?

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Yeanfire

2009-04-25 22:20:45

Czy ktoś z was gra w World Of Warcraft Card Game ? Czy jest to trudny system ? Ile jest starterów (2-3?) Na jakie nacje są podzielone startery ? Gdzie najtaniej kupić karty ? Czy jest jakiś sklep w Warszawie z kartami ? Ja zwiedziłem pół Ursynowa i wszystkie znane mi sklepy zostały zamknięte. W Empiku @ Tesco - żadnych kart, ani do WoW’a nid o Magic The Gathering. Empik @ Tesco przy galeriach - zero kart. Sklep Goblin w podziemiach - zlikwidowany.

Co jest lepiej kupić jeden ze starterów: WOW: MARCH OF THE LEGION / WoW: THROUGH THE DARK PORTAL / WoW TCG - Heroes of Azerot. Czy WoW: DRUMS OF WAR ? Chcemy z kumplem zacząć grać w tą karciankę.

Czym jest Dark Portal ? Bo Azeroth = przymierze, March Of The Legion to Orkowie + Undead, a jakie rasy są w Dark Portal ?

__

Użytkownik
CeBe

2009-04-25 22:34:32

dokładnie ci nie powiem bo z wawy nie jestem, w gdyni u nas każdy w to gra co się rpg interesuję. Wszystkie info znajdziesz tutaj:
http://www.wow-tcg.pl/

Dużo kart masz na allegro :P m.in. moje

__

Były Redaktor
so0fka

2009-04-25 22:37:42

w wawie na pewno są dwa sklepy z karciankami. niestety nie wiem, bo stamtąd nie jestem :D. ale nie szukaj w sklepach typu empik, tylko poszukaj sklepików z karciankami, tam się zwykle zbiera ekipa z danego miasta, która w to gra, tam też znajdziesz kumpli do gry, do wymiany kart, no i duży wybór kart.

__

Użytkownik
Yeanfire

2009-04-25 22:40:00

Wszystkie jakie znałem są zamknięte. Został mi jeszcze Faber & Faber na Mokotowie.
Cebe - Czym jest WoW: THROUGH THE DARK PORTAL ? I czy lepiej kupić 2 zestawy podstawowe czy ten Drums Of War jak chcę zacząć grać z kumplem 4 fun ?

__

Użytkownik
CeBe

2009-04-26 00:31:00

zalezy czy gracie na turniejowych zasadach, jesli nie kup dwa startery, mozliwosc wypadniecia lepszych kart w dwoch starterach portala jest, jednak na turniejach portal jest nie grywalny.

__

Użytkownik
Yeanfire

2009-04-26 10:08:17

Czym się różni MARCH OF THE LEGION od Heroes of Azeroth ? Bo nie wiem jaki starter zamówić :D

__

Użytkownik
varfare

2009-04-26 15:04:39

A jak się pytam, po co grać w karciankę WoW’a?

__

Użytkownik
Yeanfire

2009-04-26 17:07:10

Dlaczego nie ? Może jakaś odskocznia od MTG ? Nie każdy, tak jak Ty mieszka przed komputerem -.-

__

Użytkownik
varfare

2009-04-26 19:31:20

Przed komputerem nie mieszkam, po prostu dziwi mnie perspektywa gry w karciankę taką jak WoW kiedy jest cała masa innych, ciekawszych (i to nie koniecznie MtG).

__

Użytkownik
tobster

2009-04-28 08:27:53

@ up - jaką ciekawą karciankę masz na myśli :?

__

Użytkownik
varfare

2009-04-28 12:12:39

Doomtrooper!

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie